Tururu Tururu | Hace más de 2 años

@no som ningú per xerrar: No em sent superior, crec amb una igualdat que encara no es real, i empr dininutius perque pateix un tracte DISCRIMINATORI per part de ses sretes. Mora i Armengol. Visc a Ciutadella, sa primera ciudat de s'illa en població i economía productiva, pero rebem uns serveis sanitaris-educatius-administratius, i de tot tipo, tercermundistes i ARBITRARIS. A mes, lo de aquestes ho pots fer extensiu a Maitetxus, Marquitos, Marianitos, etc etc. No hi ha mes.

user no som ningú per xerrar | Hace más de 2 años

cataloniaNo entenc què vols dir amb això. Si as final hi ha qualque problema amb es vaccí es responsable és s'empresa farmacèutica, com amb qualsevol altre medicament.

catalonia catalonia | Hace más de 2 años

És curiós que tot el personal al qual fan inocular aquestes substàncies no és ni será possible demanar-los cap responsabilitat per això. Cap metge/a col·legiat o similar s'atreveix", ni tan sols en les pitjors moments en aquests dos anys de falta d'efectius. No us sembla sospitós??

user no som ningú per xerrar | Hace más de 2 años

TururuEstic d'acord amb el que dius, però em deman perquè sempre empres els diminutius quan xerres de n'Armengol o de na Mora. És perquè et sents superior i vols fer veure que per a tu són com dues filletes? No ho entenc...

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Antoni: avam si nos enteram antes de dir mentides. 1-Auxiliars d'enfermeria han estat vacunant sense cap problema, a Catalunya. 2-Que aquests militars venen de POSTUREO está mes que clar, ara ja no fan mes que nosa. 3. Allotjament, dietes, vehicles militars, passatges per venir nomes 2 dies i mig setmanals... mes car, immpossible. Au, Antoni, a ballar amb sa trompeta i sa cabra si vols, a altres no mos agrada tot aco. Ignorancia, sa teua, ben clar.

user Antonio Pons | Hace más de 2 años

Tururu les auxiliars d,enfermeria no vacunen, senzillament no poden. Ignorància supina. I per cert els militars que es desplaçen van tenen allotjament militar. Mes ignorancia o mala fe.... Au..

user Antonio Pons | Hace más de 2 años

Molt content que s,exjercit col.labori com sempre amb causes humanitàries. He vist una política radical d,esquerres que un militar vacunava a la seva fiiia.Mesquins es d,esquerres o mal de panxa o hipócritres.

user Pere desafabera | Hace más de 2 años

Alguna utilitat li han de donar a tots aquets militars que no han enviat a passar fred a Ucraïna...

manu menorca manu menorca | Hace más de 2 años

... las enfermeras pinchan mejor que esos recios señores con bigote...

user Joan Llufriu | Hace más de 2 años

Ja poden tornar que poca falta fan. Car i innecessari. Quina vergonya!!