user Joan | Hace más de 2 años

Lo que tiene que poner en marcha en vez de tanto prohibir al turismo es quitar la central de quema de gasoil que esta en Mahon. Porque muy de ecologista no es. Ya que contamina muchísimo en muchos países y ciudades están prohibidas. Ademas de las enfermedades que crea a los residentes. informense señores porque el cancer esta en la isla no en los turistas que nos da de comer.

user Llorenc | Hace más de 2 años

Bastant d'acord amb crític de que hi té que haver llimitacions, tenim que preservar sa nostra illa. Però pens que això no té perquè ser incompatible amb sa seguretat jurídica, que estigui clar i transparent lo que se pot fer i lo que no, on sí i on no, i amb quina intensitat. Qui vol invertir es seus doblers, vol tenir-ho clar.

user Francisco de Asís Zumárraga | Hace más de 2 años

Par acabar con el exceso de visitantes en la estación alta, hay un método infalible: subir los precios. Con ello, los menorquines vendedores de bienes y servicios ganarían más y podrían pagar mejor a sus trabajadores. Atrévanse a ello y déjense de monsergas.

Un Menorquín Un Menorquín | Hace más de 2 años

Lo ideal sería todos funcionarios y cerramos la isla los meses de verano. Así no habría pegas! Por cierto.... Sigo sin agua potable.

user cromapons | Hace más de 2 años

Molt bé senyor crític, firm tot el que diu i a sobre dir que els empresaris estan per guanyar doblers, lo de la llibertat ho trob un poc gratuït, però venga, si ells estan a favor de la llibertat també estic d'acord. Sobre les seves paraules, dir que els empresaris que profunditzin en una economia de Reserva de la Biosfera prosperaran, els que no tinguin aquesta visió, sempre estaran a la contra, o sigui que a la llarga perdran.

menorcadriver menorcadriver | Hace más de 2 años

También de acuerdo con el comentario de Critic.

user Teresa | Hace más de 2 años

Totalmente de acuerdo con “critic”. Un comentario de lo más inteligente entre tanta basura y barbaridades.

user Crític | Hace más de 2 años

"Asta"... "Tontos" no ho sé, però sense nocions d'ortografia, segur que sí. I ara seriosament. El que han de fer els empresaris és aprofitar el tema de la reserva de la biosfera per mantenir i cuidar un producte de qualitat ecològica. I això implica que no es pot tractar una reserva de la biosfera que un territori qualsevol, com tampoc es pot tractar igual un petit territori de 700 Km2 com si es tractés d'una àrea continental. Això és evident. I clar que hi ha d'haver normatives i restriccions. Si no n'hi hagués Menorca s'hauria urbanitzat i destruït completament. I d'això va la sostenibilitat. La sostenibilitat implica l'equilibri ambiental, social i econòmic. No va només de creixement econòmic.

user Joan | Hace más de 2 años

És ben curiós que aquests emprenedors de Menorca sempre se'n surten gràcies a les iniciatives dels proteccionistes. Si fos per ells tindríem un Camí de Cavalls asfaltat i parcs aquàtics a cada platja. En canvi, els turistes que venen es queixen que no troben la foto que fan servir aquests mateixos senyors i que no és altra que les del blau turquesa i de plantges buides. Ben curiós, sí.

Hola undefined | Hace más de 2 años

Todavia no os habeis enterado que una Reserva de la Biosfera requiere muchas normas y leyes de las que carece Menorca . No se como no os han quitado el titulo ya! Sois unos interesados solo por el money , os da igual que Menorca se convierta en una Ibiza. No quereis a vuestra isla ni os la mereceis. Vaya nefasta herencia les dejareis a vuestros hijos .