user Crític | Hace más de 2 años

Aquí no hi ha lloc per al debat. Ni les estupideses dels antivacunes ni acientífics que van en contra de la salut pública. Les vacunes són un èxit i punt. No només en prevenció de la malaltia, sinó sobretot, i això és molt important, en la reducció d'ingressos i la gravetat de la malaltia que provoca menys estades UCI. A més a més, ara l'òmicron suposa un nou repte, ja que redueix molt la possibilitat d'estar protegit front a la malaltia (per això és bàsica la tercera dosi que s'ha demostrat molt eficient en aquest sentit), però continua oferint bones dades front a la gravetat (menys ingressos i menys UCI). Això no obstant, la protecció és menor que contra les variants anteriors i, per això, no té sentit que la gent encara pensi en reunions massives, celebracions públiques i coses per l'estil. I això no només durant el Nadal, tots els ajuntaments ja haurien de suspendre tots els actes multitudinaris de Sant Sebastià, Sant Antoni i altres que es puguin fer en els propers mesos fins que la situació torni estar sota control. Potser no s'hagin de prendre mesures tant dàstriques com als Països Baixos, però només demanar el passaport COVID no és una mesura suficient. Però com aquí a la gent li agrada més anar de bars i de gresca que cap altra cosa, els polítics que governen, per no perdre vots, no s'arrisquen a prendre mesures més eficients. N'Ayuso i els seus resultats electorals són el problema més gran que té l'Estat en qüestió de la pandèmia, és l'exemple de què no importen els contagis ni els malalts ni els morts, el que importan són els votants i com els votants els hi agrada més anar fer una cerveseta que altra cosa..... Així ens va. I ja em direu en quina situació ens trobarem dia 10 de gener..... Per començar ja alguns països han prohibit l'entrada d'espanyols als seus països i això que la incidènciano farà sinó augmentar.

user Crític | Hace más de 2 años

Aquí no hi ha lloc per al debat. Ni les estupideses dels antivacunes ni acientífics que van en contra de la salut pública. Les vacunes són un èxit i punt. No només en prevenció de la malaltia, sinó sobretot, i això és molt important, en la reducció d'ingressos i la gravetat de la malaltia que provoca menys estades UCI. A més a més, ara l'òmicron suposa un nou repte, ja que redueix molt la possibilitat d'estar protegit front a la malaltia (per això és bàsica la tercera dosi que s'ha demostrat molt eficient en aquest sentit), però continua oferint bones dades front a la gravetat (menys ingressos i menys UCI). Això no obstant, la protecció és menor que contra les variants anteriors i, per això, no té sentit que la gent encara pensi en reunions massives, celebracions públiques i coses per l'estil. I això no només durant el Nadal, tots els ajuntaments ja haurien de suspendre tots els actes multitudinaris de Sant Sebastià, Sant Antoni i altres que es puguin fer en els propers mesos fins que la situació torni estar sota control.

user por dioss | Hace más de 2 años

Miki"No hay más preguntas señoría porque primero debo repasar nocilnes de estadística" Por ej, poblacion de 1000 personas: ,800 vacunados y 200 sin vacunar; En UCI hay 20 vacunados y "sólo" 10 sin vacunar (la mitad)....pero es mucho más riesgo 10 de 200 que 20 de 800.

Jaume R Jaume R | Hace más de 2 años

MikiAh val, que les xifres son d ùn hospital en concret d`asturies i aixo ja te valen per el teu discurs i extrapolar-ho a nivell global, interessant. Te possare un altre exemple. Resulta que a Gibraltar només hi ha una persona ingresada a la UCI i no està vacunada. Puc dir jo tambe que el 100% dels ingresats a uci no estan vacunats tan alegrement com ho fas tu? Jugar a manipular xifres es molt facil, no creus?

Miki Miki | Hace más de 2 años

Jaume RTe hablo de una entrevista a una doctora de un hospital de Asturias un 80% ingresados en la UCI son vacunados , ahora si queréis seguir viviendo en el engaño tú mismo, es duro despertar pero el tiempo pone a cada uno en su sitio

Jaume R Jaume R | Hace más de 2 años

MikiLes xifres d`Holanda no crec que les sapis per dir que un 80% dels ingresats estan vacunats. I si et referixes a les d`espanya es totalment fals. Dir xifres sense aportar res es mot fàcil, pero no aporta res. Si voleu mirar xifres, tan facil com anar als estaments oficials.ja se que si no diuen lo voleu sentir, diureu que estan manipulades, pero aqui les tens a la pagina 12: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/documentos/Actualizacion_524_COVID-19.pdf?fbclid=IwAR1O_coFdzoJZ8h5KIBfKzdZY9gwd6Co1DDvAjt--H-94aDCcVrrhyeQcq0

user Pere Mateu | Hace más de 2 años

Están al 70% de vacunación , mientras en España por encima del 80%.

user Manaa | Hace más de 2 años

Una busca dins un ullY yo te remarcaré que antes de final de abril en Holanda ya habian superado mas del 60 & de vavunados y mas del 85% de mayores de 60 años ya tenian la pauta completa. O sea la mayoria ya llevan nas de 8 meses. Y todos sabemos que las vacunas a partir de 6 o 7 meses oueden reducir su efectividad . De ahi que reconienden y sea necesario la de refuerzo. Aunque estos datos algunos no quieran reconocerlos. La evidencia es la gran efectividad de las vacunas en cuanto a reducir la gravedad y la mortalidad en el caso Covid. Incluso reduce bastante la posibilidad de contagio. La gente mayor son la prueba mas evidente. Aunque algunos oarece que se alegrarian de que no fuera asi. Y se siguieran muriendo como antes de las vacunas. Este afan de querer ningunear el efecto tan constantemente y la critica aprovechando cualquier dato. Os delata. Afortunadamente la grandisima mayoria y sobretodo la poblacion mas vulnerable se vacuna. Si no, ya estariamos otra vez con miles de muertos diarios y confinados estrictamente. El virus actual es mucho mas contagiosa y mas fuerte que la cepa anterior. Los contagios a gente joven lo demuestran claramente.

Miki Miki | Hace más de 2 años

Un 80% de ingresados son vacunados, no hay más preguntas señoría

user Una busca dins un ull | Hace más de 2 años

Solo remarcar: En los Paises Bajos el 84% de mayores de 12 años tienen la pauta completa. Solo recordar: En verano os decian que con un 70% de vacunados ya se solucionaria todo. Pero bueno, ahora os dicen que cuando todos tengamos la tercera. Después la cuarta, despúes la quinta...