user menork | Hace más de 2 años

AntiantivacunasA quin 92 % et refereixes multi? Penses que per es fet de vacunarse sa gent creu amb es passaport sanitari, o no dubten de sa vacuna. En serio creus que sa gent per es fet de vacunarse no dubte de s'efectivitst d'algunes mesures, de pressionar per vacunar a fiets, de lo inútil que din ses mascaretes a l'exterior. Hi vas errat. No te pots imaginar sa quantitat de amics i coneguts que han agafat sa covid i aixi no s'han de posar sa dosis de reforç. Ni t'ho pots imaginar. L'amo_corso nomes confirmant que gas vist molta tela ja queda clar que nomes has escoltat un únic missatge. Lo raro es que no tenguis cap dubte. Per cert... multi, has vist ingressat a UVI de 34 anys... a veure si lo que deia s'altre comentarista serà veritat.

l'amo_corso l'amo_corso | Hace más de 2 años

@menork, he vist tele, si, però es 300 de Mercadal han vist, a més, molta ciència-ficció, moltes pel·lícules. ¿Nos estan enganant,oi?, ¿està morint més gent o menys des que hi ha sa vacuna? ¿trobes que enganen amb sa vacuna quan es sap des de es dia 1 que s'efectivitat igual que amb sa de sa grip baixa i sobretot si hi ha altres variants?..poca tele veis. ¿I sa mascareta encara no us heu enterat des motiu per dur-la a qualsevol lloc, no?, jo i milions com jo si que ho sabem, tenim dos dits de front i vista. Quan deixes a sa gent que decidesqui per si mateixa...es quan comença a fallar tot, una gran majoria la duim posada quan toca, però d'altres passen de tot..així que ses coses s'han de fer de forma restrictiva i obligatòria. Ja sabem el que passa quan deixés que sa gent faci el que vol...i perdona, pagam justs per pecadors, en aquest cas es vacunats som es justs, voltros sou es foteu ses llibertats a la merda fent que es contagi gent per que us la suda duu mascareta.

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

menorkQue sí, que sí, que voltros sou els únics que estau ben informats i la resta som tontos. Llàstima que el 92% de la població sigui tonta i no us facin ni cas. JAJAJA que en teniu de pardals al cap!!!

user menork | Hace más de 2 años

l'amo_corsoFuuu que n'has vista de tele. Es 35000 de residencies i geriàtrics (1/3 d'es morts per cert per/amb covid) els van deixar a sa seva sort per, una vegada més, protocols equivocats. I no, no es que mascaretes no funcionen no funciona mascareta a s'exterior (de fet contraproducent segur)... i no, tampoc es que no funcionin ses vacunes, pero tampoc son lo que ens han venut i sa seva baixa eficacia no justifica haver de vacunar a tot quisqui i haver de coaccionar a qui lliurament no es vol vacunar, amparats baix una idea de protecció colectiva (gran mentida aquesta). No se si es muntatge mundial, una demostració d'es poder de grans multinacionals o que, el que si se es que jo mai havia vist que es vulnerassin drets fonamentals tan alegrement (quin perill te açò) i que a ses televisions i radios nacionals només hi hagi un únic discurs i no es doni veu i opció a debatir, quan hi ha moltissimes persones amb coneixaments que pensen diferent sobre vacunes o mascaretes o tractaments. Açò me te al.lucinat, i que n'hagi que açò no ho vegin, més encara. Gent que defensa vacunació massiva (a fiets i tot), sa mascareta en espais oberts i/o es passaport sanitari (que de sanitari no en te res) es incomprensible.

l'amo_corso l'amo_corso | Hace más de 2 años

Alucino con el lavado de cerebro y falta de memoria de este 0,3% de menorquins; está claro que las cosas malas hay que olvidarlas...pero tampoco ha pasado tanto desde ver muertos en polideportivos, hospitales petados, gente en camillas en pasillos sin poder ser atendidas, ahogándose, muriendo solos, abuelos en geriátricos sin suficiente asistencia porque tampoco la había para nadie, falta de material, etc....y me vais a decir los antivacunas y negacionistas que ¿todo es un montaje MUNDIAL y que nos hemos curado por la gracia de Dios?, ¿que las mascarillas no sirven?, ¿que las vacunas no sirven?, ¿en serio?, ¿que por una vez en la vida el mundo, todos los políticos y empresas se han propuesto joderse a sí mismas?. Ya lo dije, os falta un bon ruixat y de nuevo, gracias a los vacunados por ese favor que os hacen y suerte a los que no lo estén. Ojala que la cruda realidad no se cebe con esta pobre gente engañada por 4 iluminados.

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

cabalistaTienes razón: que muera gente no es nada gracioso (con la ayuda de los negacionistas han muerto bastantes personas). Pero que una persona que no tiene ningún conocimiento de medicina diga que en el mundo solamente van a quedar los no vacunados es la leche de gracioso. JAJAJA

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

menorkSi saps un poquet de nombres entendràs que és ben normal que hi hagi més vacunats que no vacunats a l'hospital, a la biblioteca i al súper perquè pràcticament tothom està vacunat. Imagina que tothom estàs vacunat, en aquest cas seguirien arribant malalts a l'hospital (les vacunes no et salven al 100% d'arribar a l'hospital, això ja ho sabeu) i el 100% dels que arribarien a l'hospital serien vacunats. I en aquest cas, segur que encara tindrieu els co... de dir "veus, només els vacunats arriben a l'hospital".

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

cabalistaJusto al revés. Si el 90% de la población que tiene "seny" y no está como "un llum" como vosotros no se hubiera vacunado esto sería una sangría. No tendríamos espacio en el hospital para tanto muerto. Por suerte, la gente normal entiende que quien dice que se le pegan imanes en los brazos está como una regadera,

user Menorquina | Hace más de 2 años

@cabalista, tu sigue escuchando a la Popel, que vas por buen camino, que por cierto, es plana la Tierra? 🙄Avisame cuando lo veas. jajajajajaja

user menork | Hace más de 2 años

BarntstinQue no que no, que te tenen enrredat. Que proporcionalment son mes no vacunats t'ho compro, ara sa majoria de ingressats i UCI en xifres totals son vacunats. I si, n'hi ha que moren per sa vacuna. Un exemple https://amp.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2022/01/28/61f3980dfc6c83ae0c8b45bc.html. Y lo que tapen. No tot es blanc o negre.