Angelcaído Alcalino | Hace un año

El Sr. diputat de VOX continua traguent foc pels queixals... QUin gust!

user Groucho 74 | Hace un año

Xiringuito AbascalHome, dir music a aquest element, es ser molt optimista, no?

Rafa Rafa | Hace un año

En el fondo, muy en el fondo, a mí este chaval me da pena. Toda una vida tirada por la borda debido a su falta de luces… no había nadie en su entorno que le tuviera la suficiente estima como para advertirle que las amenazas de muerte no conducen a nada bueno?? En fin, hasta nunqui, arenas, y suerte en la vida.

user Pep | Hace un año

Y ahora de que vive ese sujeto? Que se quede de por vida allí. Unos de los foreros ha escrito que es de Sa Pobla, creía que era Felanixer? Sea de donde sea es un malvado.

menorcadriver menorcadriver | Hace un año

Tenemos a 2000 politicos imputados por corrupciñon en España y ninguno es de podemos.

Pep Pep | Hace un año

@Alcalino, m'ha sorprès, per una vegada absolutament d'acord, i no es just la continuació dels jutges del TOP, sino també de bastants de la cúpula judicial, i la gran familia del Tribunal de Comptes, lo que els beneficuts s'en foten del desprestigi que taca de merda no als que actuen de tan peculiar manera, i aquesta merda, s'exten a l'inmensa majoria de jutges, advocats, fiscals etc.etc. es a dir a tots els operadors jurídics que actuen amb total correcció. Basta recordar que va passar per Palma amb un tema que just implicava a uns pocs policies locals. Enhorabona per el comentari, repeteixo esteim per una vegada i que no es consideri cap precedent, totalment d'acord.

Pep Pep | Hace un año

@Nostromo, a veure il.lustre jurista, com es que un "tribunal local" de Gant, ha aconseguit eliminar del Codi Penal Belga el "supossat" delicte d'injuries al rei de Bèlgica? Carai amb els Tribunals Locals de tot el món, perque a Alemanya tambè era un "Tribunal Local" veritat? i a Sicilia ben igual, i ja ni diguem els altres caos de Bèlgica també tribunals locals veritat? i si li afegim Suissa, Escocia i el Regne Unit amb el ciutada campechano i defraudador de la nostra Hisenda, també veritat? Au va acabi els eestudis primaris, que demostra el seu raonament, peró no es benet vostè, te estudis just que s'encapatorra en negar el que es evident els Trubunald de la UE, tant el TEDH, com el TGUE o el TJUEestàn per damunt de tots els tribunals interns de tots els paissos de la UE, tan si li agrada com si no, i encara poden venir més bufetades d'aquest espectacle esperpèntic d'alguns jutges de ca nostra. No val la pena seguir amb gent capaç de vulnerar la llei si ho fan els seus. Lo dit pot tenir tres carreres, pero el seu raonament es d'estudis primaris i japrovats molt justet. Per tant bon vent i barca nova

user mirador | Hace un año

"El tribunal de Estrasburgo ha condenado a Bélgica por denegar una euroorden y no entregar a España a una etarra". Esta es una de las mil y pico condenas que tienen los belgas por tribunales europeos, por lo tanto según Crític la justicia del Pais de los mejillones estarán aburridos de hacer el ridículo. Para todos los defensores de este individuo decirles que, en España, se le intenta juzgar con el mismo código que se juzga cuando alguien insulta o humilla a otra persona por ser homosexual.

user Crític | Hace un año

Espanya, com sempre i no només en aquest, acumula un ridícul internacional més. El més greu és que es tracta de la d'Administració de Justícia. Una Administració que hauria d'anomenar-se Administració de la Llei, per no confondre el personal. Una Administració, com sabem i per tots els casos públics i coneguts com els revelats per Villarejo i altres, només persegueix a alguns, de vegades per motius tan ridículs com un rap que no val un pebre, mentre comissionistes com el Rei Emèrit o múltiples polítics corruptes han vist com els hi adaptaven el sistema judicial als seu gust. Però què s'ha d'esperar d'un sistema en què els càrrecs més importants han estat elegits pels polítics, majoritàriament pel PP i es neguen a canviar-los per obtenir els beneficis processals?. I què passa si les lletres de les cançons per les que va ser condemnat en Valtonyc resulta que no són ficció i realitat?. Foren injúries o simplement fer públic alguns fets. La Corona és una institució imposada que no s'ha guanyat molt els drets en aquesta fase actual de la història. Una institució imposada per en Franco i la Transició com a única manera d'intentar passar d'una dictadura a un estat democràtic, però pel que veim això no s'ha conseguit del tot o s'ha aconseguit de manera molt imperfecta. I aquest desencat dona ales a la ultradreta. El que dic. Vivim en un país amb molt poca cultura democràtica i on la separació de poders només funciona, de vegades i pels més desafavorits. Això sí, Pegasus per investigar els independentistes, però els corruptes de Madrid i de determinats partits, ni tocar-los, no fos cosa que el vagi malament a alguns. I mentre, ningú encara ha pogut saber qui era M.Rajoy....

user Peter | Hace un año

Con los cuatro años que lleva y los cinco que le queda hasta que prescriban los delitos , ya esta pagando la culpa estará hasta las narices de los mejillones belgas,no creo que le queden ganas de cantar otra vez.