user Crític | Hace más de 2 años

Aquest article sembla que l'hagi escrit el Sr. Manchado. Sembla un escrit dedicat a lloar la seva figura, més que a exposar que ha succeït. I quina importància té que anés amb bicicleta o que es digui que el seu pensament es basa en alguns pensadors coneguts?. I encara més... què té a veure que ocupés un càrrec de responsabilitat a Menorca a l'àrea de Territori, quan el PTI de l'illa ja s'havia aprovat anteirorment, per la qual cosa, ni tan sols és cert que el model territorial actual es degui a la seva ma?. I si encara fos així tampoc això justificaria res. A què ve intentar defensar-lo amb argumentacions que poc o res tenen a veure amb el que ha fet?. És com si a un violador o a un assessí se'ns diu que era un gran atleta quan era jove i que havia representat a un equip olímpit, que és un gran lector d'Aristòtil i un expert en Homer i que, a més és soci actiu d'Amnistia Internacional, per posar alguns exemples. Què te a veure això amb els fets?. Quin sentit té enaltir la seva figura?. El comportament d'aquest senyor, tant si parlem com a particular com si parlem (i més encara) com a càrrec polític és injustificable. Rebutjar les vacunes i no complir les normes generals (portar la mascareta) i criticar el personal sanitari, no té res a veure amb filosofies ni escoles de pensament. Tot al contrari, té a veure amb gent que no pensa racionalment o més ben dit, fa el que li dóna la gana i després pretén defensar la seva postura amb la paraula "llibertat". Una paraula devaluada per l´ús que en fa tant la dreta com pel que es veu els anarquistes, per justificar qualsevol actuació absurda i en contra de tots els criteris científics. Em sembla molt bé que l'hagin remogut del seu càrrec. Abans ho havien d'haver fet. El més trist és que aquest senyor ocupa un lloc a la Universitat de les Illes Balears (si no m'equivoc) i és evident que tampoc hi hauria de ser.

user magdaleno | Hace más de 2 años

Quin fantasama maremeva. només per el comentari dels sanitaris ja hauria d´haver estat cessat. crec que no tornaré a votar mai. els polítics siguin del partit que siguin són molt penosos. i pensar que el meu vot (votava més pq m´agradava el psm) va servir per que personatges com aquest o na vivas tenguin càrrecs de rersponsabiltat és fort.

user Spiderman | Hace más de 2 años

Un tipo peculiar este manchado...

user Gori | Hace más de 2 años

Menuda joya, ja ja ja

user sargantane | Hace más de 2 años

El bodrio del PTI menorquin es obra del Sr Manchado y del GOB, dicho ésto, es que el PP fue incapaz de derogar el PTI y de desdoblar la carretera general cuando tuvo mayoría absoluta en el Consell. Cuando los elegidos por los ciudadanos para governar son unos ineptos, es porque los que los votaron están bien representados. Es lo que hay, sin más!!

user Jan Ferragut | Hace más de 2 años

Me gustaría vivir como un anarquista de estos. Quin morro!

user jmp | Hace más de 2 años

Si no le hubieran despachado de la O.J.E., ¿habría sido de Fuerza Nueva?. Vaya salto de querer entrar en una organización de la derechísima a hacerse ácrata¡¡¡¡

user buho | Hace más de 2 años

anarquista con un buen sueldo?

Sebastià Benejam Sebastià Benejam | Hace más de 2 años

Otro "revolucionario" pero con paga de Conseller. Que fácil es ser "anarquista" con la nomina asegurada. Otro anarco-vividor y van.....

user Joan Llufriu | Hace más de 2 años

Molt bé pel seu llarg curriculum però açò no li dona dret a dir el que va dir. Mentre es cobra un sou públic d'un govern que pregona unes iniciatives no pots despotricar del que fan. I si ets conseqüent, te'n vas, no et foten al carrer. Molta làbia però poc coratge.