user Pepitogrillo | Hace más de 2 años

No se quants son avui en dia, pero van ser molts encarà que no els veies massa. Si son persones, pero son policies i aquest ofici te alguns riscos i algunes obligacions, sobretot possar ordre i fer cumplir perque la resta de ciutadans puguin gaudir de una qualitat de vida i tranquilitat. Avui tampoc ho ser, pero un tenos es va dir que eeren del millor pagats.

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace más de 2 años

Quiero decir que cualquiera de nosotros haría lo mismo si nos tratarán igual. Pocos policías,mal equipados, desautorizados por los políticos y jueces. Ellos eligieron ese trabajo AL IGUAL QUE LOS POLÍTICOS ¿y los políticos no hacen lo mismo? ¿No miran para otra lado? Seguro que al elegir el empleo no estaba de moda escupir y hostiar a los policías (eso no lo paga todo el oro del mundo). Además de policías son personas y como tal hay que respetarlos.

Un Menorquín Un Menorquín | Hace más de 2 años

Menos políticos, asesores y demás chupoctores que no aportan nada a la sociedad y más policías, sanitarios y gente útil.

user Kapak | Hace más de 2 años

@Xipirant, no sé si sabes leer o no (imagino que sí te has leído mi comentario debe ser que sí), pero en la noticia pone, textualmente "Casi un 30 por ciento de ellos -587- están relacionados con botellones, fiestas y ruidos que suponían el incumplimiento de la normativa covid por el peligro de la propagación del virus". Por tanto de Covid habla la noticia que estamos comentando. Venga, ánimo con la comprensión lectora

user Ramon | Hace más de 2 años

Ara es hora peremeu !!! No van fe res quant era es moment i aixi mus a anat a tota s'illa !!!

Xiprinant Xiprinant | Hace más de 2 años

@Kapak, qui en xerra de Covid apart de tu? Ja sé que no em responies a jo, però el que et vull fer notar és que a aquestes altures a ningú li importa si aquests miserables es contagien, sino les molèsties que provoquen cada dia, que són les mateixes amb Covid o sense. Ara bé, reconec que la pandèmia ha justificat mesures d’ordre que temporalment han suposat una mitigació d’aquest problema de convivència. A més, sembla com si a Es Pla els infractors s’hagin associat o fet una cooperativa per tal d’evitar ser sancionats individualment, ja que col·lectivament la policia no s’atreveix amb ells. És lo mai vist.

user no som ningú per xerrar | Hace más de 2 años

@Gabriel M. Pons: Què vols dir amb "...no bajo hizo lo que haríamos todos en su situación". Però ell és policia!!! I això de "a costa de su integridad física" no em val, ells van triar aquest ofici. Un bomber tampoc pot negar-se a apagar es foc perqué es podria cremar.

user Josep | Hace más de 2 años

Deu ser des-atienden. Quan no estan de "canvi de torn", no en fan ni cas. Ni ara ni quan eren 80 ni mai.

Xiprinant Xiprinant | Hace más de 2 años

@Pipa, si d’una cosa som testimoni directe és que la policia va desallotjar CADA DIA Es Pla a la 1:30, des de 19 de juliol fins 23 d’agost en que es va acabar la restricció de reunió de 1:00-6:00h. Es juntaven 5-6 unitats a sa Quintana a partir de 1:15h, baixaven i solien acabar prop de les 2:00h. Ha estat l’actuació més celebrada pels veïns de la zona, i més dolorós va ser el dia en que es va acabar. Després la policia va passar de desallotjar a simplement fer de maniquí durant 15 minuts i plegar. Des de finals d’agost Es Pla torna ser l’«Oeste» a partir de les 2:30h, on no regeix cap ordenança de renous, ni d’abocament de residus en terra, ni d’orinar a la via pública, ni de conducció temerària, ni de venda de drogues. En agost van tancar l’accés en cotxe a Es Pla a partir de les 23:00, però la mesura no s’ha aplicat bé i igualment s’ho salten els més incívics per baixar a fer botellón. La mesura és molt vàlida, però les barreres tenen punts febles que s’han de millorar.

user no som ningú per xerrar | Hace más de 2 años

Au vinga, i com és idò que jo quan els veig o passetgen pes poble o donen voltes dins es cotxe?? Pot ser és perqué hi ha un pic de feina as vespre, però llavors s'hauria de gestionar millor es personal i posar els agents quan realment fan falta, no?