user Alhucemas | Hace un año

Quin bon exemple com a ciutat educadora donen es regidors de Cultura i Igualtat mostrant a nes nostres joves com malgastar es doblers públics!

user Alhucemas | Hace un año

baixamanerSi trobes que es doblers de s'oposició està malgastat, no te cap sentit trobar ben invertir es que s'han gastat de més per un viatge de 6 persones quan es recomava una assistència de 2 persones per municipi. En tot cas, si et sembla una despesa razonable pots sufragar-la tu mateix i així no l'hem de patir tota sa resta de ciutadellencs.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Andreu Cardona tot i sa seva mala reacció que va tenir quan es va veure aplegat, va haver de reconeixer que es ver tot lo que va denunciar davant sa opinió pública el senyor Carrasco, al que dono sa enhorabona. I sa primera en abusar d'aquests privilegis i apuntar-se a viatjar, menjar i hotels a costa des ciutadellencs va ser sa que diu que és regidora d'igualtat, ja es nota ja que algunes i alguns són més "iguals" que ets altres.

user Blas de Lezo | Hace un año

baixamanerHi haque veure com el PSM i s'extrema esquerra copiau el pitjor PP-PMQ amb es despilfarro, es viatges innecesaris i ses formes de respondre quan vos emplomen. Es veu que es fanatisme partidista és tan gran, que en hi ha que defensen lo mateix que feien des de el pitjor PP quan es que ho fan són des seus mateixos partits.

user Bep Bo | Hace un año

De cada vegada més gent comenta que tenim un equip de govern que no pot anar que s'ha pujat es sous un 40 % i està fent i permetent tot el que criticava desde la oposició. Tirar doblers. Pagar viatges per caprici a polítics i funcionaris afins de sis en sis. Contractar a dit i endollar a amiguetes i amiguets. Passar dels requisits que marca la llei de contractes. No aplicar una relació de llocs de treball que va fer fer i hem pagat els contribuents, només perque no ho volen els policies que perdrien privilegis respecte a la resta de funcionaris. No posar-hi ordre i consentir el creixent desgavell a la policia. Polititzar Sant Joan. Abandonar la gestió i emprar l'ajuntament per fer propaganda i política partidista... També molta gent veu sa oposició tan xereca que hi ha, en general fan poc i no gaire ben fet, ses dues bones excepcions són es senyors Udi Carrasco i Joan Benejam i un des pitjors exponenents Anglada, escalfant cadira, fent sa pilota a tothom i sense fer més que nyaps i coses del tot irrellevants. Ja es ben curiós que baixamaner estigui contra qui com Carrasco denuncia lo mal fet i no contra qui, en aquest cas, ha actuat de una manera tan tèrbola i negligent com Cardona.

user Josep Pons | Hace un año

baixamanerMolt bona feina del regidor Eudimio Carrasco. En aquest cas el problema no està en la oposició sino en l'atreviment i xuleria en que -des de s'equip de govern- s'ha rebotat Andreu Cardona sense tenir gens ni mica de raó. S'altre problema són aquesta ínfima minoria de gent com baixamaner, cecs que no volen veure per interessos personals o per fanatisme partidista, ja que no hi ha cap altra explicació perquè a ningú li agrada que li prenguin es pel, tal i com ha intentat fer sense cap exit (llevat de amb baixamaner) Andreu Cardona, que hauria de disculparse com a mínim i millor dimitir després d'aquesta reacció tan inapropiada. La funció de la oposició, que a vostè el posa malalt, és controlar a s'equip de govern. "Doblers tirats" és que a Ciutadella ens costi molt més que a Barcelona, Saragossa o Palma enviar gent a Vitoria a no presentar res presencialment, quan s'hi podia participar virtualment, El senyor Carrasco ha explicat molt clarament uns fets que ni en Cardona ha pogut desmentir, i ja ho crec que hauria de dimitir per no ser gens transparent i sobre tot per ser es regidor que pitjor ha gestionat es doblers des contribuents de entre 112 ajuntaments partcipants. Es lamentable que a vostè es fanatisme no el deixi veure més enllà de sa llargària des nas.

user Siglo XXI | Hace un año

baixamanerJAJAJA, estàs de broma, no? Què tindrà que veure el Rei amb que a Ciutadella tinguem persones que no saben gastar convenientment els diners de tots i aprofiten la primera ocasió per fer-se un "viatget"? Si la millor defensa que pots donar a aquest cas es treure al Rei és que no teniu cap raó. JAJAJA

user baixamaner | Hace un año

I pq té q dimitir ? Hem pot donar alguna raó honesta? O es q les seves suposicions ja són palabra de Dios? Ha demanat el seu partit q el Rei emèrit torni tot el q deu a la hisenda espanyola? O es q la sangre azul justifica q a uns si i als altres no? Jo trob q C's fa tan poca feina a l'oposició q haurien de ser ells els q dimitissin, pq no fan res, res d res. Doblers tirats .

user Josep Pons | Hace un año

Andreu Cardona, que no coneix ni practica gens en absolut lo que és transparència, ha provat de fer lo que han intentat fer sempre els cacics que és el que col·loquialment es diu "matar al missatger" i obstaculitzar la funció de control al equip de govern que té legalment assignada la oposició. De cap manera pot justificar lo injustificable, quan admet que és certa sa informació des Diari "de la ciudad organizadora participaron 5 personas y de otras como Maó, Palma, Barcelona, Zaragoza o Tarragona, 2..." I de Ciutadella 6, el triple!! Una grandíssima vergonya com es gasten es doblers que es ciutadellencs ens hem de guanyar fent feina, eh Andreu Cardona, Carla Gener i companyia. Es veu que no mirau prim en res.

Artur Millan | Hace un año

El SMI en España es de unos 1.000€. Los regidores se gastan 3.000€ en un viaje de 2 días para 6 personas, cuando las recomendaciones de la organización era de 2 personas por municipio. ¿Cómo explicarán a los contribuyentes con dificultades para llegar a fin de mes este derroche?