user channelzero | Hace un año

dicen que a los locos es mejor darles la razon, sobretodo si son peligrosos. por eso estais aki hablando solos.

user Blas de Lezo | Hace un año

Roge UnderJejejejeje. Que divertido el berrinche que te has pillado y las groserías que escribes en tu última enrabietada pataleta. Así acabó el llamado Frente Popular con partidarios tan mal hablados, mal humorados, fanáticos e ignorantes como tú, perdiendo por goleada.

user Bep Bo | Hace un año

Roge UnderTalibà, pèssimament format i molt mal educat!!! Quina sort discrepar de gent com tu.

user Roge Under | Hace un año

Bep BoTalibán. Com te atreveixes? Som una persona que pensa que sa merda com mes la remenas mes put. Culpa de tan de remenar ha sortit vox. Es de es filtro... me insulten i ho publicar!! Allá a ca una p...

user Bep Bo | Hace un año

Roge UnderTu sí que en fots i no "un poc de oi " sinò molt. Tens exactament sa mateixa sensibilitat que tots ets talibans, tant ets d'Afganistan com ets d'extrema esquerra. Aquets extrems sí que es toquen.

Un Menorquín Un Menorquín | Hace un año

Antes de gastarse un € en eso, que arreglen los baches de rovellada de dalt. Que llevan ahí semanas. La placa que leí la última vez que pasé, recordaba a los caídos en la guerra, ignorante de mi, pienso que serán TODOS los caídos. no?. Hasta que el ayuntamiento no tenga 0 deuda, nada de plantearse gastar el dinero de todos en caprichos de unos pocos.

user Blas de Lezo | Hace un año

Aquests del Govern van de bons de la película però no passen de ser uns hipòcrites. Per tota Espanya hi va haver repressió i excessos d'una i altra banda. A Menorca mentre les víctimes assassinades pel front popular eren totes innocents, entre els afusellats per l'altre bàndol hi havia innocents però també altres que havien assassinat a gent de dretes, religiosos... I per exemple no és el mateix assassinar a un innocent com el pare Huguet que afusellar a l'assassí. La història no es pot reescriure amb rancor, ni la poden canviar imposant tergiversacions i versions partidistes d'extrema esquerra.

user Roge Under | Hace un año

A tots es conentaris... foteu un poc d'oi per un tros de pedra. A per cert duc de crillon ja va en retard. Avam aquests que agafen obres publiques si no cumpleixen sancio. Ses moreres va esser bona sa baraneta?

user CIUTADELLENC | Hace un año

Las "leyes" ideológicas que quiere imponer este Govern nada tienen que ver con la memoria, son simples ejercicios de propaganda y revanchismo. Tanto es así, que de momento tienen catalogado como "víctima" al criminal Brigada Marqués, mientras no han reconocido como tal a la verdadera víctima que es la persona brutalmente asesinada por aquel, el padre Huguet. Absolutamente vergonzoso. En materia de democracia, historia y memoria la credibilidad de este Govern esta quedando muy por debajo de cero.

user ciutadaciutadella | Hace un año

A qualsevol Estat de Dret lo que és "ilegal" ho determinen ets jutges i no ets polítics, aquí va a l'inrevés? Mai lo "legal" havia estat tan allunyat de lo étic. Ja es sap que a la història de la humanitat hi ha hagut lleis injustes en vigor a diferents èpoques, per exemple a tots els països comunistes.. A sa Història amb majúscules que volen esborrar i reescriure a conveniència de s'extrema esquerra i a sa veritable "memòria històrica popular" ja ha quedat registrat de forma indeleble qui van ser es que van actuar com a talibans cremant esglèsies i biblioteques de centros religiosos, es mateixos que van cremar i destruir un patrimoni artístic i obres d'art de valor incalculable, edificis, monuments, pintures, escultures, talles, imatgeria religiosa... es mateixos talibans que no van deixar pedra sobre pedra des Convent de Santa Clara de Ciutadella per exemple.