Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Mira, arl338, en sanidat Cutadella te unes urgencies del 3er mon en mitjans materials i nombre de personal. Amb temes con aquests, sa gent que teníu privilegis al manco vos haurieu de callar sa boca. En relació a porta i dics, es de Son Blanc es sostenible. S'altre n o. Per distancies, exceptuant una hipotética lruta amb Italia o Alguer.

user sargantane | Hace más de 2 años

@arl388 vete a MAHÓN.

Sebastià Benejam Sebastià | Hace más de 2 años

¿Y que hace su partido MES apoyando un gobierno que discrimina a los ciudadanos de Menorca?. ¿Tal vez a este señor Castells le hayan dicho desde la cúpula del PSM(MES), sal y haz un brindis al sol?...Porque el PSM(MES) siguen apoyando al gobierno Armengol..¿no?

user Inyaki | Hace más de 2 años

jo veig fantastic que tenguin tranvia. Però aquí que mos perdonin impostos de circulaci, faixin una carretera com deu mana etc. Prioritats.

Un Menorquín Un Menorquín | Hace más de 2 años

Tururú, mejorar las carreteras lo considera innecesario? Se nota que NO la usa. Ya no tendrá carnet, no? Venga, a cuidarse.

arl338 arl338 | Hace más de 2 años

#Tururu, No comencem amb es tema de se llengua, que tec igual dret i capacitat de dir ses coses en menorquí que en castellar. I hauries de pensar be ses coses que dius, només com exemple, s'illa del rei s'ha anat recuperant a base de feina de voluntaris, és drenatges eren imprescindibles, i lo que queda són temes molt menors a fer un port comercial per Ciutadella o sé carretera nova de mitja illa. Ho saps perfectament, se qüestió és tocar sé moral i dir cosa.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Ars338: es curios, veig que nomes empres es menorqui per faltar. Es veu d'enfora que es respecte no es lo teu. Amb es dic no s'ha gastat ni la meitat que a port de Mao-Es Castell: ascensors, drenatges de fangs, pantalans, lazaretos, illotsdel Rei, etc etc. Es MaoMaomotretos de sa general son consequencies de unes obres innecesaries i arbitraries a carretera Alaior-Mao, per uns interessos particulars de llevant. Si es públicas una balan¢a fiscal de s'illa veuriem lo evident de una discriminacio en sanidat, educació, serveis socials, inversions, administració, etc etc etc Res de nou, s'hipocresia te ses canes llargues, Ars338....

arl338 arl338 | Hace más de 2 años

Si claro #Tururu, por eso se hizo el trozo de carretera Ciutadella - Ferrerías, hace 3 años y el trozo de Mô - Es Mercadal lleva 10 años criando hierbajos, eso sin contar el dique-puerto mercante de Ciutadella, el tunel de Ferrerías, y seguro que me dejo algo. Muy olvidado está poniente, si, si... Aun va, agafet es cul a mos i vesten a passetjar hombre! Menudo personaje!, Quins c0ll0ns!.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

"MES LLEVANT": una sugerencia sendata per baratar es nom des partidet i que s'ajusti a sa realidat de lo que fan i colaboren des de fa temps.

arl338 arl338 | Hace más de 2 años

Y seguimos en las mismas, palabras, palabras, y en el Consell siempre una sucursal del "Gobierno Mallorquin" o un partido contrario que hace nulo esfuerzo para conseguir nada para Menorca. Ya os podéis olvidar de tener alguna importancia en los presupuestos, por las buenas ya os digo que no conseguiremos nada.