user Mr. Smith | Hace más de 2 años

CríticCrític, de que xerres? Primera, si xerram de corrupteles partidistes ni PSOE ni Podemos estan per donar lliçons, en quant a MÉS/PSM, si no record malament gràcies a ells es menorquins vam tenir que pagar una milionada a Cesgarden (entre altres regalets que ens han deixat tots els anys de coal·lició amb na Joana Barceló), es resultat va ser deixar ses comptes des Consell plenes de deutes, i a dia d'avui te record no només es cobrecostos d'una carretera inacabada (també cortesía de MÉS), si no es propi clientalisme polític, subvencions a entitats afins, sobrecostos brutals en directors generals innecessaris i pròpies conselleries que no serveixen per res més que per seguir endeutant sa població menorquina... aquí qui no ha de venir a donar lliçons, a Menorca, sou voltrus. El PP agradarà més o menys, però compara tu sa gestió dels anys 90 amb ses del 2000-2011, o sa de s'anterior equip de govern amb en Tadeo i ses d'aquests darrers 7/8 anys...

user Crític | Hace más de 2 años

Partits irresponsables?. I qui ho diuen?. Els membres del partit que, per tal de governar, no només pacta amb trànsfugues, sinó que ara governa com a soci de govern amb l'ultradreta?. Els membres del partit que més condemnes per corrupció han tingut al llarg de tota la història, no només de l'Estat, sinó de tota Europa?. El partit que més ministres d'un govern ha tingut empresonats? Els membres del partit que, renovació rera renovació, no fan sinó tenir els representants implicats en casos de corrupció, malversació de fons i repartiment de favors als amics?. I encara en falten molts... Perquè és clar, ningú sap qui era en M. Rajoy, relacionat amb el PP i que ningú ha pogut aclarir qui era.... I mira que hi ha jutges, fiscals i policies a l'Estat espanyol i no ho han pogut saber mai.... I mira que és casualitat que, un dia abans d'investigar la seu del PP, arribessin camions a treure tots els papers de l'oficina. I, és clar, això no és tenir informació privilegiada. Com també va se casualitat que es destruïssin tots els discs durs.... Sí, per donar lliçons, sobre comèdies i vodevils estan alguns!

user baixamaner | Hace más de 2 años

ja ja ja la comedia es presentarse com un partit democratic, quan son una Mafia trufada de comisionistes i dedicada a robar doblers publics. aixo si que es comedia.

user Mr. Smith | Hace más de 2 años

Pájaro EspinoTota sa raó... na Coia ja fa estona que hauria d'haver deixat sa primera línia política, el PP Menorca té elements molt millors com es propi Carlos Salgado, o n'Adolf Vilafranca... Si el PP vol fer cosa a ses properes eleccions i plantar cara a s'actual tripartit, ha de renovar imatge, té bones propostes però no es transmeten prou bé

Bond,James menorquin errante | Hace más de 2 años

Que excelente ocasión tenía la Presidenta de aceptar desde el primer momento todas las dimisiones y quitarse ese lastre de encima ¿Que no hay nadie en el PSOE que piense un poquito?......añorados Tirso Pons o Juana Barcelo!!

Lluiser Lluiser | Hace más de 2 años

Alguien lo dudaba? se veia a la legua, son todos unos vendidos atornillados a sus sillones.

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

Totalmente de acuerdo, con estas declaraciones esto ha sido una farsa y una comedia y el hazmerreir de toda la gente de Menorca. La gente hoy en dia esta mas que preparada para no ver ni escuchar segun que cosa. Sillones. Madre mia. Sueldos astronomicos. Preguntar lo que cobran estos Sres politicos al mes si lo quereis saber ya que es deber de la ciudadania saberlo y quedareis alucinados.Madre mia. Sainetes. Madre mia. Qe Dios les coja confesados. Amen

user Criticón | Hace más de 2 años

No solo lo ve el PP, sino cualquier ciudadano con sentido común.

user Troll Ebus | Hace más de 2 años

Per una vegada, estic d'acord amb el PP. Una comèdia, una farsa en tota regla per part de Més. Esper que els surti el tir per la culata, per hipòcrites.

user Pájaro Espino | Hace más de 2 años

Carlos Salgado. Por el bien del PP da un paso adelante y lidera el partido. Renovarse o morir. A más de uno se le paso el arroz y no lo quieren reconocerlo.