user Kein | Hace más de 2 años

LluiserQuè finolis ets! Si no vols pudor no hi vagis, així de de fàcil. Com diu es refrany, qui no vulgui pols que no vagi a s'era. Idò, açò.

Lluiser Lluiser | Hace más de 2 años

A mi con que quiten la peste a mierda, ya me vale

user Kein | Hace más de 2 años

AturditHome, jo veig i denunciï aquells fets on sí veig masclisme. I ho faig perquè ho veig. I ho faug des de Ciutadella on visc, no de Llevant on diu vostè. Referent a sa discriminació per no pertànyer als estaments que vostè esmenta, té raó. Hi ha una discriminació. És evident. Ara bé, és un altre tema que està bé debatre. Del tema de ses dones, és obvi i evidentíssim que són discriminades i això és un tema molt greu. Per favor, evolucionem d'una vegada i feim ses coses com toca. Deixem-nos de protocols antics, obsolets i retrògrads. Fem-los moderns. Ses donen tenen es mateix dret a qualcar. Igualtat ja!! Societat ciutadellenca evolucioneu, que ja és hora!!

manu menorca manu menorca | Hace más de 2 años

... las únicas a las que maltratan, son a las mujeres...

user bernkaf | Hace más de 2 años

No anam béQuan es pagesos empraven tracció animal no hi havia la sensibilitat que hi ara. Anem millorant en aquest sentit. I parlem del maltracte als animals, no de les feines humanes. Aquest és un altre debat.

user Aturdit | Hace más de 2 años

@ Kein, m'assembla que veim problemes de masclisme per tot i es evident que n'hi ha en moltes coses, pero on no n'hi ha tambe en veim. Aixi i tot, he de dir que ses paraules del president de "Salvem Sant Joan", eren masclistes. No hi ha que confondre sa representacio d'unes festes de s'edat mitja on antigament no hi participaven dones, amb discriminar a ningu. Jo mateix soc discriminat per no pertanya a sa pagesia, nomblesa o esglesia? M'assembla que no. Per cert, tampoc puc qualcar sent home. A Ciutadella, pel que jo veig, no hi ha com a gaire massa debat, ve mes de per sa banda de llevant.

user Kein | Hace más de 2 años

RoquetaCert és que es masclisme, malauradament, és per tot arreu. Però quan me referesc a Ponent, em vull referir amb es tema de ses festes i ses qualcades que, com bé saps, prohibeixen a ses dones fer-ho. D'altra banda, quan dic que aquest periodista té una casa a Ciutadella, vull dir que sap del que explica, no que tengui un màster en festes ni que tengui més raó que ningú. De fet, pel fet que tu visquis i resideixis a Ciutadella, tampoc te dona cap màster en res ni te fa tenur més raó. Són punts de vista que s'han de respectar. Ans al contrari, hauries de denunciar aquelles pràctiques que no corresponen al s. XXI.

user Lady | Hace más de 2 años

Antonio PonsTienes toda la razón. A dedo se les ha dado la concesión de las perreras a las protectoras, espero que sea para bien de los afectados, pero es de escándalo como está todo manipulado por políticos que supuestamente están para servir al pueblo no para someterlo. Pero la concesión como todo tiene un precio y por eso no se van a pronunciar. Los que amamos a los animales sin ningún tipo de interés estamos en contra. Pero claro, aquí a los disidentes siempre se les señala con el dedo y se les "condena", mientras hasta al sr. machista que exige la exclusión de mujeres en un festejo, a ese sr. ni se le cesa de su puesto.

user Troll Ebus | Hace más de 2 años

x002 0023Si nos ponemos así, la pomada (o gin con limonada) es una ofensa a la tradición, porque no es medieval, sino que empieza a usarse en la dominación británica del siglo XVIII, lo que pasa es que cambiamos lo que nos conviene en un santiamén, y para cambiar otras cosas arde Troya. Si es que los humanos somos la leche.

user Troll Ebus | Hace más de 2 años

Antoni B.P.Soy menorquín, y a mí no me descalifica. De hecho, no veo ninguna sandez ni ninguna descalificación. Solo una opinión que muchos menorquines (supongo que minoría, de momento) compartimos.