user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

Cuantos estaban vacunados ???

user Aturdit | Hace más de 2 años

Multinick, ets s'unic que et contestes a tu mateix.

user Jander | Hace más de 2 años

Enero!! , aire aire, etc, que t'as tornat a cambiar de nom? Ja en dus uns cuants, pero sempre sa meteixa murga! Ests molt cansat!!!

luis63 luis63 | Hace más de 2 años

Enero estás para encerrar. Dios se apiade de tu alma, y de paso comprueba tu inoculada y magnética dirección MAC con el bluetooh de tu móvil. Que mejores.

Barntstin Barntstin | Hace más de 2 años

EneroMolt be. Fotalis canya, no paris, que s'ho mereixen. A mes que aquesta gent son un perill es creuen que son els unics que poden escriure aqui

user Enero | Hace más de 2 años

MarinaMoltes gràcies per preocupar-te per la meva salut mental, però tal vegada en tens prou amb mirar-te la teva. Més boix (que, per cert, és un arbust) que els que diuen que s'aferren imants als braços culpa de les vacunes, que els que deien que aquesta tardor hi hauria un mort en cada família per mor de les vacunes, més boig que un famós tenista que creu que amb bons sentiments es pot convertir aigua podrida en potable, més boig que els que diuen que no està demostrat que existeixi el virus perquè no l'han vist, més que els que creuen que poden deixar de complir les normes que els doni la gana (com portar mascareta a llocs tancats, per exemple) quan la resta les complim totes, més boig que els que creuen que estan en contacte amb els extraterrestres, més que els que tot i veient les dades oficials encara diuen que les vacunes no fan res (quan han reduit el risc de mort en 20 vegades), més boig que aquells que s'infecten a posta per tenir el certificat covid i algun mor, o més en que Bosé, no m'hi tornaré. En tot cas, gràcies de nou per preocupar-te per jo però millor faries en preocupar-te per tu i, de passada, repassar una mica d'ortografia catalana.

Marina Marina | Hace más de 2 años

@Enero ja és preocupant sa dería que tens amb es negacionistas, tu tendràs que fer mirar, lo teu és mania persecutoria cap a n'és no vacunats, que són una minoria de menorquins que només fan valer sa seua llibertat com tú i jo mateixa que hem decidit vacunar-nos, a n'és meu cas sa tercera ja no pens posar-me-la deixa de llegir i mirar tv, ja que si no quedarás boix. Salut

user Enero | Hace más de 2 años

@Aturdit: Apúntalo como un efecto secundario de las vacunas (otro más en vuestra lista infinita inventada de males producidos por las vacunas) JAJAJA ¡Qué cabecita loca los negacionistas!

user menork | Hace más de 2 años

O quizas multinicks, obtener un passaporte inútil (se ha visto) y contra derechos fundamentales mata. Formas de verlo.

user Aturdit | Hace más de 2 años

Estas fatal multinick