user Jan Ferragut | Hace un año

AlcalinoAlcalino, has quedat ben retratat! El teu admirat Valtònic ERA un pobre, ara viu com un rei en una monarquía i a carrec d'un fugitiu de la justicia.

user Nostromo | Hace un año

Tengo ganas de empezar a vivir, dice este mastuerzo delincuente. Claro, él tiene derecho a vivir, naturalmente. Pero sin embargo en sus asquerosas y repulsivas canciones, o lo que sea esa basura que llaman rap, deseaba y fomentaba el asesinato y la eliminación de ciertas vidas humanas, que por lo visto no merecen el mismo derecho que él, como los guardias civiles, el rey de España y otros varios más. Qué pedazo de escoria.

user val | Hace un año

Pues si tiene ganas de empezar a vivir, que venga, que venga, pague lo que debe y que viva, pero primero que pague sus deudas.

Angelcaído Alcalino | Hace un año

Jan FerragutEn llegirem de desbarats! Un pobre músic contra tot un Estat poderós i és capaç d'esclafar-lo i ridiculitzar-lo. Ets molt gran, Valtònyc!

user Jan Ferragut | Hace un año

AlcalinoAlcalino, si mires el ranking de nivell de demoràcia dels països de la UE veuràs que el teu estimat país de Bèlgica està ben enrere d'Espanya. Si nosaltres tenim una justícia franquista, quin nom li posen a la justicia belga?

user Jan Ferragut | Hace un año

Xavalet, ja has començat a viure a cos de rei vestint marques de moda, vivint en un palauet i disposant dels millors avocats de Bèlgica gràcies a un fugitiu d'extrema dreta. Que t'aprofiti!

Angelcaído Alcalino | Hace un año

Està clar que Europa comença encara als Pirineus. Tenim una Justícia franquista enquistada que protegeix la ultradreta amb impunitat total. Gràcies, Valtònyc , per posar-los en evidència i ser tan valent

user Bartomeu Ramon | Hace un año

Enhorabona Josep Miquel Arenas,… que es veritat q no s’ha de desitjar el mal a ningu però ja m’agradaria veure la justicia espanyola perseguir els 13 delinqüents del club blanquerna, han tardat 10 anys a entrar a presó, alguns ni han entrat, a més d’assassinats i tortures del postfranquisme i transició que romanen impunes, feixistes i ultradreta agredint a la gent a la diada del Pais Valencià cada any, el periodista Jordi Borras agredit sense cap motiu per un Inspector de policia, això és el sentiment d’impunitat per uns i la sensació de por (avisos a navegants) pels altres, etc

user Fritz | Hace un año

Delincuentes reclamados por la justicia de vuestro país refugiarnos en Bruselas que os dará protección jurídica , un sueldo vitalicio para que no regreseis a vuestro país y podáis seguir delinquiendo en Bruselas

user Bob Marley | Hace un año

vive...pero fuera de España .... un saludo ...desde Mallorca...