user Bep Bo | Hace más de 2 años

Té tota la raó Ciudadano ejemplar. I quanta hipocresia el tal Jan, després de dir al seu antepenúltim comentari "A jo tampoc m'agraden aquestes lletres..." demana que li dediquin un carrer al delinqüent mal educat que enalteix el terrorisme i amenaça de mort a tothom que no li agrada.

user En Jan | Hace más de 2 años

A Josep - Em sap greu que pensis així, però ho respecto i no discutiré més. Jo ahir quan el vaig sentir a TV3 em vaig emocionar. Crec que és molt gran el que ha fet i les generacions futures li reconeixeran. No en tingueu cap dubte que hi haurà més d'un carrer amb el seu nom: Carrer del raper Valtonic, o bé Carrer de Josep Miquel Arenas Beltrán. Gràcies també al President Puigdemont, als seus advocats i a tot l'exili.

user Josep | Hace más de 2 años

A En Jan- Lo únic que el tal Vatònyic ha demostrat és com es pot fer el "gamberro", ser un delinqüent i mala persona que exhibeix i publica apologies del terrorisme, delictes d'odi i tota una colecció de mals sentiments. Del paperot de cromapons mentint descardament millor no parlar-ne gaire, quin ridícul més gran.

user En Jan | Hace más de 2 años

Josep - Açó ho tens que dir al Tribunal de Justícia de la Unió Europea. El que no podem fer és que cada vegada que la nostra justícia passi es Pirineu faci es ridícul. En cromapons volia dir que si una persona sola ha conseguit tant, imagina el que podríem fer tots plegats.

user Josep | Hace más de 2 años

Aquestes apologies del terrorisme i delictes d'odi son més que suficients per la condemna, ses esquerres són els campions de la introducció i tipificació de delictes de odi moltíssim més lleus que aquests, però quan els delinqüents sós d'esquerres volen que quedin en la impunitat. I cromapons ara és fa el suec, i fins i tot donava lliçons de "honestedat" mentre mentia obertament minimitzant el contingut de les barbaritats, malescriançes. amenaçes, apológia i enaltiment del terrorisme de Valtonyic. Dir que li haurien de posar un carrer al delinqüent que publicava continguts tan violents i despreciables ja el retracta millor que qüalsevol cosa que jo pugui argumentar.

user En Jan | Hace más de 2 años

Josep - A jo tampoc m'agraden aquestes lletres, però d'aquí a demanar que aquesta persona sigui condemnada a la presó hi ha molta diferència. Els espanyols tenim un sotrac al nostre ADN que ens fa veure les coses diferents dels europeus. El TJUE ja va descartar el delicte d'apologia del terrorisme i va sentenciar que una cançó mai no pot ser considerada apologia del terrorisme. Ara quedava allò d'injúries a la Corona i aquí Bèlgica ens ha donat una lliçó, ja que no ha tingut objecció a abolir una llei obsoleta que datava del 1847. Un vegada més la nostra Justícia fent el ridícul i rebaixant el nostre estat a monarquia platanera.

user cromapons | Hace más de 2 años

A aquest senyor li tindrian que possar un carrer. Que ell sol hagi canviat una llei, la de 1847, amb la que la justicia espanyola volia extraditarlo, no es cosa facil, ara i gracies a ell, els belgues son mes lliures, amb mes drets sobre llibertat d'expressió. La llástima es que al seu pais a Espanya li espera la pressó, peró aixó ja comença a ser normal, que a Europa els jutges li donguin prioritat als drets dels ciutadans mentre a Espanya els nostres jutges l'envian a la trena. La meva admirció per a ell i la seva lluita, a la fi dir que el Rei Joan Carles es un lladre, no es estar tant lluny de la realitat, o no?

user Ummagumma | Hace más de 2 años

Quant te que aprende en Valtonyc de artistes de veritat com Ovidi Montllor o Quico Pi de la Serra, per posar nomès dos exemples que deien lo mateix que ell pero sense cap amenaça ni insult.

user Josep | Hace más de 2 años

El que dius és mentida Jan. Al angelet aquest l'han condemnat per enaltir i incitar al terrorisme i l'odi amb frases com aquestes (fins a 87): "Que pena que no haya cerca gulags como Siberia. Un pistoletazo en la frente de tu jefe está justificado o siempre queda esperar a que le secuestre algún GRAPO. A ver si ETA pone una bomba y explota. Para todos aquellos que tienen miedo cuando arrancan su coche, que sepan que cuando revienten sus costillas y exploten brindaremos con champán. Mi ansia aumenta cada vez que reprimen comunistas y vuelan mis ganas de entrar en la guerrilla, así que, que sigan que sigan y el próximo Paracuellos será en mi puta isla. Jorge Campos merece una bomba de destrucción nuclear. Llegaremos a la nuez de tu cuello, cabrón, encontrándonos en el palacio del Borbón, kalashnikov. Le arrancaré la arteria y todo lo que haga falta. Queremos la muerte para todos estos cerdos. Bauzá debería morir en una cámara de gas..." I 77 barbaritats més.

user En Jan | Hace más de 2 años

Valtonyc només va dir que el Rei era un lladre i això no és delicte a cap país europeu. A més, s'ha demostrat que és veritat. Així que ja està bé de fer el ridícul. El Rei tindria que està a la trena i el Valtonyc poder tornar lliure de càrrecs. Una altra cosa, als qui escriuen en español al diari, a veure si apreneu a escriure en català, que som a Menorca. Per si no us en havíeu assabentat.