Tururu Tururu | Hace más de 2 años

@Trust : A noltros "s’esperit liberal i conciliador britànic" o un "absolutisme francés o espanyol" mos importen un pito. A llevant aquest esperit no ha existit mai, de fet, per molt de fums intelectuals que hi han hagut i encara hi ha ... Volem sanidat, educació, serveis i inversions justes. I tot lo demes es DISCRIMINACIO i paraules buides. A Canal Salat no falten nomes especialistes, com tu dius... Falten pediatres, maquines de diagnosis, hospital de día, urgencies no tercermundistes, etc etc etc . Es gran hospital de clínica privada es fa a Ciutadella perque estéim MALTRACTATS, res mes. I de xifres de turisme per poblacions, ben clar perque de CAEB o IBSTAT no en dones cap... Ah, i voler baratar es nom de una salsa per un altre que mai s'ha enprat no es "xauvinisme"? Aquí lo que passa es que estéim massa acostumats a una polítics locals menjagambes i cortesans, res mes.

user Trust in Yourself | Hace más de 2 años

TururuSi, i es que estic d’acord amb lo que plantejes, i tens raó a llevant son uns 45.000, però Alaior que en te 10000 mes tambe està a prop i Es Mercadal, Es Migjorn i Fornells queden enmig, es a dir a “ponent” com a tal hi ha Ciutadella amb 30.000 i Ferreries amb casi 5000, crec que lo prorioritari es tenir s’hospital general a una zona, ara be ho repetesc, Canal Salat es molt millorable, i falten especialistes… amb lo de ses places turistiques es tan facil com mirar ses dades a ibstat o caeb, Ciutadella com a municipi te mes potencia turistica que qualsevol altre, pero sa suma de s’area d’influencia de llevant es similar inclus sense comptar cala’n porter o port d’addaia… economia productiva n’hi ha a tota s’illa, alerta amb es “chauvinisme” que no es gens bò! Mos hauriem de semblar més a s’esperit liberal i conciliador britànic que no a s’absolutisme francès!

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

Antes de empezar retiraros, porque vais a hacer un ridiculo espanstoso.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

@Trust Ses xifres reals no son ses que dius, sino aquestes, segons cens oficial INE de 2020, es darrer publicat: Ciutadella 30.588, Mao 29.592. i fa una 15 anys en que sa tendencia aumenta. Si sumam tot llevant, son uasi 45,000. Sa questio es que, per exemple, de 30 pediatres en pertoquen 10, per població, i com que nomes n'assignen 5, la meitat dels pacients s'ha de desplazar. Aixi que, en temps de sa "reserva de Biosfera" es desplacen 100 ciutadellencs per pura discriminacio, nomes per no descentralizar i que es desplacen 5 Lo mateix passa amb especialistes, etc etc Lo de dir-mos que no es viable tenir hospital de día, mitjans, etc es una presa de pel brutal, ja qué sa privada sI que te aquests mitjans i acaba de fer un nou petit hospital. A voste no li vull treure res, jo nomes reclam lo que mos pertoca en justicia i sentit comu. En economía productiva i turisme, em ratific, ses dades seues no son prou exactes, com tampoc ho eren ses de població.

user sargantane | Hace más de 2 años

De que se ríen los de la foto.

user Bep M. | Hace más de 2 años

@Trust, me conformaria amb tenir una carretera digna de Ciutadella a Maó.

user maldita normalidad | Hace más de 2 años

Una persona que mezcla su profesión con la política, da miedo Esta señora es una radikal que da miedo. Tremendo error de Mes, que se dejó llevar demasiado por la querencia al clan.

user Trust in Yourself | Hace más de 2 años

TururuTururu, estic totalment d'acord amb que Ciutadella necessita un reforç hospitalari (es Canal Salat queda petit), però açò de "ciutat més poblada" i "economía productiva" , no se si tens en compte que a sa zona de llevant (no només es Mahó) hi viuen casi 49.000 persones en una petita àrea geogràfica, no sé si açò tu ho tens en compte... sa producció econòmica també es major a llevant, i es num. de places turístiques (comptant tot, hotels, aparthotels, lloguer turístic, allotjament rural, etc.) si comptam urb. d'Alaior com Cala'n Porter o Son Bou, i d'Es Mercadal com Addaia, Son Parc, Arenal d'en Castell (que estàn més a prop de Mahó que d'Es Mercadal), incloses de St. LLuis i Es Castell, DUPLICA s'oferta que hi ha Ciutadella, vull dir que aquí tampoc fa falta dramatizar més de la compte... i efectivament soc defensor de lo que tu dius i a més crec que Ciutadella necessita millors infraestructures (com una segona carretera d'accés), part de sa culpa la te es Consell, però s'Ajuntament amb na Joaneta as capdavant estaràs d'acord amb jo que és un zero a l'esquerra...

user Mr. Smith | Hace más de 2 años

Per es bé de Menorca, no podem tornar a deixar es Consell en mans d'aquesta gent... de cap manera però... ja me sabran dir alguns "fanàtics" defensors de sa seva política, quina ha sigut sa seva feina durant aquests darrers 7 anys, a la vista de com està tot (a part d'enxufar a gent per tot, i 16 directors generals, una autèntica barbaritat pagada per tots es menorquins), aquesta gent a part de subvencionar, que ha fet? Que sap fer?

user MARTIN | Hace más de 2 años

Ale pues, a ir preparandose para las Elecciones de Mayo del 2023. O sea que este año se dedicaran a hacer campaña desde sus sillones y su sueldo. Los problemas y proyectos iran quedando aparcados, centrandose solo en las elecciones que es lo que les importa de verdad. Lo de siempre, sillones y sueldo.