user RubenC | Hace más de 2 años

Alucinno amb tant iluminats al món, sabeu de que parleu o senzillament feu lo que vos diuen, sense raonar, ni cercar informació fidedigna? Algú des que demaneu sa vacunació obligatòria teniu estudis relacionats amb salut? Algun coneixement? Per si interesa informació de primera mà de "s'estudi" que duen a terme d'una de ses vacunes més conegudes i que no acaba fins "maig de 2023". Aquí teniu un enllaç. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT04368728?term=C4591001&draw=2 Participar en un estudi farmacologic o experiment no pot ser obligatori, açò ja es va fer amb es jueus, potser a qualqú li sona. Va bé pensar per un mateix de tant en tant i deixar de banda sa por, egoisme i sa basura mediàtica, amb perdó, d'alguns mitjans. Sa ignorància és sa forja de sa por; i sa por és es camí cap es rebuig.

Hi ha ball Titanovix | Hace más de 2 años

Ja ho vaig dir far temps, primer obligatòria pes polítics que sense ells aquest país anirà a fer punyetes, després ja vorem a qui li tocarà "obligatòriament ".

user Crític | Hace más de 2 años

Quina xorrada això del cos "inviolable" de cadascú?. Els plans de vacunació es fan pel bé de la col·lectivitat. Això de la llibertat individual acaba quan comencen els drets dels demés, s'ha d'aplicar en el cas de les epidèmies. Així, ningú té dret a triar el que li va bé només a ell com a persona. Sinó aquí tothom faria el que voldria. I què passa amb els plans de vacunació infantils?. El mateix. Les vacunes són obligatòries pel bé de la col·lectivitat. I si això s'aplica als nadons, amb més raó a la gent adulta. Encara que de seny, sembla que molts són més petits que els nadons.

user A | Hace más de 2 años

Vacunación obligatoria? Pues entonces volvamos atrás, mili obligatoria, servicio social obligatoria, misa obligatoria. Os recuerda algo, bienpensantes?

user Roge Under | Hace más de 2 años

Perfecto. El que quiera heredar rápido, los lleváis a los geriátricos y ya se encargarán los verdugos

user beli | Hace más de 2 años

Y pueden obligarte a ser x personas en casa...y en un puesto de trabajo se puede exigir se tenga el carnet de conducir o el graduado escolar,pero no estar al dia de vacunas. Mi madre esta en el geriátrico, no sale, como un sanitario antivacunas la contagie voy a ir a por el y el que haga falta con toda la ley. Mi madre tiene derecho a estar segura donde vive...que bien que lo paga.

user Ummagumma | Hace más de 2 años

Entonces pueden discriminar a optar a este trabajo por el idioma (si no tienes el catalán B1 no puedes acceder) ahora bien, vacunarse no es obligatorio. Estas son las prioridades de este gobierno.

Film Zont Film | Hace más de 2 años

Molt bé @Joan i @Crític. Ara provau de dir-ho sense plorar, que plorant me fa ganes de riure. Francina, ja t'han hagut d'estirar de ses orelles varies vegades per intentar imposar normes anticonstitucionals i encara hi ha d'altres com l'horari del s parcs i platjes que t'haurien de tombar. Et van tombar es toc de queda que vam sofrir quinze dies mes. Hauries de ser a presó per prevaricar. Avuí beuré un gin amb llimonada per tots el meus amics de maó y per les llàgrimes de @loft, @crític, @kapak i tants que volen una dictadura a Menorca. Salut als maonesos desde Ferreries!

Tolo Teixidor Tolo | Hace más de 2 años

Para Critic: Vostè s'hauria de fer mirar els seus ideals de manera molt seria i urgent. Vostè amb el seu cos i amb la seva vida fagi el que vulgui (sempre no perjudiqui a ningú i vagi dintra dels marcs legals) i deixi fer els altres que fagin el meteix amb la seva vida. Si constitucionalment no és pot obligar a vacunar a ses persones no és pot i PUNTO EN BOCA. POSDATA: jo estic vacunat però visc i deixo viure els altres, adames, estar vacunat no inmunitza ni deixar de contagiar els altres així que si un traballador aunque sigui del sector serveis social no és vol vacunar pues está en el seu dret li agradi a vostè o no. No hi ha més debate així que fagi el favor de no dir més chorradas.

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

De lo mas normal del mundo. Desde el principio lo estamos diciendo no se puede obligar a la gente a vacunarse. es un derecho inviable de cada persona propietaria de su cuerpo