Lluiser Lluiser | Hace más de 2 años

Pues ja sería hora de que posesin un hospital en condicions a Ciutadella, així ells no hauríen de anar a mô i no fer 45 Km per anar a veure un especialista, a més de reduïr llistes d'espera, però clar, a es polítics els importa tres pitus sa salut d'es ciutadans, mentres ells puguin anar de pu..s i menjar gambes, ja es pot fotre foc Menorca.

user Ramon | Hace más de 2 años

TururuEs tan çencill com , dos Aeroprts a Menorca ??? No sería factible, pues lo mateix sanitat ania per tota sa Illa, pero sa Qüestio es es tenir que pasa sa carretera per vení a Llevant aso es lo que pica, bueno es lo que hay !!! Aquesta vegada has tardat en contesta , Tururet !!!

user Nauj Tenassam | Hace más de 2 años

Totalment d'acord amb el comentari de Tururu , pero que quedi dit que els politics? que tenim no hi han anat sols els hem votat . Es per fer una bona reflexio . Salut

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Ben clar que ( com tots els ciutadellencs ) els polítics locals i els seus familiars han patit prou vegades sa discriminacio sanitaria per tenir un Canal Salat infradotat. Sa realidat es ben senzilla: ELS IMPORTA UN PITO. Lo darrer, van votar fa dos dies a favor de comprar edifici de correus de Mao i cedir-lo de franc a es consistori de llevant. Esta ben clar que amb es Consell MaoMenorca i amb aquests personatges traidors i menjagambes locals, seguirem discriminats. Per aco es gran hospital privat de Clínica Juaneda es construeix a ponent. Dscriminacio en especialistes, maquines, pediatres, instalacions, hospital de día, etc etc... Fa falta un petit Hospital Comarcal, ja. Depende de Mao esta ben confirmat que nomes mos du maltracte continuat.

user Biel Pons | Hace más de 2 años

Entre açò i es català, s´esquerra sempre malalt et tindrà. Però ells ben assegurats, ja que tenen tractaments privats.

user Inyaki | Hace más de 2 años

Tranquils, no tenim un centro sanitari com toca pero tenim doblers per sa prespectiva de génere. Prioritats.

user nuria abello | Hace más de 2 años

Hora de comprar edificis a Maó per no se sap què si que ho té clar s'esquerra...

francisco pons pons francisco pons pons | Hace más de 2 años

perdon por el comentario anterior haora lo entiendo para la izquierda es mas inportante gastar el dinero en hacer fogatas encima de los talayots que la sanidad en ciutadella

francisco pons pons francisco pons pons | Hace más de 2 años

en las proximas elecciones ya se a quie votar los del psoe en ciutadella deben ir clinica privada

user Enrique Fernandez de Alarcon Gonzalez | Hace más de 2 años

Solo unas líneas para agradecer a la izquierda sus votos negativos a la propuesta de construir un centro medico en Ciutadella, al parecer toda la izquierda debe residir en Mahon, porque al estar cerca del Mateu Orfila, no han de hacer carretera de 42 kilometros de ida y otros de vuelta, para tratarse algo que en el Canal Salat no pueden afrontar. Ese es el respeto que merecemos en Ciutadella de la izquierda ?, gracias os veo en las urnas, y cualquiera que resida en esta Ciudad debería de darles la espalda. Si hay alguien de la izquierda que se pone malito y no se encuentran ambulancias, por favor llamarme que yo me brindo a hacer 42 kilometros.