user Aitor | Hace más de 2 años

Gonvern Balear i Consell Insular de Menorca, espabileu!!! Es Urgent llimitar el número de cotxes i motos de lloguer i que TOTS ELS VEHICLES SIGUIN 100% electrics.

user Logan | Hace más de 2 años

Nadie se ha percatado que el lema este verano de las navieras era, "A Baleares con tu automóvil". Tenemos que admitirlo, Menorca en verano no es para los que vivimos aquí y esto va a empeorar si no se pone freno, algo que dudo con estos políticos inútiles que tenemos.

NouCovus Dalt ses Penyes | Hace más de 2 años

@Jose! La vergüenza eres tú.

user Practicantee | Hace más de 2 años

y las velocidades que usan... te adelantan a 100 y mas de 120 todos llegan con un stress que raya el cielo... como se nota que llegan de la península, te adelantan y encima te gritan... ellos le llaman vacaciones... panda de amargados.

xec xec | Hace más de 2 años

ja lo dije hace años , o se amplian las carreteras o se restringen vehiculos de alquiler que no pagan impuestos de circulacion, asfaltar algunos tramos tampoco se ha hecho y nadie sabe en que se gastan los presupuestos anuales para carreteras.

joan ciutadella joan ciutadella | Hace más de 2 años

vus han menjat es cap amb sa reserva i voleu viure com en es S.XIX, pero de agafar es cavec no en voleu sentir xerrar, tranquils es 800 espartanos de es consell prest s ho poliran tot, fondus europeus incluits i despres plorareu en paro.

joan ciutadella joan ciutadella | Hace más de 2 años

no fa falta, no, es desdoblament no fa cap falta, amb es cami de cavallsho tenim be.

user Miquel72 | Hace más de 2 años

Aquesta pressió de transit tampoc la poden suportar ses entrades a nes nostres pobles i ses carreteres secundàries, no se soluciona tot es problema només fent una autovía/desdoblament. Apart de que s'haurien de preveure es girs a l'esquerra en tot es traçat, o sigui que cada 3-4 quilómetres un pont de formigó en plan autopista, i per suposat tots es usuaris que surtin de qualsevol propietat aferrada a sa carretera només podrien anar cap a la dreta, i anar a girar a nes següent pont. Altre problema serien totes ses casetes i horts de gent que viu aferrat a sa carretera, a mes de dos lis expropiarien mitja tanca, a algún li tocaria esfondrar sa caseta per fer sa nova carretera. Es pas per Es Mercadal seria unaltre punt de conflicte, per suposat que no val res de lo fet allà. Sa majoria de ses corves i es traçat actual no és compatible amb una vía ràpida de dos carrils per sentit... hi ha moltes coses a tenir en compte, no és només escriure a Es Diari que volem un desdoblament, pensem-hi.

user La veu | Hace más de 2 años

I cuant acotaran un nombre de politics inutils? Qui es que no veu que sa carretera general no basta, que fa mes de 20 anys que ho estan diguent, sembla mentida...ojala li agafi un embus a tots es defensors de sa carretera antiga

Hola undefined | Hace más de 2 años

EN UNA RESERVA DE LA BIOSFERA NO SE PERMITE ESTO. NO ENGAÑEIS MÁS A LA GENTE.