user Jesús el bueno | Hace más de 2 años

Ara es s'hora, quan es mal está fet, sempre igual, tenen que pasar desgràcies per fer algo !!!!!!!

Bili Des Fasser Bili | Hace más de 2 años

Per Tururu: No acab d'entendre que ens expliques, sa notícia des diari (2020/10/08/697901) relata que es del GOB es queixen de COM S'HAN FET NET es torrents de Ferreries, S'HAN FET NET!!!!, i sa notícia s'il·lustra amb un torrent arrasat. Idò, potser hi haguera hagut un poc de vegetació no haguera arribat s'aigua tant de cop en es poble.

user Troll Ebus | Hace más de 2 años

A Ferreries hi ha dos problemes: al Poligon hi ha una nau industrial que tapa el torrent completament. I l'altre problema és el torrent en sí: si fos natural, amb terra, arbres... gran part de l'aigua s'aniria filtrant i absorvint, però al ser tot de formigó... Dons tota l'aigua va pel torrent i s'ho enduu tot per davant, com va passar fa uns anys a Sant Llorenç de Cardassar. És el que ens passa quan l'ésser humà li roba a l'aigua el seu espai: que l'aigua s'acaba obrint camí igualment.

user Zaskaman | Hace más de 2 años

El GOB debería presentarse a las elecciones, no se entiende en un país democrático y europeísta su peso político sin haber sido elegidos por los votantes... Y luego hablamos de la monarquía...

Nobody From Nowhere Nobody | Hace más de 2 años

Quants especialistes en torrents i torrentades per aquí. L'avi meu m'ha dit que antigament, quan es torrents anaven ben nets, açò també passava vegades.

user JOSE MARIA | Hace más de 2 años

En noviembre 2009, solicite la limpieza del Torrente siutado entre es Mercadal y Ferrerias, aun espero que vengan a verlo y si lo pueden limpiar. Lo haría yo como propietario pero no me dejan pues solamente lo puede hacer la administración. ASI NOS VA

Bili Des Fasser Bili | Hace más de 2 años

Que curiós que es desbordament des torrent passes en aquest pont, curiós?, no va passar no en es qui hi ha més avall, aquell que fa arc i està més elevat, potser abans es feien ses coses amb més lògica, o més tenint en compte experiències passades (vegeu llibre Llocs de Ferreries). En es polígon tres quartes parts del mateix.

user MARTIN | Hace más de 2 años

¿Y ahora que dicen los iluminados del GOB? Que no se puede tocar nada, dejar todo como esta, nada de limpiar. Y cuando pasa una catastrofe, eso, desaparecidos. Que cada uno se apañe como pueda. ¡¡Verguenza !!

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

No fa massa mesos, GOB en contra de fer net torrents amb maquinaria. Mes que evidennt, que si no es aixi, no es fa, ja que es inviable económicament fer-ho amb eines. Lo que pretenden preservar a ses voreres, s'ho ha enduit s'aigo de cop. I aquí tenim ses consequencies de no fer -ho. GOB i Consell MaoMenorca, irresponsables i inconscients tots dos.

user Robin | Hace más de 2 años

Ferreries es un poble exemplar de Menorca, a molts ja els hi agradaria tenir sa qualitat de vida q es respira aquí. Gràcies a tots per ses colaboracions, ànims a ses famílies afectades per sa pluja, ho aclarirem. Els que critiquen son normalment els q no fan res. Abraçada Ferreriencs!