Barntstin Barntstin | Hace más de 2 años

menorkLo dit, una noticia que confirma les vostres creencies és certa per voltros, vengui de on vengui. Una noticia que ve dels propis metges i que desmonta les vostres creencies i teories absurdes, forma part de la gran conspiració mundial en contra vostre

user menork | Hace más de 2 años

AntiantivacunasI tant que ho se... pero com tenc un cap que pensa malament i com veig que més d'un es despista, tenc tendència a pensar que ho fan a posta per enredar. Pq diguem si no pq @bartstint escriu que "Cuatro de cada cinco ingresados en UCI son no vacunados". Em donaras al menys sa raó en que açò es mentida, no?

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

menorkDe ver que encara no has entès perquè donen les dades per cada 100.000 habitants? De ver encara et penses que ho fan per fer trampes? El que deia: No hi ha enginyers que siguin negacionistes!!!

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

Eyen SmithPerò encara no veus que fas el ridícul? Com pots apuntar com a efecte advers de les vacunes problemes de creixement en els fillets quan no fa ni dos mesos que es vacuna els fillets? No veus que això que dius no té cap sentit? Brutal!!!

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

Eyen SmithAh! Que ara resulta que són ses mascaretes, ens tens ben confosos, no estaves parlant de les vacunes? JAJAJA Ja no saps què dir però per sort ningú et creu.

user menork | Hace más de 2 años

BarntstinJo, jo, jo. S'article es de xiste. Primer xerra d'uns "cálculos de la Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (Semicyuc)". O sigui cap dada si no uns càlculs. Despres quan van a ses dades oficials donen xifres segons 100000 persones (trampes). Ja he aturat de llegir pq ja es veu que volen enrredar.

Barntstin Barntstin | Hace más de 2 años

luis63Aqui te lo explica muy bien, y a nivel estatal, no de un solo hospital, por lo que es mas fiable. Cuatro de cada cinco ingresados en UCI son no vacunados. Entre los pocos vacunados que ingresan en la UCI muchos no tienen la pauta completa o tienen otras enfermedades. Pero ya se que esta noticia, como os quita la razon, para vosotros tambien forma parte de la gran conspiración mundial. Si es a favor vuestro es cierto si va en contra, la noticia es mentira. Asi es como funcionais https://www.elconfidencial.com/tecnologia/ciencia/2022-01-12/nuevo-perfil-pacientes-covid-uci-vacunados_3356137/

user menork | Hace más de 2 años

AntiantivacunasHe provat a ficar s'enllanç pero sa censura no em deixa. Aixi que hauràs de buscar-ho tu. A sa teva llista d'ignorants hi pots posar el Dr. Pedro Cavadas, dins sa llista Forbes de millors doctors. Mira y veuras que diu a n'es Diari ABC. Ja ho diu es refrany... "Dime de que presumes i te diré de que careces".

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

Un médico negacionista de Baleares estando inhabilitado por negacionista y para "salvar" a una paciente de ponerse la mascarilla y que le hicieran una pcr en el hospital (un drama lo de la mascarilla y la pcr, claro) ayudó a parir a una mujer en su casa. Resultado: el hijo de esta mujer murió. Los negacionistas son gente MUY peligrosa.

user menork | Hace más de 2 años

BarntstinSi si, es veu molt que ses mesures anticivid gan funcionat, basta mirar el que ha succeit els darrers dos mesos. A vegades me demano si realment conseguiu veure més enlkà del vostre nas. Record de contagis, de morts i probablement d'ingressats i ets capaç d'escriure que ses mesures funcionen. Estas ceg... a no ser que es mode irònic fos per es comentari sobre ses mesures.