user miquel ferru | Hace más de 2 años

Y la zona de la Argentina calificada de "inundable" y se perjudicaba la vista de las navetas de Rafal Ruvbí, que ahora ni se ven, por la barrera vegetal, cuando ambas eran visibles antes. Ni en 1944 cuando hubo inundaciones en la carretera llegando a Baix es Banyer en Alayor o en las zonas del camí de Talatí y cercanías, hubo inundaciones en el tramo de La Argentina. parece que hubo falsedades en un informe de Medi Ambient y que hasta entidades sesudas, como el Ateneo se adhirieron al argumento de las vistas sobre las navetas Sigo proponiendo que, antes de tirar, habilitan lo construído como mirador, y debajo un Centro de Interpretación del Desaguisado político, en varios idiomas y con fotos ( que las hay). Y de paso explicar lo que son subvenciones finalistas, convenios , estatutarias etc y las penas de cárcel por prevaricaciones, y una rejilla simbólica al final del recorrido pedagógico. de ese Centro

Gomila Calçats Gomila | Hace más de 2 años

I ara tenim que no sabem on som, ni com sortir-ne. Ara que en “teoria” comanden el Consell els partits polítics que donaven suport a les entitats contraries a les obres de la carretera, no saben com encaixar: Per una banda complaurà els “seus”, i per l’altre fer una carretera adient a les necessitats actuals i sobretot futures de l’illa. També vull dir que l’article anomena 23 milions per acabar la carretera, no estic d’acord, crec falten quasi el doble sinó temps al temps: acabar Maó-Alaior (10 M €), Alaior-Es Mercadal (10 M €) i Es Mercadal-Ferreries (8 M €), més expropiacions, variant d’Es Mercadal (si/no? ?? M)... Per acabar vull fer una reflexió: ELS MENORQUINS TENIM EL QUE ENS MEREXEM, en aquest cas de moment el resultat no es positiu. Tant costa deixar darrera els “egos” personals a darrera i anar tot a una? Per que ens enganyem noltros mateixos no dient tota la veritat, sobretot els polítics.

Gomila Calçats Gomila | Hace más de 2 años

L’Estat complia, ja que any darrera any donava la quantitat prevista de diners programats al Conveni, però el CIM no complia ja que no justificava “obra” per les quantitats que l’Estat donava. Açò va produir una diferencia, un forat, que l’Estat al final va demanar regularitzar (del 2013 per endavant), i el mateix passava a les altres illes (Mallorca i Eivissa) o pitjor. Del 2013 fins a dia d’avui, la vigència del Conveni estava subjecta a “ADENDES”, on se donaven pròrrogues al Conveni. El problema primer es que “el menorquins” NO SABEM, o no ens posem d’acord, de COM VOLEM LA CARRETERA. La prova es que estem a finals del 2021, 7 anys mes del 2013, i encara ens falta mes de la mitat de carretera sense fer. El “LOBBIS” que influeixen amb en dia a dia a Menorca tenen molta culpa de tot açò. Tirin d’HEMEROTECA i veuran que les queixes fetes per diferents organismes i entitats durant el període 2011-2015, van condicionar el desenvolupament de les obres, fins a paralitzar un tram.

Gomila Calçats Gomila | Hace más de 2 años

“ALGU HO HAVIA DE DIR!” (com deia un polític català). Bones i sempre en positiu, volia dir, que MOLTA CULPA de no tenir el conveni de carreteres vigent ES NOSTRA, dels propis menorquins, NO de l’Administració Central, ACTUAL NI PASADES. El conveni estava dotat en 67,8 milions d’euros per destinar a la millora de la Me-1, ctra. Maó – Ciutadella, aquest conveni ve del temps on na Joana Barceló era la Presidenta del CIM. Però una cosa que ningú diu, ara ni abans, es que hi havia un “TEMPO”, uns temps limitat de durada del conveni on el CIM s’obligava a fer les obres i l’Estat a canvi pagava les obres “JUSTIFICADES” fins arribar als 67,8 milions dits. El conveni va INICIAR el 2008 i ACABAVA el 2.013: Durant aquest temps el CIM havia d’executar les obres en la “TOTALITAT” de la carretera (Variant Ferreries 35 M €, Ferreries-Ciutadella 11 M €, Maó-Alaior 8 m € i no acabat). Açò no es va complir, encara estem enfora d’aconseguir-ho. L’Estat complia, ja que any darrera any donava la quantitat

user Jose Mª | Hace más de 2 años

Totalmente de acuerdo con Miquel Ferru. Ademas hay que tener en cuenta que habia dinero para acabarla. El grupito (eran unos 60 ) consiguieron parar su construcción y ahora (llevamos mas de 6 años asi), TODOS (menorquines, turistas, visitantes, transportistas, autobuses, etc.), sufrimos las consecuencias, lentitud, contaminación, elevado riesgo de accidentes, por citar la deplorable imagen que ofrece.

user buho | Hace más de 2 años

Hhooo querrán desdoblar la general

user miquel ferru | Hace más de 2 años

Cuando las Olimpiadas de BCN pidieron apoyo de Baleares para conseguirlas, brindando el Mar Balear y para las pruebas marítimas y luego de conseguir la sede, nada salió de allí.- Ahora ERC hará lo mismo. diciendo que pide para "paisos catalans" se quedarán todo para allá, exigiendo poder administrarlo.- Dejémos de engaños: se estaba haciendo una buena carretera y el conglomerado de partidos de ahora lo paró y anuló sin pensar en lo que perdía que estaba firmado y concedido La culpa es solo de quienes decidieron parar para contentar al grupito que iban de excursión a pie los domingos . No son capaces de pedir perdón, por el error de apreciación de la situación, por fanatismo e inexperiencia.

user Zaskaman | Hace más de 2 años

A estos pedigüeños ni agua

user Antoni | Hace más de 2 años

Para la carretera o para fundirlos como han hecho estos últimos años sin saber como ni donde los han gastado.

user jvicyco | Hace más de 2 años

Pues no sé porque MES pide 23 millones, sí para ellos mejor si fuéramos en burro, y para eso no hace falta mucha carretera. Digo yo.