user Trust in Yourself | Hace más de 2 años

Esto se acaba... en 3 meses, sumando vacunas, inmunización natural y el nuevo antiviral, lo tenemos resuelto (y ahora si, con el aval de científicos de altísimo nivel)

user Clip | Hace más de 2 años

CansatTotalment d'acord amb tu. Ja està bé de dur es comptador aquest de persones contagiades. Mentre a s'hospital no vagi a més. Que estaran tota sa vida diguen diariament quantes persones contagiades hi ha?

user Cansat | Hace más de 2 años

Quant deixarem de dur aquest contador de contagis que no serveic de res? Si totes ses medides es prenen per no saturar els hospitals, perque no miram només els ingressos i altes hospitalaries? Els nombres d'ingressats és estable i normal per s'època d'any a sa que esteim. En quant als contagis, és normal que en surtin si tothom es fa proves a caseva inclús estant sà i sense símptomes... Crec que esteim molt millor de lo que se mos vol fer veure, però molta gent cau dins aquest circo de noticies i alarmes i agafen por per res. O aprenem a viure ab es virus, que és un virus més co els que hem tingut tota sa vida, o mai tornarem a sa normalitat

Nestor Nestor | Hace más de 2 años

Que drama....parece telenovela colombiana..

user ISLA | Hace más de 2 años

Y mire las admisiones hospitalarias ... Hay muy pocas ... La gente necesita aplicar el sentido común a lo mala que es realmente esta sexta ola ... La vacunación está funcionando claramente ... Enhorabuena a todos los que mantienen su vacunación cita.

user Kapak | Hace más de 2 años

El último en entrar en la UCI, otra persona que no quiso vacunarse. Esperemos que lo saque adelante porque es "joven". Personas en edades de riesgo, no lo dudeis. Vacunaos. No hagáis caso a charlatanes y zumbados. Os puede salvar la vida a vosotros y a vuestros familiares, que no tendrán que recordar toda la vida como os anestesian e intuban.

user Clip | Hace más de 2 años

No digueu mentides! Els 192 positius no són de 24 hores. Ahir se'n van notificar només 8 perquè es diumenges no es fan proves, si se'n fessin es contagis d'avui no seria tant elevat. I una altra cosa, si a n'es 10 dies de donar positiu te donen s'alta sense fer-te cap prova, a on són ses 87 altes des contagis que hi va haver dia 18 de desembre?

user Llorenc Pons pons | Hace más de 2 años

objetivo realTens raó, potser que n'hi hagi més. Jo avui he donat positiu, però me va costar moltíssim dissabte poder contactar per telèfon i que me donessin hora per fer-me sa PCR, com que vaig donar positiu amb sa prova d'antigens i sa meva filla dos dies abans també, me vaig plantejar donar jo mateix per bo és test d'antigens i autocofinar-me, i cridar al 061 si me trovaba malament. Finalment després d'hores i més de 50 intents vaig poder rallar amb ells i me van donar hora per fer-me sa PCR dilluns.

user | Hace más de 2 años

Ya no existen resfriados, gripes... Ahora todo es Covid,no? Estamos locos o que?

user maldita normalidad | Hace más de 2 años

Un par de ibuprofenos y a vivir