user Blas de Lezo | Hace más de 2 años

Todo esta lo empezó la podemita Carla Gener, cuando el "debate" que tendría que abrir es a ver que nos parece a los contribuyentes lo que nos cuesta tenerla enchufada y sin dar golpe en el chiringuito de la concejalía de "igualdad".

user Josep Pons | Hace más de 2 años

GLEVENo són presos polítics, són polítics presos, és a dir, delinqüents.

user GLEVE | Hace más de 2 años

Mazinger que vols que parli el catala del pressos politics? clar es que per vosaltres no xerrar amb catala ja no es escriure be.. quina colla s’esquerra nau vius nau vius… avam si en junqueres sera sa capellana.

Mac Atol Mac Atol | Hace más de 2 años

Crec amb s'igualdat entre homos i dones, clar que si... pero en molts casos tenim favoritosmes, facilitats i moltas "xorradas" com en aquesta ocasió disfresades derrera sa paraula igualdat...tan flac es es masclisme com aquet tipus de feminisme ati cuansevol cosa que dugui la etiqueta masculina... Que sera lo proxim? Intentar canviar ela Reis Mags per Reines Mages? canvia Sant Joan, per Santa Joana? Sant Antoni per Santa Antonia?, la Mare se Deu de Gracia per el Para de Deu de Gracia...? amb ses coses series que ja per aclarir al mont i aquesta gent perdente es temps amb tonteries...

Mazinger Mazinger Z | Hace más de 2 años

GLEVEAl manco aprèn a escriure bé.

user Aturdit | Hace más de 2 años

Ufff @ Critic, jo crec amb s'igualtat totalment, pero no crec que es feminisme radical, sigui molt diferent d'es masclisme radical. Per exemple, retirar un llibre d'una escola per que es protagonistes nomes son masculins o editorials feministes on nomes volen llibres escrits per dones, no ho consider igualtat. Sobre Sant Joan, ja ho vaig comentar, o be seguim fent sa festa com a tradicio i representacio de s'edat mitja (que no ara), o be, que pugui sortir qualsevol home o dona tengui s'ofici que tengui, ja que perdra tot es sentit seguir amb es protocols.

user GLEVE | Hace más de 2 años

Lo que teniu es mes cuento que en calleja UNA MADONA COM DEU MANA QUE N’HI HA MOLTES!! no perd es temps amb manifestacions ni cuentos chinos!! que vus fareu pageses ara? i davant una hormigonera jo no ne vista cap mai.. no interessa perque no pots sortir per sant joan esver? quina igualtat…

user GLEVE | Hace más de 2 años

Venga va que jo ric molt amb aquesta gent!! que feimm? que fa una tia de igualtat a s’ajuntament de ciutadella????😂😂😂😂😂 no es el bronx no aço com barcelona de na colau!! nose ni que pinta na montero tampoc pero bonu. Que feim ho canviam tot? feim puerto de indias amb llimonada? per dia 17 de gener eu fet cap manifestacio per dur s’imatge de sant antonii? per favor els reis que poden tirar pastissets enves de carametlos?? esque no qued prou redo.. canviam es vaters de ers homus per es de ses dones??

user Cabil-du | Hace más de 2 años

Jo propos una manifestacio dissabte mati, per defensar es nostro sant joan,com sempre l,em viscut i el duim arrelat,evidentment no pot faltar una visita a sa nostra catedral...😏😏😏😏. T,apuntes!!!! (Mascareta i ginet amb llimonada)

user Josep Pons | Hace más de 2 años

Em sent discriminat/discriminada... Som homo i com sa gran majoria de menestrals (que som sa gran majoria des homos de Ciutadella) no podré qualcar mai (més des 99,5 % no ho podrem fer mai). Som dona i no puc penjar sa bandera com sa senyora des caixer casat. No puc ser caixer casat perquè som fadrí. No puc ser caixer fadrí perquè som casat. Som monja i no puc qualcar com sa capellana. Som homo i no puc ser caixer senyor perquè no som noble. Som dona carmelita i no em vindrán a veure com a ses monjes de Santa Clara. Som batlessa/batle però no podè sortir a sa qualcada com a altres pobles. Som monja de Santa Clara i quan venguin sa comitiva no em feran tant de cas com a s'abadessa. Som ciutadellenc/a però no puc seure dalt sa tribuna des de dalt la sala al pla. Som ciutadellenc/a però es be no ve a casa perquè visc fora des casc àntic................................................................. Igualau-ho tot, però després no en digeu Sant Joan, ho podeu batiar com festes de gràcia 2, festetes igualitaries, festes de sa correccció política o guirigay, pero haureu acabat amb Sant Joan.