user Josep Pons | Hace más de 2 años

DofinetCrec que no m'has entés. Que és un projecte de llei ho dic des de la primera retxa del comentari anterior. Evidentment quan parlo de recurs d'inconstitucionalitat, em refereixo a un eventual recurs en el cas de que la llei s'aprovés amb informes jurídics contraris. Per una altra banda el principal problema del PSM-Més es defineix com a democràcia. Tres consellers de tretze al Consell és estar força en minoria i encara teniu una minoría més minoritaria al Parlament Balear on resideix el poder legislatiu de la Comunitat Autònoma. Es a dir, no temiu la raó ni la força política democràtica suficient perquè el projecte de llei s'aprovi sense fer cas dels informes, perquè ningú més que voltros es vol tirar a una piscina sense aigua. S'altre problema és que, a la vista dels informes contraris, tampoc teniu la raó jurídica, així que s'haurien de modificar uns pocs articles del projecte i vos heu quedat sols enrocats en no voler fer-ho. D'aquí ve la rebequeria d'impotència amenaçant en deixar els càrrecs al que tan aferrats estan els vostres directors generals i consellers i el patètic farol per presionar, amb el consegüent paperot de renunciar als càrrecs però seguir cobrant del Consell, que es comenta per tot arreu.

user buho | Hace más de 2 años

principio principal"la poltrona"y la paga

user Josep Pons | Hace más de 2 años

DofinetCrec que no m'has entés. Que és un projecte de llei ho dic des de la primera retxa del comentari anterior. Evidentment quan parlo de recurs d'inconstitucionalitat, em refereixo a un eventual recurs en el cas de que la llei s'aprovés amb informes jurídics contraris. Per una altra banda pens que el problema principal de Més, es diu democràcia. Tenir electes a Menorca 3 consellers de 13 es diu estar ben en minoria i encara teniu una minoría més minoritaria al Parlament Balear on resideix el poder legislatiu autonòmic. El problema secundari és que amb informes técnics contraris no teniu la raó jurídica, així que s'haurien de modificar alguns (pocs) articles del projecte de llei i vos heu quedat sols amb la vostra minoria enrocats en no voler fer-ho. Tampoc temiu la raó ni la força política democràtica suficient perquè el projecte s'aprovi tal cual perquè ningú més que voltros es vol tirar a una piscina sense aigua. D'aquí la rebequeria d'impotència amenaçant en deixar els càrrecs al que tan aferrats estan els vostres consellers i directors generals i el patètic "farol" per presionar, amb el consegüent paperot que es comenta per tota Menorca.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

@Nebraska. Au, que lo que dius y lo que fas van per camins ben diferents. Ben clar que no tens ni educaci, ni respecte, ni arguments. Pedantería, petulancia, hipocresía i soberbia si, per regalar i vendre.

user Gori | Hace más de 2 años

Aquí nadie suelta la poltrona, si cobrarán es sueldo base otro gallo cantaría, panda de xupopteros

user Dofinet | Hace más de 2 años

@Josep Pons crec que no estàs ben informat. La Llei és una "proposta de Llei" que un cop surt aprovada en Plè del Cime s'envia al Parlament Balear on es retoca fins que és converteix en una Llei de veritat. Per això i perquè, si llegeixes s'informe jurídic del Ministeri on pràcticament només es fan consideracions que modifiquen alguns aspectes del redactat d'alguns articles (clarament acceptables i que no hi ha cap problema en modificar), no presenta, però tampoc és el moment de determinar, inconstitucionalitat en l'articulat, perquè repeteixo, estem parlant d'una PROPOSTA DE LLEI. Els Consells Balears tenen el dret de fer propostes de Llei segons l'estatut d'autonomia i, és inèdit que, després de tot el procés al que ha estat sotmesa aquesta proposta, amb dos exposicions públiques i moltíssimes reunions, on tots els actors han arribat a acords, a l'últim moment arribin aquests informes. L'informe del Govern Balear és un batibull de notes polítiques i jurídiques sense sentit que denotan clarament una intencionalitat d'aturar el procés. Es molt important informar-se abans de fer afirmacions que desvirtuen la realitat en un procés que pot ser un punt d'inflexió pel futur de Menorca.

user baixamaner | Hace más de 2 años

Si tinguessim que mesurar el nivell d'educació que tenim els menorquins, pels comentaris que aqui es llegeixen, de veritat que quedariem en darrera possició. Quina vergonya deu meu.

Ciudadano ejemplar "los Expertos" | Hace más de 2 años

Creemos que llegareis a un acuerdo

user Nebraska | Hace más de 2 años

TururuVamos a ver @tururu: de educación y respeto te puedo dar lecciones, más aún teniendo en cuenta que que lo único que haces es despreciar e insultar a mi ciudad (Mahón). Lo que no entiendo es lo de la cabra de la legión, aunque supongo que es parte de tu demencia. Convendría que te cambiaran la medicación ya.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

@Negraborraska: comprovat que ets un maleducat i que a falta de arguments nomes saps faltar a es respecte. Au, a ballar amb sa cabra de sa legión per ca teua, que es lo que t'agrada!