user Ciudadana | Hace un año

Totalmente de acuerdo con Aturdit. Eso lo ve un ciego. Limitación de aforo o continuar con el chabacanismo, masas etílicas y degeneración total actual. Lo que hay ahora ni es Sant Joan ni es una fiesta medieval de las mejores de España, es horterada pura y dura. Igual que el verano pasado con fiestas estruendosas en chalets vecinos, Policía yendo y viniendo por denuncias y sin cazarlos porque los 80 depredadores se escapaban por uno de los tres solares que conformaban el chalet. Alto Poder Adquisitivo y MALA Educación Muchísimo Más Alta.

user Aturdit | Hace un año

@Walla Menorca, quan una discoteca es plena i no hi cap més gent, es limita l'aforament. Per seguretat, per respecte i per convivència és necessari posar un límit. No hi cap tothom i no és tan mal d'entendre. A Venècia, a Formentera, a sa "Tomatina" ho han après bé. Si no s'hi cap, no s'hi cap.

Walla Menorca Walla Menorca | Hace un año

@Aturdit, i com ho feim?.. amb aquestes limitacions que proposes aplicar, lo únic que aconseguiries és un colapse, i que és preus des billets fossin 50 vegades més cars i s'exhaurissin es primer dia de venda, gent que volgues venir per alguna urgència, a treballar, estudiants i residents, familiars no podrien permetres venir perque no hi hauria vols ni barcos i si trobessin un bitllets els hi sortitria mes car que anar a disneyland. Els drets dels residents, quin serien? que nómes puguin venir residents? Ja saps que un 40% dels habitants empadronats a l'illa no són nascuts aqui no? Malhauradament sa sol·lució no és tan fàcil.

user reflexionant | Hace un año

Es a dir, limitació de vols, vaixells i plaçes per San Joan. I els residents bloquetjats per anar i venir tota una setmana? Tot en nom de Sant Joan ? No crec que sigui tan important aquesta festa. Si ha esdevingut un problema tan gran, no s’ha de fer, o fer-la d’un altre tipus. Hi ha molts altres asumptes més importants a resoldre.

user Edu1 | Hace un año

Josep Mari, es posible que també tens un sou que no et pertany? Tan fàcil com reduir el nombre de freqüències de l'aribada de barcos, reduir dues ó tres freqüències menys per dia. Aixi passaríem de 30.000 persones a 20.000.

user Aturdit | Hace un año

@Wala Menorca, no és pot aturan que sa gent vengui, però es pot limitar sa quantitat de vols i vaixells perfectement. El que passa es que no hi ha voluntat. Es pot limitar el nombre de farmàcies i es nombre de llicències turistiques i és totalment legal. Es drets dels residents també s'haurien de respectar.

user RubiolDePeix | Hace un año

Açò s'hauria d'aplicar un màxim de gent que pugui venir i per avall, per exemple obligar a baleària o vueling a només oferir x nombre de moviment de passatgers entre ses dates 20 a 26 de juny per exemple, no entenc que tant complicat!! I s'ajuntament de ciutadella a posar-se ses piles i agafar un bon regiment de policies que posin ordre per tot!

Walla Menorca Walla Menorca | Hace un año

Sant Joan ja fa anys que és sa festa de ses Balears, així com ho son San Fermín ses navarres , Carnaval ses canàries, o ses falles ses valencianes, per posar-ne exemples. Son festes on hi ha hagut, hi ha, i hi haurà massificació, és un fet. I hem de començar a entendre i conviure amb aquesta idea, es boca-orella, sa televisió, internet i ses xarxes ja han fet sa seva feina, ja no hi ha volta enrera. Lo únic que podem fer és intentar gestionar-ho de sa millor manera possible , ja que combatra-la, és absurd, lo de limitar s'accés a s'illa com proposen per aquí.. és totalment inviable, ja que no pots coartar llibertats a qui vulgui venir a Menorca, sigui quina sigui sa finalitat. És una festa que ha perdut s'essència degut a sa popularitat, com la van perdre totes ses altres que he mencionat anteriorment. Arribats a aquest punt, només ens queda assumir que durants uns dies sa normalitat es veu alterada, i decidir si en volem formar part o no. Jo personalment i com cada vegada més menorquins, ja no en vull formar part i fa anys que he deixat d'anar-hi. Em quedo amb s'experència d'haver-los viscuts molts d'anys, quan Sant Joan era una festa molt menorquina. Però com tot en aquesta vida, es temps ho canvia tot i ses pròximes generacions la viuran i l'entendran d'una altra manera així com noltros l'hem viscuda i entesa diferent que es nostres pares . I tot açò és aplicable a Menorca en sí mateixa, que va exactament amb consonància. I es que sa popularitat és una arma de doble tall.

user Kapak | Hace un año

Hacer una normativa diciendo "los dias de Sant Joan se pueden poner a la venta las mismas plazas diarias que la media del trimestre anterior" y se acaba el problema. De nada

menorcadriver menorcadriver | Hace un año

No es justo. Yo a esto le llamo morir de Exito.