Ciudadano ejemplar Kepa jamecho | Hace más de 2 años

CriticónDeporte no se hace todos los días, pero 3 veces por semana hay mucha gente que va a centros, café tienen en casa. Por supesto que es una imposición, estamos de acuerdo.

user Criticón | Hace más de 2 años

@Kepa jamecho Repito, muchos se vacunaron para poder ir a tomar su café. Lo de los viajes, deporte, ir al cine etc. la gente no lo hace todos los días o esporádicamente y con una pcr bastaba. En cambio, ir a tomar café, es algo casi diario y ahí es donde se evidencia la imposición y el rechazo de la gente. O sea que antes de escribir... Infórmate.

user Buenorra | Hace más de 2 años

Está demostrado que el pase Covid no servia de nada, bueno a servido para dar la razón a los no vacunados, ha habido más contagios estos meses que los no vacunados no podíamos tener vida social , porque nos privaron de todo, pero fue muy positivo, porque salir por el campo es lo más sano del mundo y nos sube las defensas, por eso estamos muy sanos sin vacuna!!! Así que no hay mal que por bien no venga!!!!

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

ShowmustgoonPerò coneixes algun enginyer que sigui antivacunes o no? Perquè després d'un munt de línies mig en castellà mig en català encara no m'ha quedat clar. I és clar que totes les feines són importants, però com més cultura tens més saps què saps i què no. Només qui no té cultura no sap que no pots opinar de medicina i lleis a la vegada i no fer el ridícul. La medicina la deixam els doctors (que han estudiat més de 10 anys) que fa 2 anys que ens expliquen què hem de fer i què no, la justícia la deixam a advocats i jutges (que per açò també han estudiat dur) i la ciència als científics (igual d'estudiats). Els que deis que el virus no existeix, que les mascaretes no fan res o que s'aferren imants al braç etc. sou voltros que no sou ni doctors, ni científics, ni jutges. Per tant, el SHOWmustgoon és el que estàs muntant tu cada dia dient a la gent què ha de fer sense tenir-ne ni idea. Sort que sou un grupet molt petit i hem tirat endavant a pesar de voltros. Molt agraït al govern que us hagi tingut sotmesos i controlats fins a poder superar aquesta pandèmia.

user Showmustgoon | Hace más de 2 años

Per altre lloc, ¿Treball precari? ¿De veritat no et et cansarás mai de fer el redicul, no? Primer de tot pots parlar amb els que et van educar, que van deixar molta feina pendent (es entenc). Després, a la meva empresa...sincerament, m'estimaria més no tenir ningú, sería bona senyal, ni tan sols tu. I de veritat, deixa de faltar a la gent, tan importante es un dentista, arquitecte con un encarregat de fer net els plats. Ara bé, esper siguis un doctor en bioquímica i biologia, máster en fisiología humana i grau en medicina a Harvard, sino estàs fent el ridículo parlant de precarietat. Però sobre tot, tens que ser un profesional com toca, que les titulaciones no son tot i la educació es un la va rebre o no...i aquí...et van suspender antivacunes. ¡Que locura de antivacunas! En fin...

user Showmustgoon | Hace más de 2 años

AntiantivacunasJajajajaja es descollonant lo teu, de veritat, segueix així. Es un espectáculo veure com adivines tot de tots. La única cosa que fa pena es aquesta discurso que fas, el mateix de fa 5 mesos. Va...calla ja que fas pena col.lega.

Barntstin Barntstin | Hace más de 2 años

Eyen SmithPer karma, el vostro haurà de ser terrible. Dos anys de mentires i manipulacions per evitar que la gent es vacuni i es protegeixi. Primer dient que no existia el Covid, que les mascarilles no eren necessaries, despres que les vacunes contenien tòxics i provocarien morts, despres contra el certificat covid. La majoria de gent, i cada vegada menys, no us ha fet cas. Però bastants dels que sí us han fet cas han acabat a la UCI i han mort. Voltros sou els responsables de molts de casos que han acabat malament, també de moltes morts. Sense les vostres mentires i manipulacions molts serien vius ara mateix. Espero que algun dia podeu sortir d'aquesta bogeria en la que esteu vivint i us adoneu del mal que heu fet a molta gent. Cosa que dubto molt. Fins i tot les propies xarxes socials, que us han servit per difondre tanta mentira, estan esborrant contingut i canals, per alguna cosa serà no? O també formen part de la gran conspiració mundial?

user Caracola Blanca | Hace más de 2 años

Em costa de creure aquesta notícia. Sí, alguns ho hauran fet però que siguin tants ho pos en dubte. Per sort conec molts no vacunats i cap s'ha vacunat per obtenir el certificat aquest de vacunació i tampoc han saturat cap hospital.

user Antiantivacunas | Hace más de 2 años

ShowmustgoonClar que sí, voltros, un miserable 8% de la població (si arriba) sou els únics que veis més enllà de la resta de la gent. Quina llàstima que ningú us faci cas i la gent es vagi vacunant i vagi seguint les normes que ens han portat a poder eliminar restriccions a hores d'ara. Sou uns il·luminats que us creis més llestos que la resta dels mortals però, curiosament, per ser tan llestos sorprèn que tingueu tan pocs estudis i feines tan precàries. Coneixeu molts enginyers que opinin com voltros? És clar que no.

Ciudadano ejemplar Kepa jamecho | Hace más de 2 años

CriticónSi alguien se vacunó porque le coaccionaron, si no lo coaccionan no lo hará. Pero el mantra del bar.......al principio colaba, pero se ha privado a gente de; hacer deporte, acceder a cultura, viajar a según que lugares, cine, deporte federado, restauración, acompañamiento a centros sanitarios........ repetir lo del bar es ridículo