Ana Ana | Hace más de 2 años

Despres de moltes trucades a s'ajuntament x queixarnos de sa brutesa d'es nostro carrer,sa darrera vegada que vaig trucar fa tres setmanes,hem van dir que es posarien en contacte amb noltrus,i encraa esperam.Es garnador garna dues passes i 20 no,amb es movil amb sa ma.Ses fulles des arbres inund n es carrers i entrades de ses cases,papers,guants,colilles,gitat x ses aceres,bosses de plàstic....cada vehada que sentim passar sa màquina que suposadamwnt fa net ses aceres amb una manguera,passen sempre x una banda des carrer,xo saltre acera no la fan.Ses retjoles de ses aceres s'aixequen,i sa gent tropissa.Sa barandilla des canal s'ha romput,i hi ha un tris sense,que esperen que un fillet caigui??que passa que els que fan feina a L'ajuntament no surten al carrer,o es tapen els ulls??fa vergonya que venguin turistes i sen vagin amb aquesta imatge de poble,un poble que quant esta ben cuidat es precios.Fan oidos sordos i ja esta be!!!

user pepe | Hace más de 2 años

Aire, no es por nada, pero han liquidado la deuda porqué por ley NO podían gastar. Si pudieran gastar lo harían a veces acertadamente y otras con cagadas monumentales. Cada uno que juzgue.

user Colombo | Hace más de 2 años

Como siempre y en todo,el PP denuncia. Y porqué no denuncian a los que ensucian las calles? Porqué no empiezan por limpiar sus sedes,llenas de podredumbre y corrupción?

user Trust | Hace más de 2 años

Diego, avam, és evident que sa concessionària de neteja i gran part des que la integren (garnadors, maquinària, etc.) té molt de fallos, però sa responsabilitat de tenir un servei a s'altura de sa realitat correspon a s'ajuntament, si cosa no funciona correspon a s'ajuntament rompre es contracte i cercar noves concessionàries, o penalitzar s'actual per no fer ses coses bé... a més, es servei de baldeig d'aigua (que en s'estiu quan no plou és hiper necessari) segueix baix mínims, i mentres no faixin una puja dins es pressupost açò no s'arreglarà. Els camions de fems i contenedors otro tanto, correspon a s'Ajuntament afegir doblers si es vol renovar tot... per ara, Ciutadella (i Maó ve darrera) és es municipi de Menorca que pitjor servei de neteja té, especialment perquè no només son Ses Voltes i 4 carrers més que s'han de netejar, és un pack... ja poden començar a pensar en traspassar territoris a altres municipis si no s'en poden fer càrrec, Serpentona n'és un exemple claríssim...

user Joan | Hace más de 2 años

Que no es queixin tant que l'actual equip de govern a fet net dels préstecs bancaris heretats dels "pufos" dels governs del PP.

user Aire | Hace más de 2 años

Es posible pero han conseguido liquidar toda la deuda (con un gran esfuerzo de casi 8 años) que dejaron los que ahora se quejan de que las calles están sucias.

DELTA-LANDA-DRAGON BALL-Z LUIS | Hace más de 2 años

Lo de las mierdas de perro es otro nivel......

Goy Goy | Hace más de 2 años

Por una vez coincido con el PP. Me da igual quien gobierne. Ciutadella está sucia y si los turistas dicen lo contrario...... Pues será que son un poco espesos. Solo hay que mirar las aceras.

user Diego | Hace más de 2 años

Crec que és més culpa de s'empresa consecionària que de s'ajuntament... Si sa garnadora des meu barri (zona Camí Vell, Cova de ses Amfores, Avinguda Palma de Mallorca...) es passa 1 hora berenant en un bar des barri i una altre hora mirant es mòvil veig difícil que faixi net... I desconec fins quin punt cap regidor/a té poder damunt aquesta bona senyora, però dubt que hi puguin fer massa cosa. Multiplicau casos així per tots es barris de Ciutadella... Resultat: Ciutadella feta una merda. Culpa de s'Ajuntamnet? Tal vegada... Però sobretot de s'empresa per sa qual aquestes persones fan feina que permeten coses així.

Ikerna Ikerna | Hace más de 2 años

Leches, yo solo hablo de lo que conozco y tan solo se que los turistas me dicen que lo ven muy limpio....la próxima vez les digo que no es verdad y que no digan tonterías no? No doy opinión, tan solo digo lo que me dicen. A lo mejor es verdad que vamos a morir ahogados entre la mierd* con grandes sufrimientos.