user Mar73 | Hace más de 2 años

Esta es una gansada más del PSOE y su presidenta que es una poma, sin perfil ninguno ni carácter. Se la comen con patatas en Mallorca y se ríen de ella. En fin, nada nuevo.

user buho | Hace más de 2 años

¿El destrozo que están haciendo en Fornells también es "reserva de la biosfera"?

Lolita Vatuadell cent llamps! | Hace más de 2 años

Jajajajajajajajajajaja, marcharse los de Més, ni con agua caliente!!! Jajajajajajajajajajaja

user KEM | Hace más de 2 años

Açò vol dir que passam d'un desgobern a ser uns desgobernats?

user Troll Ebus | Hace más de 2 años

Més per Menorca són uns hipòcrites i, per damunt de tot, molt tàctics. Saben molt bé quin és el moment exacte per sortir del govern (quan queda aproximadament un any per a les eleccions), i qualsevol excusa és bona per fer-ho. No arribaran a tant com per deixar governar el PP, però saben que queda un darrer any de legislatura molt dur i que els desgastaria molt en cas de governar.

user baixamaner | Hace más de 2 años

La llei de Reserva de la Biosfera es una fita historica per a Menorca, esperada durant anys i anys, es purament menorquina i serveix per que poguem administrar el nostre territori noltros, no des de Palma. Ara en el moment mes important, els socialistes es fan enrere amb una burda excusa, que demostra el grau de servilisme del PSOE MENORCA cap a Palma, que no la vol. Es una traició cap els menorquins que dura coa i evidència lo poc de fiar que son els socialistes, peró el que hem sorpren es Podem, per primer cop els veig defensant al poder, al seu costat i lluny del que es un clam generalitzat entre els que estimem Menorca, sembla que ara no els hi es important la nostre opinió. Molt bé pel senyor Miquel Angel Maria, irreductible, el millor conseller que tenim avui en dia.

user baixamaner | Hace más de 2 años

El PSOE ens ha venut a Mallorca.

user Arlot | Hace más de 2 años

Dimitir los de Podemos? jajajajaja eso hay que verlo; me da que estos tragan y tragan con todo con tal de mantener la silla

user MMP | Hace más de 2 años

Si fueran capaces de abandonar su poltrona y su paga, a lo mejor nos acabarían la carretera que tenemos así por culpa de un montón de piedras que a nadie más que ellos les importaba. Excusa que llevan usando en contra de los menorquines que necesitamos una carretera acabada y en condiciones. Pero de que viviría el sr. MAM???

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

A ver si es verdad que el Sr Miquel Angel Maria dimita de conseller de cultura, estaremos muy contentos muchos artistas Menorquines y lo celebraremos con toda pomposidad. Su trabajo al frente de la cultura y el arte en Menorca para muchos es muy mala, nula triste y nefasta. Dimision inmediata por favor. Gracias.