user Lluiser | Hace más de 2 años

Hola Newton, tens raó, perque si fos per tu, no veig que la defensis gaire bé tampoc.

user Arancha | Hace más de 2 años

¡Qué pena que no se haya aprendido del ejemplo catalán! ¿Adónde lleva tanto desprecio, odio y enfrentamiento? Me entristece ver que en una tierra como Menorca se pueda reproducir lo que ha ocurrido en Cataluña.¿Por qué alimentar desde la política un enfrentamiento que en la calle no existía. ¿no es mejor la conciliación, el consenso y el entendimiento? ¿Qué tal respetarnos y valorarnos los unos a los otros y nuestras lenguas y crecer de este modo al unísono?

user Aturdit | Hace más de 2 años

A Hagara. N'estic molt d'acord amb lo que dius, però no funciona si només ho compleix una de les parts. Tu si vas a una altra comunitat, no tenc cap dubte que t'integraràs, però al revés no cal. A més, ses llengües minoritaries, ho tenen tot en contra. Sa gent entra pensant que es millor s'espanyol per que tothom gairabé l'enten. Practicament tots els diaris (inclòs un diari de Menorca), tv, radio, molts serveis privats, etc... son en castellà tambe, pero ningu veu aqui desigualtat. No trobam normal que metges a Menorca entenguin un poc sa nostra llengua i açò que viuen aquí tot s'any. Ja no en xerrem de guardia civil i altres institucions nacionals. A més, i jo som es primer per educació, a una taula hi ha 9 persones que xerren menorqui, si n'hi ha una que xerra castella i t'enten (incloses persones nascudes a Menorca), lo més comú, es que es 10 acabem xerrant castellà.

user Jose | Hace más de 2 años

Hay que saber diferenciara una Lengua de una lengua y no menospreciar la madre de la lengua.

Sesilles58 Sesilles58 | Hace más de 2 años

Cada día estoy más indignado con los políticos que nos representan, parecéis lacayos del independentismo.

user Hagara | Hace más de 2 años

Hola Aturdit, el problema és que quan es tira de la corda cap a un costat, sempre surten persones tirant cap a l'altre. El dia de les llengües és el dia de totes, per al seu reconeixement de la seva importància en la cultura, la comunicació, la història. A l'Català cal donar-li suport amb força (sense oblidar a l'Menorquí) però mai amb imposició, rebuig i odi de l'Espanyol, sinó ¿que ens diferenciaríem de l'època franquista?

user Happy | Hace más de 2 años

Que talibans oooooh! Es increïble que menorquins estiguin en contra sa seua pròpia llengua! Que xerrau castellà a casa? Que voleu que es vostres fills i néts xerrin com noltros? Català? Noooo! Menorquí ? Siii! Vaaaale! Catalunya noo malo separatistes bla bla noltros no sóm catalans nooo ESTO ES MENORCAAAA!

user Aturdit | Hace más de 2 años

Quan veig aquests comentaris, no se on vivim, si a Menorca o a Murcia. Ja te nassos! Voldria veure si es comentaris serien iguals passes al revés. Aqui no s'imposa res i de fet ses dues llengües conviuen. Es problema es que sa gent que va arribant ni en sap, ni en vol sebre, ja per molts d'ells es una llengua inferior. Molts 40 anys visquent aqui i ni bon dia volen dir. Jo no tenc cap problema a dir "buenos dias". També, ja seria ben hora de llevar-se aquesta catalanofobia. No som catalans, pero xerram catala (dialecte menorqui) o baleà o es nom que li volgueu dir.

Newton Newton | Hace más de 2 años

Bueno vist els comentaris, bé va que mos defensin lo nostro els polítics. Gràcies!

user Pilar | Hace más de 2 años

Son unos impresentables. Cuando hablan con sus jefes, de Madrid o de otro sitio, bien que usan el castellano.