user David | Hace más de 2 años

Bep BoRespect totalment sa teva opinió Bep, però s exemple que jo te pos es :si un pagès te fill i filla un pot sortir i s altre no. Sense entrar a valorar que es menestrals no hi podem sortir. Sempre hem vist sortir fiets a sa qualcada, aquest fiets no cumpleixen més requisits que ses seves germanes. Es día que una d aquestes fietas vulgui sortir, particularment crec que no hi cap argument de pes que ho impedeixi.

user Bep Bo | Hace más de 2 años

David Triay PonsCom a ciutadellenc i pare de dues filles, si una filla meua volgués sortir a sa qualcada li diria que jo tampoc puc fer-ho ja que som menestral i més des 99,5 % des homos menestrals no podrem sortir mai a sa qualcada. A veure si al final tindrem unes Festes com ses de qualsevol poble de Menorca o ses encara més flaques de certs pobles de Mallorca, una espècie de reunions de propietaris de cavalls.

user David Triay Pons | Hace más de 2 años

Avam gent...com a ciutadellenc i pare d un fill i una filla, no crec que és fet de que hi hagi una dona dalt cavall canviï en cap sentit sa esencia de sa festa. Que té més?es fill de l'amo pot surtir i sa filla no? Crec que és de caixó que haurien de tenir es mateixos drets,no hi hauria ni que haver debat..No es tracta de canviar Sant Joan, es com es dret a votar, avui ningú discuteix que es vot d una dona i un home te es mateix valor.

user Blas de Lezo | Hace más de 2 años

clerksQuins actes dius que es van prohibir dia 23? Molt divertit lo des "bon cabdill". Tu sí que en tens d'imaginació. Apart de que t'expresses malament, confons història amb propaganda, val més que escriguis ficció, no tindràs èxit pero almenys no enganyaràs a ningú.

user Josep Pons | Hace más de 2 años

clerksEn primer lloc s'escriu bajanades i no "bejenades". A més, dir-te que he emprat aquesta expressió és per ser un poc caritatiu amb tu, ja que triar un ofici al camp pensant amb sortir un dia i mig de ses festes a l'any, en tost de triar una feina per vocació i altres factors més importants, és una mostra de irresponsabilitat i poc seny difícil de superar. Per acabar, es veu que també estàs del tot desconnectat de sa realitat quan ralles de "missatges". És veu que encara no saps que cada dia es tanquen més llocs perquè es preu de sa llet ja no permet mantenir-se als pagesos i molt menys tenir missatges.

clerks clerks | Hace más de 2 años

Josep PonsBejenades en dius tu, perque no fa falta ser un l'amo per sortir de Sant Joan. Durant sa historia de Sant Joan nes ple d'exemples de joves que es fan MISSATGES per poder soritir, alguns s'hi queden, d'altres abandonen. Si només sortissin l'amos sa cualquada seria de menos de la mitad. Segur que e coneixes uns quants.

clerks clerks | Hace más de 2 años

Blas de LezoDins sa memòria històrica, en comptes de inventar coses, també podrem xerrar de com a partir de 1949 sa noblesa i es clergat roba ses festes a nes poble apropiantse de totes ses competències de sa junta de caixers que eren de s'ajuntament i modelant sa festa que coneixem avui, prohibint actes que consideraven impudics des dia 23 i decidint com havia de ser un bon cabdill, vui dir ciutadellenc.

user Blas de Lezo | Hace más de 2 años

Sa regidora de Podemos Carla Gener va ser sa primera en voler encetar un "debat" sobre ses Festes. Si s'ha de fer jo proposaria aquests 2 punts: Sant Joan i sa memoria històrica (que tan de moda està entre s'extrema esquerra). Com s’enten aquesta nova preocupació de s'extrema esquerra podemita i anarquista per ets sants en general i per Sant Joan en particular, quan resulta que ets marxistes no creuen en sants, fins es punt de que van prohibir ses Festes de Sant Joan 1937 i 1938 i tota manifestació que tingués res a veure amb ses Festes, missa de caixers, actes a Sant Joan de Missa, etc., etc., i des de l’anomenat Front Popular van perseguir a molts i fins i tot assassinar a varis caixers i van arrasar i tirar baix un punt emblemàtic de ses Festes com és es convent de Santa Clara. ¿Ho tornarien a fer? A veure que ens sembla als contribüents de Ciutadella, lo que ens costa tenir endollada en es “xiringuito” de sa nova regidoria d’igualdat a una regidora podemita que no ha fet res de profit i necessita una excusa per seguir xuclant del pot i intentar justificar regidories que no son més que "xiringuitos" ideològics i no serveixen més que per endollar progres

user Andrés Carca | Hace más de 2 años

Lo que tienen que hacer es prohibir de una vez el alcohol no a las mujeres, ya veréis como la fiesta se vuelve más tradicional y tranquila

user Mari sol Fernandez Perez | Hace más de 2 años

Josep PonsUN DEU JOSEP