user Joan Llufriu | Hace más de 2 años

NostromoHa rallat un setciències. Bravo!

user Núria 2 | Hace más de 2 años

Enhorabona Núria Abelló. En poques paraules has resumit alguns mals endèmics: si critiques és que ets una envejosa. Si critiques els d'aquí ets que ets de fora i no en saps. Si critiques és que ignores o menysprees la feina feta. Per rematar-ho: tampoc t'hi esforcis perquè no son dels nostres i no es mereixen una explicació. Bravo!!

user nuria abello | Hace más de 2 años

Núria 2 deus ser d'un altre planeta, sa crònica de de na Maria Camps no dius res semblant a lo que tú dius. A quí pretens enganar?

user Nostromo | Hace más de 2 años

Este muchacho puede ser válido quizá para lo que es la música folclórica y costumbrista de esta isla a nivel de entretenimiento popular y poco más. Ni por calidad vocal, de la que carece, ni tampoco por la muy escasa calidad de sus temas musicales, es apto para presentarse en un concierto así, acompañado nada menos que por toda una orquesta sinfónica. Simplemente, ni él mismo como cantante, ni su música, tienen un nivel mínimo exigible para algo de esa envergadura. Le quedó muy pero que muy grande. Ni que fuese Neil Diamond, o Roberto Carlos, o incluso un Joan Manuel Serrat.

user Joan Llufriu | Hace más de 2 años

nuria abelloTens tota la raó. ja ho diu la dita: mal si corna, mal si no corna.

user Núria 2 | Hace más de 2 años

Si llegiu la crònica que del concert fa Maria Camps, trobareu amb paraules enteses allò que jo volia dir amb paraules maldestres. Sovint és tan difícil criticar des de Menorca allò que es fa a Menorca, que és d'agraïr la professionalitat de la crítica musical.

user nuria abello | Hace más de 2 años

No t’esforcis Joan Llufriu, no val la pena. S’enveja és s’esport més practicat a n’ aquest país i especialment a Menorca. Aquí a més hi afegim uns quants perjudicis de procedència geogràfica, ja m’entens. Es concert va poder agradar més o manco, però hi ha molta feina darrera i que un músic d’aquí tengui s’ oportunitat de comptar amb sa “nostra” Simfònica ja és un fet positiu. A jo me va agradar es concert. Alguns detalls estètics i corals a millorar i bona execució d’en Juanico i sa seva banda, alguna d,aquestes més que bona.

user Núria 2 | Hace más de 2 años

Joan, tan atrevit i pretenciós és dir que una cançó és bona, com dir que és dolenta. Ambdós judicis pressuposen uns coneixements musicals que no sé si tenim. Sovint, els nostres judicis es basen en allò que hem escoltat al llarg de la nostra vida. La nostra educació sentimental que, per suposat, inclou la música.

user Núria 2 | Hace más de 2 años

Jordi Sintes, no era un festival, era un concert. Per cert, quins son els suposats festivals que organitza el Consell?

user Joan Llufriu | Hace más de 2 años

Núria 2Te veig molt atrevida i pretenciosa opinant sobre la qualitat musical dels temes que es van interpretar ahir al concert, molts d'ells formen part de la banda sonora de més d'una generació. Certament musicalment no coincidim en absolut. Segurament el rock i la cançó popular no són el teu fort i no tenen prou qualitat per al teu paladar, exquisit segons tu. Què hi farem! La Simfònica va lluir, i molt. I en Cris i els seus músics també. Un maridatge atrevit i amb uns resultats que a jo si que em van convèncer. I com et deia, sobre gustos, colors. El que no em sembla de rebut és menysprear la feina feta pel fet de que a tu no t'agradi. Pots dir que una cosa t'agrada o no t'agrada però dir que és dolenta i pontificar amb els teus comentaris em sembla de molt mal gust. De mala educació. Per molt humil que sigui la teva opinió.