user Enero | Hace más de 2 años

@menorka: És que m'és ben igual si t'avorreixo, o et penses que escric per entretenir-te? JAJAJA És que no teniu estudis i se us nota (ni un sol accent en tot l'escrit i xerres de comprensió lectora JAJAJA). No tens un sol argument i no dones una sola dada mai. Quan a tu te'n donen només fas que cercar excuses: que si és de la franja 60-79 (que és precisament la que més hem de protegir) que si les dades es donen per cada 100.000 habitants (es veu que no saps que s'agafa així per poder comparar els nombres a tot el món). La vostra falta d'estudis és espectacular!!! La ignorància mata!!!

user menork | Hace más de 2 años

Si es que t'hi falta comprensio lectora... no m'avorreixo, m'avorreixes tu, que es diferent. Si es que te les dones de llest i ni llegir saps.

user Enero | Hace más de 2 años

@Menork: JAJAJA. Et penses que ets el centre del món i que escrivim per entretenir-te? Creus que m'importa absolutament gens que t'avorreixis? JAJAJA!!! Quina bogeria els negacionistes!!! Per sort, gent com tu sou minoria perquè si tothom fes com tu no sortiríem d'aquesta en anys!!!

user Enero | Hace más de 2 años

@Kapak: totalmente de acuerdo contigo. Sin los negacionistas habría más gente que ahora estaría viva y todos estaríamos mucho mejor porque la pandemia estaría más controlada.

user Menorquina | Hace más de 2 años

@Enero, toda la razón, que vayan haciendo caso a la Popel, Miguel Bose, etc. Jijiji

user Kapak | Hace más de 2 años

luis63Ocurrirá lo que tu quieras, pero ese señor ha muerto de Covid, sin ninguna otra patologia y no se había vacunado porque impresentables como tu lo han convencido con mentiras, chorradas y gilipolleces. Si la gente como tu no existiera, ese señor se habria vacunado y este fin de semana estaria comiendo con la familia. Y podria hacerlo durante 20 años mas. Los negacionista sois el cancer de la sociedad actual. Provocais muertes con vuestras tonterías e ignorancia. Vete a explicarle tus paridas de imanes cara a cara a la familia de esta persona, anda. A ver si te la parten y dejas las burradas

user Enero | Hace más de 2 años

@luis63: Has dado en el clavo. Si todo el mundo estuviera vacunado el hospital no estaría lleno de gente con covid parando el tratamiento de las demás enfermedades ya que toda esta gente lo estaría pasando tranquilamente en casa.

user menork | Hace más de 2 años

#multinicks m'avorreixes tu no ses dades. Probablement estic molt més informat que tu. Al menys de diferentes fonts i totes elles molt redpectables. Si es meu metge de capçalera ho troba necessari, es fa responsable i em dona garanties cap pega. De moment no ho fa. Quan li demano si ses vacunes poden tenir efectes secundaris em diu que SI i quan li demano quins d'aqui un any, no ho sap. De fet, de tant en quan en van sortint nous efectes secundaris i van actualitzant sa llista. I saps pq,? Pq es una pseudo vacuna (no es pot anomenar vacuna) que no ha estat provada en el llarg del temps. Per tant veient ses dades (aquestes que no surten), edat de ingressats, de uci, de morts, patologies previes i demes, i tenint en compte que sa vacuna NO controla es contagis (més be al contrari pq es fomenta que una vegada vacunat pots fer vida normal) honestament per una persona jove i sana, sa vacuna ha de ser opcional. Que cada un valori pros i contra i decideixí. Aquesta vacuna, com sa d'es grip per qui es vulgui sentir segur o per qui ho necessiti.

luis63 luis63 | Hace más de 2 años

Kapak, que ocurre,solo hay covid, no hay cáncer, no hay gripe, no hay neumonías, no hay ictus, no hay miocarditis, pericarditis, arritmias?

user Showmustgoon | Hace más de 2 años

Al.lots! Llegir es comentaris de bon matí és com llegir un còmic... Espectacular el que es por llegir (magnetització, inmunitzat, planeta de los simios...). Al final, llegint aquestes coses queda ben clar que el que falta aquí es una bona vacuna de cordura... Ala! Salut!