user Kein | Hace más de 2 años

A Vox, ni agua. Fora feixistes!

menorcadriver menorcadriver | Hace más de 2 años

Vox quiere acabar con las autonomías pero entra en la comunidad de Castilla y León subiéndose el sueldo y le da una paguita al vicepresidente sin responsabilidad conocida, cobra 100.000 € VOX no quieren chiringuitos pero en Andalucia mas de un 2 Millones a los Taurinos. Vox ataca a la Clase trabajadora solicitando abaratar el despido y proponía que los pensionistas se pagaran la mitad de su bolsillo una mochila austriaca en manos de inversores privados Vox voto en contra del aumento de las pensiones publicas, se posiciona en contra de impedir los despidos por Covid. (Imaginen lo que hubiera pasado) En contra de los ERTE, En contra de bajar la luz y de limitar los beneficios de las Electricas, en contra de un sin fin de medidas que se han demostrado eficaces. Pero no ustedes sigan creyendo en el Partido Financiado por los tentáculos de Putin en España y por unos inversores Iranies, Declarados Grupo Terrorista así con mucha pasta nacio VOX. Todos sus simpatizantes son Franquistas o no saben que lo son..Pero si no lo Saben, es porque no quieren saberlo. Lean e infórmense un poco antes de creer a ciegas. No sean corderos votando al Lobo. No sean Arboles Votando al Hacha. Reconozcan que el Gobierno de Coalición ha sido eficiente y honesto a diferencia de lo que han demostrado los de la Derecha.

user Josep Pons | Hace más de 2 años

Primer, t'he mostrat molt més respecte del que mereixes i has mostrat tu. Aquí s´unic que ha faltat al respecte volent emmordassar a més de tres milions sis-cents mil espanyols (entre ells mils de menorquins) que van votar a Vox has estat tu. Segon, tu ets s'antidemocràtic, et surt es tarannà inquisitorial que teniu tots ets radicals d'esquerra i a més tens un greu problema de falta de respecte a sa llibertat d'expressió des que no pensam com tu. Jo, en exercici de sa meua, parlo de Podemos encara que et posi des nirvis i de tot lo que em sembla oportú. Tercer Vox és un partit democràtic, que no dona cops d'estat, ni s'ajunta ni dona suport a colpistes separatistes com fa Podemos, defensa sa Constitució i el dret des ciutadans a l'habitatge i no als delinqüents contra la propietat anomenats "okupes" com fa Podemos i als països on governen partits similars a Vox com Polonia o Hungria hi ha eleccions lliures, no com als paisos que són un modelo per Podemos com Cuba, Veneçuela i demés tiranies d'extrema esquerra que imposen als seus infeliços pobles la més espantosa opressió i misèria. En que comprenc que tu t'hi trobaries molt cómodo donada sa teua afició a intentar prohibir i perseguir a tothom que no pensa com tu. Per acabar, es veu que com a bon radical d'esquerres estàs desfasat i ancorat en es anys 30 del segle passat, ja t'han recordat i jo et torno a recordar que quan empràvau es lema aquell de que no passarien, no tan sols van passar, sinò que els principals dirigents de sa esquerra radical van fugir per cames.

arl338 arl338 | Hace más de 2 años

@Kein, respecte a deixar el tema de Podemos, per què?, es pot comentar el que vulguem amb respecte, i el que aquí es diu és que a Vox ni aigu, perquè segons alguns, són extrema-dreta, i, en canvi, és senyor Pablo Iglesias feia conferències elogiant Veneçuela i en Lenin, i anar a "caçar fatxes" segons el seu punt de vista, i ningú va dir ni mu. És el que teniu a s'esquerra, que us pensau que teniu és monopoli de sé moral, quan sou sé font de tota desgràcia i empobriment.

Fernando Fernando | Hace más de 2 años

KeinPorque yo escribo para que todo el mundo que lea los comentarios pueda entenderlos y saber las tonterías que escribes. Catalán de menorca es la tontería más grande que he escuchado en todo el 2022 y mira que el presi Sánchez tiene una lista larga. En menorca hablamos menorquin, ni catalana ni balear ni mallorquín ni catalán de menorca, hablamos MENORQUIN !!! Por cierto me decepciona que te metas con la gente por sus faltas de ortografía. Aquí hay mucha gente que escribe que por desgracia no ha podido tener el mismo nivel de educación tú y no por eso son ni peor ni mejor persona, pero cuando te metes con ellos por no saber escribir bien si que empiezas tu a ser peor persona que ellos

user Kein | Hace más de 2 años

arl338Com en una sola frase, hi poden haver 4 faltes d'ortografia, eh xato! Nivellàs de cultura i llengua! Aquest és el nivell pro Vox. No passareu!!

user Kein | Hace más de 2 años

Josep PonsPrimer de tot mostra respecte. Segon, deixa Podemos perquè sa notícia i es comentaris no van sobre aquesta formació. Torn a dir, Vox és un partit xenòfob, homòfob, masclista, anti europeu i anti democràtic. Per alò, s'ajuntament no hauria d'haver permès cap espai públic a aquesta gentola. I punt.

user Kein | Hace más de 2 años

FernandoTens tota sa raó, xato. Quan me vas contestar es meu comentari en català de Menorca, ho vas fer en castellà. Per tant, tu mateix t'has llençat pedres a sa teva teulada. Però tranquil, xerr i entenc perfectament es castellà.

user Bep Bo | Hace más de 2 años

Típica mostra de mala educació i ràbia s'insultant comentari plagat de faltes d'ortografia suscrit per "Peredesafabera", que ni es seu pseudònim sap escriure correctament. Es veu que sa ignorància i sa mala educació són trets que acompanyen a molts fanàtics de la ideològia més criminal que ha existit mai, responsable de més de cent milions d'assassinats: el comunisme en totes ses seues variants.

arl338 arl338 | Hace más de 2 años

#Kein, s'et veu s'orea company, deixet d'histories...