Jaume Rotger Jaume | Hace más de 2 años

Por lo que veo el nivel de las clases de física se ha mantenido igual durante los últimos 25 años

Un Menorquín Un Menorquín | Hace más de 2 años

No tengo ni idea de que va.... pero lo de escribir mal en catalán...uff que la lapiden 2 veces por lo menos!!! Por no saber informática, unos azotes, y por llamar delincuentes a esos pequeños delincuentes.... ufff es lo más!!

user Antonio Pi | Hace más de 2 años

@Troll Ebus. Que hay nivel bastante alto de profesorado??? Debes ser parte de ellos, para decir eso. Con hacerles una prueba basica se saldria de dudas.

user SOJOGA | Hace más de 2 años

No tendrían que haber tanto funcionario y si no para todos por igual. Y sobretodo que la gente ponga reclamaciones que para eso existen en vez de hablar por ahí.

Jordjevic Jordjevic | Hace más de 2 años

Yo también he tenido profesores pésimos, pero como eramos niños no le dábamos tanta importancia. Con el paso de los años te das cuenta de lo ineptos que eran algunos. Tuve una profe 3 años seguidos en Fontirroig que sus clases se limitaban los 15 primeros minutos a corregir los deberes del día anterior, nos daba deberes en clase durante 30 minutos y los últimos 5 eran para darnos deberes para casa y así vuelta a empezar. Si ponía un trabajo, tan solo miraba la portada, si le gustaba te ponía un 7 y si no un 6. Y así 3 años.

Hans Carles | Hace más de 2 años

S'haurien atrevit a publicar una notícia semblant sobre un funcionari d'un altre cos? Per exemple sobre un militar, un guàrdia civil, un policia...

user Heura | Hace más de 2 años

bueno, bueno, bueno, no están los Juzgados para dar lecciones de ORTOGRAFIA! En la lectura de Sentencias Judiciales se aprecia el nivel, el alto nivel de los escribanos y jueces...

user AAA | Hace más de 2 años

ESTOY DE PARTE DE ESTA PROFESORA, ME IMAGINO EL "AMBIENTE POLACO"

user Crític | Hace más de 2 años

En tot cas, potser s'hagin de reformular moltes coses en la docència. Per començar, la docència que reben els professors, en mans de professors d'Universitat que mai han estat dins d'un aula amb al·lots petits o adolescents i molts dels quals ocupen la plaça sense més mèrit que conèixer el Cap de Departament o persona que l'ha contractat. Després caldria revisar tot el currículum. Continuem amb ensenyaments memorístics sense sentit, en un món de la informació, on el que compta és saber gestionar els flux de coneixement, més que memoritzar algunes coses que, en el millor dels casos, en dues setmanes s'han oblidat. I la potència de la informació i dels models que reben els joves, amb Tik Tok, influencers, youtubers i Tele5, on analfabets surten tot el dia i guanyen doblers sense fer més feina que la que fan les sargantanes de l'illa de l'Aire. Tot és molt més complicat que un simple control del professorat. A alguns se'ls hauria de permetre abandonar l'escola i fer d'aprenents.

user Crític | Hace más de 2 años

Aquí la gent mescla ous amb caragols i parla de coses que no coneix. Per exemple, abans hi havia menys exigència que ara, ja que hi havia tan pocs llicenciats que molts accedien directament a la docència, sense cap procés. No fa tant de temps, els mestres que acabaven els estudis amb bona nota directament eren funcionaris fixos de carrera. I això només per posar alguns exemples. Que hi ha professors dolents?. Sí. I no només ara. Abans també. Però a banda d'això, ara tot el molt més complicat. La societat ha perdut un poc el nord i es vol que l'escola o l'institut sigui responsable de tot. I no només de l'ensenyament de matèries, sinó de l'educació dels al·lots, quan la veritat és que molts no tenen cap educació ni cap tipus d'hàbit. Així mateix, és cert que hi ha deficiències en l'ensenyament del català en la formació rebuda pels docents. I això és així, en el cas que conec, de molts dels provinents del país valencià, per l'efecte Zaplana.