user Llorenc | Hace más de 2 años

uff, quina envejota que hi ha per aquí. Fan lo que fa sa majoria de sa gent, però aquests son famosos i tenen pasta... millor per ells!

user Crític | Hace más de 2 años

Mai plou a gust de tothom. Però ja podrien ser tots els visitants com aquesta parella: dos professionals que han triomfat en els seus àmbits professionals. I sí, és cert, que també viuen de la potència de les xarxes socials i del seu èxit i de la seva aparença, però no es troben al mateix nivell dels personatges de Tele5, que només són famosos per ser fills de, amants de o familiars d'algún personatge famós. A banda d'això, contribueixen a que l'illa es conegui i que la vulguin conèixer. Una mica de publicitat en un moment de crisi tampoc no és dolenta. A més, ells no són responsables dels problemes que té l'illa, ni del model turístic ni del model urbanístic ni de la gestió dels serveis i dels equipaments ni la insatisfacció personal dels lectors d'aquest diari. Jo només els desitjaria unes bones vacances i que tornin quan vulguin.

user Meu | Hace más de 2 años

Ui ui ui quina mala bilis que hi ha per aqui. Com he llegit un altre comentari, res us va bé. Són dos joves als q la vida els hi va bé, q amb els.seus duros dr la seva feina (res de promocions ni publicitats) han vi gut a disfritar de Menorca. Ni influencers ni punyetes, són un cuiner de renom (ens ahradi o no) i una presentadora de tv (ens ahradi o no). No cerqueu culpables externs de la casta de turisme que tenim que qui lloga cases a traves de plataformes son els mateixos menorquins. Q aqui no es pot posar un filtre a l'aeroport i que només entri qui noltros volem. La gent aquests darrer any està cremada y quan pot sortir es desmadra més del q toca ( i tot sigui dir q no estic gens d'acord, però és el que es veu).

Off Off | Hace más de 2 años

Postureo

user Kapak | Hace más de 2 años

Panda de amargados y envidiosos hay por el foro. Dos jovenes que disfrutan de su vida (y dinero) ¿que mas os da? Y si, lo publican en las redes sociales como hacen la mayoria de jovenes y no tan jovenes de hoy en dia. Vive y deja vivir. Tanto criticar a los demás no sirve mas que para que rabieis. A ver si os saldrá una úlcera

user Perepunyetas | Hace más de 2 años

Desde luego la gente que sigue a este tipo de famosos o influencers, no viene precisamente a Fornells a comer a Sa Llagosta, si no más bien a hacer botellón a la acera de enfrente. Flaco favor nos hacen colgando sus fotos en Menorca

user Skarabatha | Hace más de 2 años

Mai estéis contents, si venen famosos i es fan fotos i deixen durus (lloguen barques cares, van a restaurants Cars) us queixau, si ve gent amb caravanes us queixau, si ve gent amb hotel tot incluit també us queixau.. però que voleu? No voleu famosos, no voleu gent que gasti poc, no voleu gent tot incluit, que voleu? Que aquesta parella ve i es fan fotos, pues si, dóna publicitat, però es lo que voleu no? Viure des turisme, no?

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

Programa basura de la television Que nos importan estos personajes en Menorca. Para nada.. Uno mas. Ya no saben que ofrecernos

Xiprinant Xiprinant | Hace más de 2 años

«De esos polvos, vinieron estos lodos» Una part de la causa de la tipologia de visitants que rebem darrerament la tenen aquests difusors del seu ego, que acaben influint en les decisions d’altra gent que els vol imitar, al manco superficialment. Podriem dir que som víctimes de milers de superficialitats que només troben la seva culminació en publicar una foto arquetípica mentre són a una platja verge o mentre fan botellón.

user Dofinet | Hace más de 2 años

Només mus faltaven aquests promocionant s'Illa!!. 😒🙄