user Kein | Hace más de 2 años

sargantaneJa es veu sa teva orella. Tot aquell que no pensa com tu, fora de Menorca, eh que sí canterano? Aquest comentari només podia sortir de sa dreta i extrema dreta. Per cert, dels arguments de s'article d'opinió que vaig adjuntar amb link, t'has quedat mut i glaçat,eh! Au va, ves a pescar crancs! PD: sabràs contestar-me en català o te farà vergonya? I no me venguis amb què es castellà és sa llengua del Imperio, que ja sabem de quin peu calces, tros de quònium!

user sargantane | Hace más de 2 años

KeinPor favor regresa ya a BCN, no te vas a arrepentir

user Ramon | Hace más de 2 años

TururuJo tambe trovava que faltaba cosa, en Tururú ( osea es gra a nes cul ) Que inteligent que arrivas a ser , no ??? Es curios estás per tot menys per on tens que está , preocupet de lo que teniu per Ponent i no toquis es nasus per Llevant que mus fas cap falta, preocupet que ara tindreu molta Festa i moltisima Gent , aso si mirau de no fotre a nes demes pobles , Ho podreu conseguí, que no sigui com sempre que quant conseguí lo vostru vus enfoteu de lo demes , feis bonda....

menorcadriver menorcadriver | Hace más de 2 años

Jo record quan vam canviar de Ciudadela a Ciutadella i no hi va haver tant de trui. ¿ A Medio-horno que troben d'aixo?

user Joan | Hace más de 2 años

@UnMenorquin, que el codi IATA de l'aeroport de Menorca sigui "MAH" és lo de manco. I que no es pugui canviar a "MAO" no és per la pressió dels que defensau que el topònim oficial sigui en castellà, sinó simplement perquè aquell codi ja està agafat, per l'aeroport internacional Eduardo Gomes, a Manaus (Brasil).

Marina Marina | Hace más de 2 años

Quin oi que feis amb es nom en ves de preocupar-vos per altres coses més importantes, mahón- Maho o Maó que més dona, a jo en preocupa més veure que quan surt de casa no sé si som a Sudamérica o altres països, musulmans i de totes parts menys Maóneses o Mahóneses com més vos agradi, per jo només sou cuatre carcas amb un bon sou i que no teniu cap més mal de cap que aquet

user Aldina Fum | Hace más de 2 años

Martona A on és sa tossuderia?? Cómo es el nombre correcto está bajo los ojos de todos en el escudo del consistorio. Todo informe, discusión, debate etcétera sólo demuestra el nivel de los políticos: mucho despilfarro para llegar a lo que le guste a ellos, sin hablar de la extrema relevancia del tema con todos los asuntos más graves y preocupantes...

Un Menorquín Un Menorquín | Hace más de 2 años

Mahón volverá, es cuestión de tiempo. Lo que no conseguiréis nunca es cambiar el MAH del aeropuerto, de las barcas... . La uib son mercenarios a las ordenes del mejor postor. Y todos sabemos lo que se están gastando para crear Narnia. Lo habría conseguido de ser honestos en el resto de asuntillos, pero son como la mayoría, así que es cuestión de tiempo que el castillo de naipes sobre los paises catalanes se vaya al garete.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Ara, a lo important: después de sa creació es 23 de Abril, Sant Jordi, toca que día 11 de Septembre, sa "Diada", hi hagi una altre reunió-sopar per aclarir es nom des partit; InMa, IMMA O HIMAN ( amb H i N, je, je.... )

user Joan | Hace más de 2 años

@vicenzo, es teu comentari no implica res. El gentilici, en castellà, de Huelva és onubense i es d'Oviedo és ovetense. A que no s'assemblen gens? Però açò no vol dir que el topònim o el gentilici sigui menys correcte!