user Josep Pons | Hace más de 2 años

Fa 30 generacions de ciutadellencs que hi ha Sant Joan, des de fa més de 700 anys i es protocols tenen molt bona salut. Que es polítics no hi fotin ses mans i s'ho carregin com tot. De moment son incapaços d'arreglar lo únic que han d'aclarir i és controlar sa masificació. Ara bé, em sembla un error voler participar d'aquesta nova Junta a on es polítics tindran majoria absoluta perquè no s'han de polititzar ni malmetre ses Festes, un polític inútil va proposar fa poc fer es disbarat des segle per Sant Joan, volia fer concerts pels que només venen a fer botelló, amb lo que hi hauria un efecte cridada molt major i encara en vidrien molts més d'aquests que tant de mal fan a ses Festes. Deixau vos de comissions de polítics i de polititzar ses Festes, deixau ses tradicions com estan, que fa segles que funcionen bé i es polítics a veure si aturau sa massificació, que per ara no sabeu ni per on començar.

Tor Mentor Tor Mentor | Hace más de 2 años

@Joan Pons, ben de Ciutadella som jo. A lo millor mos coneixem i tot. Com vos fot que gent d' es vostro poble pensi diferent a voltros, eh? Idò si fós per jo, treuria ets cavalls.

user Núria 2 | Hace más de 2 años

Joan Pons, has d'entendre la ironia, però també el fons de raó. Tinc prou anys i he viscut prou sants joans com per estar ben convençuda que, sense alcohol, la festa no seria el que és ara. El ciutadellenc s'excita amb la festa, cert, però és l'alcohol el que fa que es deshinibeixi. Perquè serà el que serà, però Ciutadella no és un exemple de deshinibició, ni d'alegria. No passa res, cadascú és com és. I si no tinc raó, prova de fer botar un cavall o tirar avellanes per sa contramurada sense haver fet ni un ginet.

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

Joan PonsTens un problema i és que identifiques a qui no està d'acord amb tu amb gent que no és de Ciutadella. És una mica presumptuós per la teva part, no trobes? O opines com jo o és que no ets de Ciutadella. Quins fumets, tu!!!

user Aturdit | Hace más de 2 años

@Nuria 2 M'assembla que no estas xerrant de Sant Joan o be, tu l'has viscut d'una manera totalment diferent a jo.

user Joan Pons | Hace más de 2 años

Sa majoria feis comentaris de ses festes de SANT JOAN no sou de Ciutadella n'estic ben segur👻🤕😷

user Joan Pons | Hace más de 2 años

Nuria 2 ,crec que no es Ciutadellenca i si es aixi no tens ni idea de lo que signifiquen ses festes per sa majoria de Ciutadellencs,VISCA CIUTADELLA I VISCA SANT JOAN

user Núria 2 | Hace más de 2 años

Tor Mentor, tens tota la raó. En realitat el que aguanta Sant Joan és el gin i la gresca. Els cavalls i tota la parafernàlia que els acompanya són només l'excusa per agafar unes bones mosques i fotre el poble cap per avall. Sense el component alcohòlic seria tan avorrit com una òpera de cinc hores. Apte només per a molt fans.

Tor Mentor Tor Mentor | Hace más de 2 años

Jo treuria ets cavalls. Res d' animals a cap festa. Quatre gins, ensiamada i xicolati, i colque concert d en Bep Marquessi voleu. N hi hauría ben prou, va millara.

user Eyen Smith | Hace más de 2 años

Desconozco si ha habido casos en el pasado en que no se haya permitido salir a mujeres que querían salir en sa colcada de Ciutadella, pero siempre he pensado que esta reivindicación debe surgir de las mujeres de Ciutadella, y no de partidos políticos, asociaciones etc. Las fiestas representan unas figuras de la sociedad, ya arcaicas, no representan la sociedad actual. Hay muchas más en España, me viene a la cabeza Zamarramala, donde se celebra una fiesta en la que durante unos días sólo mandan las mujeres. Resulta igual de anacrónico. Son única y exclusivamente las mujeres de Ciutadella, si ese es su deseo quienes han de empezar a alzar la voz para reclamarlo, y si es así unirnos todos para apoyar su reivindicación.