user La veu | Hace más de 2 años

Ho trop una bona millora per ciutadella,

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Els HIPOCRITES de sempre, que no tenen ni un argument raonat, i que segueixen defensant un supremacisme de llevant agressiu, absurd i desfassat.

user cromapons | Hace más de 2 años

Posar els duques de Alba vol dir mes negoci per Balearia/ Ports peró mes mes contaminació, mes renou per tots noltros, precisament el que no volem, es que no hi ha manera de poder evitar-ho? Es que a Ciutadella i a Menorca necessitem un port mes gran, tenint el mes gran de Europa no mes a 50 Kms? Ja dic, es negoci per les navieres i per Ports per noltros una ruina mediambiental.

user Bep | Hace más de 2 años

Tururu, 'Sostenible' vol dir fer-ho damunt una pradera de posidònia i zona LIC ??.....

user Ramon | Hace más de 2 años

Francisco, no tengo constancia de duques de alba a Mao. Pero si fos aixi, te mes garantias que a Ciuta no trovas Francisco !!!

user Ramon | Hace más de 2 años

Gasta es doblers publics per un dic que no es viable, deu meu que auran tingut que fer es de Ponent per que ara els hi diguin que si, esperem que no pasi com es mataderu de Ciuta que es can perdre sa subvencio, bueno cuant bufi es vent i tengui que veni es Balearia a Mao ja en tornam a xerra , Tururu que te vi !!!

francisco pons pons francisco | Hace más de 2 años

A ramon i zaskaman cuando pusieron los duques de alba en mahon no hubo ningun comentario vuestro ni de nadie que raro no

user Josep-mh07 | Hace más de 2 años

iiiiii,. Mes doblers a la mar

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

PLAS, PLAS!!! Ja ERA HORA de que qualcu apostas per sa SOSTENIBILIDAT de sa ruta mes curta i per fer-la mes segura. Es cost, petit si ho comparan amb projecte ‘Port de Maó 2030’ de 3,6 millons de fons europeus i altres tants dels fons "Next Generación" per fer pantalans... Es lo que hi ha, un Dic de Sant Joan que SI es SOSTENIBLE en ses dues rutes, i una altre ruta que no te cap sostenibilidat energética ni de emisions. A Bintaufa si que es tira doblers a la mar, 200,000€ de doblers públic cada any, pero els HIPOCRITES de sempre no en rallen ni de a¢o ni dels despilfarros monumentals i elitistas de "illots" del Rei i Lazareto. Port de Llevant, per creuers, yates, mercaderíes perilloses, empreses nautiques i criar musclus, vale...Aco es lo que mana sa SOSTENIBILIDAT i es voler ser Reserva de sa Biosfera. No hi ha altre camí. DIC Si , per sentit comu.

user Zaskaman | Hace más de 2 años

Esto es enterrar dinero en el mar y lo demás son cuentos