user evdemi | Hace un año

Luego nos quejamos de que no hay playas, no hay arenales, etc, etc. Panda de ignorantes. Que manera de prostituirse por un turismo de masas.

user Crític | Hace un año

Aquí hi ha un concepte radicalment erroni. La posidònia no és brutesa. La posidònia és un fanenògama marina de gran importància no només com a hàbitat i refugi de moltes espècies marines, sinó que contribueix a la pròpia formació de les platges, d'una banda i a la protecció i conservació de l'arena davant dels temporals que hi pugui haver. Que es trobi a la vorera és totalment natural. El problema és que molts voldrien que les platges fossin com un arener d'un pati infantil. La veritat és que, a més, la neteja de platges amb maquinària pesant modifica l'estat natural i compacte l'arena i fa que no tengui una textura natural. I ja, ni parlar de regeneracions artificials, que són una pèrdua de temps i dobles i que, a més no només modifica la pròpia naturalesa de la platja, sinó que produeix greus impactes que fan que no es recuperin de manera natural, que és el que toca. Les platges, com més properes es trobin a la seva situació natural molt millor. I això ho dic també pels qui suspiren amb platges plenes de serveis: bars, gandules, hamaques, venedors ambulants..... Com menys serveis hi hagi molt millor. I si com fa un temps, estessin bastant més buides encara millor que millor. Per pendre el sol com a sargantanes, es podrien quedar devora de la piscina de l'hotel.

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Be, res mes que Consell MaoMenorca fa publicidat ENGANYOSA. A ses fires mostren platjes ben netes i paradisiaques. Pero despues nomes están netes de algues dos mesos. A¢o es lo pitjor per desestacionalitzar, aixi promocionen que es turisme vengui 2 mesos. Abril, Maig, Juny Septembre i Octubre podrien ser millors sense Consell i Fotent es Turisme, ben clar, pero ont no n'hi ha no en cerquin...

user x002 0023 | Hace más de 2 años

Muy bien! Después podemos seguir con los atentados medioambientales quitando a todas las gaviotas para que no caguen encima de coches de turistas. Y ya después pueden seguir sacando noticias de "turismo sostenible" y "reserva de la biosfera".

user Mr. Smith | Hace más de 2 años

Edu1Per matitzar un peleu, primer es color turquesa no només és gràcies a sa posidònia, a part son ses prederes de posidònia VIVA no sa posidònia morta, sa posidònia morta l'únic que fa (a priori) és exercir de mur de contenció quan hi ha temporals, però açò es molt relatiu perque hi ha platges amb posidònia que han perdut arena mentres que altres (com Sant Tomàs, que està molt exposta i casi mai té algues) n'ha guanyat aquests darrers anys per si mateixa...

user MHZ | Hace más de 2 años

La posidònia oceànica no és brutor i no s'hauria de retirar

user Trust in Yourself | Hace más de 2 años

Tirant el Blancjajajaja no, de cambrers no, de FUNCIONARIS, POLÍTICS I SUBVENCIONATS ;)

user Trust in Yourself | Hace más de 2 años

Com es que sempre heu d'anar a contracorrent? No serà una excusa per no tenir que pagar 2 mesos més de servei, a costa d'oferir una mala imatge turística? Estic d'acord que durant s'hivern sa posidònia ha de protegir s'arena, però una vegada tens un permís expres de MEDI AMBIENT per poder retirar ses algues des de es 15 de Març, perquè no ho feis? Perquè sobreactuau sempre seguit, fent veure que sou més "verds" que ningú? Si tant verds sou, perquè teniu es marges de moltes carreteres i rotondes no només plenes d'herbes (males herbes), sinó de fems? O es camí de cavalls, que ni el tocau? Mos voleu explicar, "ecologistes" de pandereta quina brigada existeix i quantes vegades fa feina dins es mes per mantenir neta Menorca? Ah no, però noltrus es que volem "preservar" i deixar "tal com està" es paisatge, literal... no és així?

user Edu1 | Hace más de 2 años

Auriem de donar mil vegades mil gràcies a la planta de posidònia xq gràies a ella tenim platges, tenim colors turquesa i moltes coses més i noltris anam i la llevam de sa platja. S'auria d fer concienciació i no tocar sa posidòni x res en tot s'any.

user Edu1 | Hace más de 2 años

Y dels centenars de voluntaris q fan net moltes platges, cales i codolars que li fan sa feina a FCC ni sen parla.