aa objetividad bb aa objetividad | Hace más de 2 años

Que bien!! . Como se han creado tantos aparcamientos estos últimos tiempos, Toda la zona azul perdida la querán trasladar a zonas que ahora son gratis. Va a haber contrabando de tarjetas verdes de residentes Supongo que habrán decido que aparquen en Ferrerías o Mercadal, a lo mejor y podrán un bus lanzadera de pago claro. Anda que no hay cosas que arreglar antes de hacer esto.!!

user Xcm | Hace más de 2 años

Aquest ajuntament només sap crear problemes allà on no n'hi ha, i pels que hi ha, giren es cap a s'altra banda per no veure-los. No es pot xerrar de peatonalizar es Born sense crear bosses d'aparcament als voltants. Sino es residents i comerciants dels voltants serem els que patim ses conseqüències. Hi ha un gran passeig en mig de sa plaça que fa empegueir en s' estat que es troba, i que només s' empra per es mercadillo. Ses asseres dels voltants també fan empegueir. Tampoc som capaç d'imaginar quin benefici en treurà es poble d'una plaça peatonal monumental. Em fa por que la vulguin omplir de taules, cadires i souvenirs. Per es pocs concerts i esdeveniments esportius que es celebren ja està bé tallant sa circulació aquells dies. I un altre gran problema que hi veig està en la circulació. Ja demostrada amb el tancament de Muradeta i port, congestionant sa Contramurada. Primer s'han de solucionar els problemes ja existents, i después ja xerrarem de lo altre.

user Carn d'olla | Hace más de 2 años

Feis un pont des born a dalt sa quintana i ja teniu aparcaments, muradeta i contramurada aliviats i es born peatonal

user Diegu | Hace más de 2 años

Ciutadella esta que cau, i are s'els ilumina gastar dalt es born, cre que i a moltes altes prioritats, i sercar una solucio super urgent per es residents des casc antic, en cuant a movilitat i aparcament.

user Kapak | Hace más de 2 años

Lo primero que hay que hacer es obligar a los del mercadillo a montar chiringuitos decentes. Que esas barras y manteles que hacen de tienda tienen mas pinta de chabolas que de otra cosa. Y lo mismo para los "hippies" de Capllonch o los artesanos de la cuesta. Los unicos que montan unos tenderetes acorde con el Centro Histórico son los del mercado de tardes del borne. Luego exigimos silla menorquina y persiana de tall de fabiol, pero mientras llenamos de mierda y furgonetas la plaza, dos dias a la semana y las cuestas del pueblo todos los dias de verano. A los bares y tiendas, que pagan impuestos y IBI les ponemos mil normas, y a estos les dejamos hacer lo que les de la gana

Xiprinant Xiprinant | Hace más de 2 años

Por em fa tot açò, inclús encara que a termini immediat tot sembli més polit i positiu. Una de les qüestions que està a l’aire és si sa Muradeta també acabarà essent peatonal com a conseqüència de fer el mateix a es Born. En principi, el projecte diu que hi haurà un passadís entre el Teatre des Born i s’Ajuntament per a donar sortida al trànsit de sa Muradeta. Pens que no és convenient a la llarga la peatonalització de sa Muradeta, primer per ser la única via que tanca el circuit de sa Contramurada, i segon perque seria una temptació molt gran absorbir l’espai lliberat dels cotxes per obrir més negocis turístics o, pitjor encara, bars amb terrasses. Açò seria el jaque mate pels residents d’aquest carrer, ja matxacats pels efectes nocturns de la zona des Pla. El curt termini és fàcil d’imaginar. En el que fallen molts d’aquests projectes és en veure venir les conseqüències a llarg termini. Com el PEPCHA, que ha «salvat» moltes bòvedes i pedres, però de residents no n’ha salvat cap.

Menorquino Menorquino | Hace más de 2 años

@Nuska, els residents des casc antic tenen bastants de carrers amb zona verda, que si que en fan falta mes, tant de verds com normals, pero heu pensat en es qui vivim Dalt sa Quintana? Esteim practicament tres mesos amb sa costa des port tancada tinguent que fer tota sa volta a nes poble per sa contramurada, que tots sabem que a ple agost, anar d'una banda a s'altre de sa contramurada poden esser tranquilament 20/25 minuts, apart de sa metzina de mes i es desgast des cotxu. Y por si fuera poco, es vespres tambe muradeta tancada, vui dir que si hem d'anar d'anar a colque banda hem de fer voltera perque sa muradeta tancada pes punyeteros guiris, i si hem de tornar a casa sa costa tancada de 12 des mig dia a 3 de sa matinada tambe perque els punyeteros guiris puguis passetjar tranquils. NOVIEMBRE YO TE INVOCO

user Sort | Hace más de 2 años

Joan, rei, a lo millor tu vius dins es poble, però a Ciutadella hi ha molta molta gent que viu a ses afores...Urbanitzacions i hortals i de vegades baixam a sa farmàcia, a dur els fiets a escola, a fer una visita als pares, a fer un café.... Quan baix a poble, no necessit aparcar enmig des Born o a sa cuantramurada. Simplement necessit aparcar. Tenc dues cames i me va bé es cementiri, darrera es canal salat, margalida florit, pistes de padel.... es problema és que avui en dia no aparques ni allà. Ni a l.hivern, ja no te dic a l.estiu.

user Heura | Hace más de 2 años

SERÀ vinculant aquesta consulta? O només és un brindis al sol de cara a la galeria!

Juan00gr Manuel00gr | Hace más de 2 años

Como dice Cati. Recuperación de que??, lo que tenemos que hacer es rellenar todos el formulario y añadirle un parking subterraneo, que es lo que haría falta