arl338 arl338 | Hace más de 2 años

No es por nada, pero para la gente que comenta el tema de la promoción y la publicidad, en serio queremos esa publicidad?? Menorca es amplíamente conocida, viene cada año más turismo; el tema es saber que tipo de turismo queremos, nos interesa el turismo al estilo tele5? Cada vez que vienen a hacer el programa, tratan peor el genero, y en éste, no sabían ni que es la cocina menorquina, posiblemente una de las más ricas de europa, por volumen de habitantes y extensión geográfica de la isla. Dudo que ni los tres personajes que aparecen como presentadores, supieran tratar el género y hacer adecuadamente los platos menorquines, menos la caterva de concursantes, como se ha visto.

user menork | Hace más de 2 años

Be @critic, no crec que açò hagi sortit gratis ni molt menys. Tots es que surten hauran passat per es tub d'una manera o altre.

user Crític | Hace más de 2 años

Masterchef és un reality: ni més ni menys. Però amb molta quota de pantalla i axiò suposa publicitat gratuïta per l'illa de Menorca. Ara no discutirem sobre la bondat del turisme i sobre quina és la capacitat de càrrega. Quant al menú, crec que és una reinterpretació dels productes menorquins, més que de la cuina pròpiament de Menorca. Però estic segur que també passa amb les cuines de les altres zones visitades. I quant als personatges, més o menys famosos que apareixen, la veritat és que n'hi ha algun que crec que comença a mostrar indicis de demència senil... però tot va bé per incrementar l'audiència. En tot cas, crec que alguns el poden trobar entretingut i molt més edificant (ja que al menys intenten cuinar) que altres programes que només parlen de les vides personals i els embulls d'alguns famosos, amants, cosisi o cunyats.... I, com apunta algú, la tasca feta pels alumnes de restauració i els paisatges ja valen la pena.

user Una opinión | Hace más de 2 años

Totalmente de acuerdo con objectivo real !!!

user Ramon | Hace más de 2 años

TURURU !!! Es meus i restu de s'illa Em pensaba qye nomes eres anti Mao, pero veig que ara no et basta nomes sa CAPITAL, ara tambe esces resto d'illa. Enseriu fateu mira , de ver i si no tens prou cobertura pots atracarte a nes MATEU ORFILA que tant desproticas i segu que et donaran un vistaso, avam si poden fer algu per tu ( que sera complicat de collons) Una cosa percanar acavant?? Segons tu a Ciuta , qui vus paga ses Festes ??? HIPOCRITA !!!!

user Jaume | Hace más de 2 años

Lo millor van ser els alumnes de Serveis en Restauració de l'IES M.A.CARDONA que van servir el menjar...sense oblidar l'espectacularitat del Llatzeret.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Ramonet: tu i els teus, des resto de s'illa nomes voleu que vos paguin ses festes: Bintaufes-Principals-Illots-MaoMotretos-etc-etc-etc. Quina hipocresía!!

luis63 luis63 | Hace más de 2 años

La comida: UNA BAZOFIA indigna de Menorca.

user sargantane | Hace más de 2 años

Una calor de cojo.....! Por lo demás normalito.

Margarita Taura Pons Margarita | Hace más de 2 años

Fue como esperaba, una payasada. La comida de Menorca no es así ver una cabeza de Cap Roig en cuatro patatas,el pulmó de risa. Con lo bueno que esta es Poco encebollado,y las sopas de Partera siempre an sido de pan. Lo único que de salva es el entorno. A!!!!! En el Lazareto no habido ningún enfermo de fiebre bubónica¡¡¡¡¡