user Bep Bo | Hace un año

SollericAls extremistes d'esquerres i colpistes separates vos fa molta "por" sa llibertat d'expressió quan sa majoria no coincidim amb voltros. No et preocupis que pots dir a ses coses pel seu nom, açò que vos fa tanta "por" es diu ni més ni menys que democràcia.

user Solleric | Hace un año

Fa por sa gent que pastura per aqui. Molt de faxum.

user Blas de Lezo | Hace un año

baixamanerLos comunistas, bilduetarras... Y quienes se alian con ellos nunca han sido democráticos. Vox sí. La mayor explotación, miseria y despotismo que ha existido nunca se ha dado en las sociedades comunistas que igualaban por abajo, o sea, todos pobres y super explotados menos la burocracia del partido, por eso tuvieron que construir el telón de acero para encarcelar a toda la ciudadanía en general, no hay ningún otro ejemplo de una represión tan indiscriminada y extensa sobre todos los habitantes de un país como el de todos aquellos que han sido oprimidos por los comunistas. El único marxismo bueno es el de los hermanos Marx.

user ciutadaciutadella | Hace un año

Nanda ValverdeMira ja t'ho han explicat tan ben explicat el senyor Blas de Lezo: "Abascal no ha fet cap irregularitat, per vividors de la política ja tenim als "que no pagan la Seguridad Social a sus trabajadores (Echenique), defraudan a Hacienda con sus sociedades interpuestas (Monedero), especulan con pisos de protección oficial (Espinar), engañan y se aprovechan de becas de la Universidad (el escindido Errejón), contratan niñeras con dinero público (Montero), enchufan a sus amiguetes y parientes en IB3, Consells, ayuntamientos... y aspiran a vivir como los más ricos de los burgueses (Chaletazo de Iglesias y su señora mujercita)..." I el senyor Josep Pons: "hi falten uns quants noms a la llista, per exemple la filopodemita Mónica Oltra, presumpta encobridora d'abusos a menors..." I el senyor ciutadellenc: "Ets que parlen de robos i corrupteles, certament, PP i PSOE han protagonitzat casos molt sonats i molts caps de Podemos han fet irregularitats de tota casta amb poc temps. Ara una cosa és ben clara, ets campions mundials absoluts en matèria de robar -i per moltíssima diferència- son ets comunistes, que tenen acreditats bilions (amb b) de robos per tot el mon..." Que jo només he d'afeigir que no és Santiago Abascal qui ha de provar ser inocent, sino tu que l'acuses amb malicioses insinuacions i sense sa més petita prova, fregant per lo tant sa calumnia. El senyor Abascal es pot comprar lo que vulgui amb es seus propis doblers, ara, sa que ha d'explicar molt bé que fa amb més de 20.000 milions de doblers públics es Irene Montero.

user baixamaner | Hace un año

Diuen que prefereixen mes a VOX que a partits democratics. Quina pena de gent, es nota que no han viscut la dictadura.

user Nanda Valverde | Hace un año

ciutadaciutadellaEls de VOX sempre criticant les subvencions i els xiringuitos, que comencin per la Fundació F. Franco, Toni Cantó, l'Església Catòlica i els 100 mil milions de la banca. I per xiringuitos, que demanin a Santiago Abascal com s'ha comprat el xalet d'un milió d'euros sense haver fet feina mai

user ciutadaciutadella | Hace un año

Fa poc que Podemos comanda i ja en han fet de tot color, però quan es tipifiqui es delicte de mala administració seran es pitjors de tots, més de 20.000 milions només la Montero per començar, que es diu prest, tirats en xiringuitos per col.legues i endolls...

user Nostromo | Hace un año

Nanda ValverdeCualquier exabrupto e insulto personal proferido contra mi humilde persona desde el fanatismo totalitario-comunistoide, como deduzco es su caso, resulta música celestial para mis oídos y me halaga sobremanera. Muchas gracias por leer y prestar atención a mis comentarios. Le recomiendo que siga haciéndolo, seguramente le vendrá muy bien para aprender algunas cosas interesantes y así salir un poco de su burbuja de ignorancia e incultura. Atentamente suyo.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Ets que parlen de robos i corrupteles, certament, PP i PSOE han protagonitzat casos molt sonats i molts caps de Podemos han fet irregularitats de tota casta amb poc temps. Ara una cosa és ben clara, ets campions mundials absoluts en matèria de robar -i per moltíssima diferència- son ets comunistes, que tenen acreditats bilions (amb b) de robos per tot el mon i no "reparteixen" més que fam, miseria i repressió per tot arreu, que ho demanin a Cuba, República Bananera de Venezuela, Corea del Nord...

user Josep Pons | Hace un año

Recluta AbascalConfons "catalans" amb separates catalans. Voldràs dir que al CGPJ el volen anomenar es tres partits de la casta: PP-PSOE-Podemos. Amb el primer comentari del senyor Blas de Lezo bàsicament d'acord, només matitzar que hi falten uns quants noms a la llista, per exemple la filopodemita Mónica Oltra, presumpta encobridora d'abusos a menors. Y té tota la raó del mon en el seu segon comentari el senyor Blas quan explica que: "Donde gobiernan partidos afines a Vox (Hungria y Polonia) hay prosperidad, libertad, seguridad y elecciones libres cada cuatro años. Donde gobiernan los afines a los aliados de Sánchez (Cuba, Venezuela, Corea del Norte...) hay tiranía, opresión, presos políticos, miseria, pobreza y hambre. Esa es la gran diferencia." Chapeau, molt ben argumentat!!