user Gerges | Hace un año

Con quien hay que meter mano es con el desastre de los locales des Plà del puerto de Ciutadella. Allí impera el desorden, ruido insufrible, menores, la desobediencia por norma y la total falta de medidas correctoras a los locales, aparte de pasarse el PGOU por el forro proliferando toldos, pérgolas, terrazas, etc... Por mucho que la Policía denuncie si no se sanciona por parte del Ayuntamiento sólo se fomenta su total impunidad. En el centro mientras existan bares al lado de viviendas se seguirán generando molestias, eso es así y no hay solución a la falta de educación, empatia y respeto de demasiada gente que con cuatro copas se vuelven neardentales.

user Joanna | Hace un año

Guillem CabestanyA Fornells, igual que a Mercadal, hi ha odenances municipals, sa de renous i sa d'horaris son ses que regulen tot aquest tema (les pots consultar a sa pàgina web de s'ajuntament de es Mercadal). Es problema es que s'ajuntament no les fa complir. Sa policia posa ses denuncies quant es veïns telefonen, però s'ajuntament no aplica ses sancions.

user Pasen y vean | Hace un año

Algún día os daréis cuenta de q lo q falla es el modelo de turismo ocio vacacional que al final es casi lo único q las normativas permiten y luego cuando se implanta resulta q causa molestias.... Además qué creéis que va a hacer un segurata a sueldo del hostelero echar a los que más beben? No, tirar pelotas fuera y si no llame a la policía ergo estamos en las mismas. Un despropósito

user Josep Gomila | Hace un año

No s’entén l’actitud del PSOE de Ciutadella. Se’n foten dels vesins del centre històric a la cara. Podrien venir a passar una nit sense dormir a ca nostra. Tal vegada així obririen els ulls. Haurien d’estar empegueits!

Hans Guillem Cabestany | Hace un año

DofinetA Fornells hi ha normativa municipal?

user Menorkinus | Hace un año

Els polítics, i en aquest cas en PSM segueixen desviant s'atenció, i passant es mort als ciutadans. I que faran els vigilants de seguretat, al carrer, on no tenen competencies? Al carrer, els únics que tenen competencies son els ajuntaments, per tant correspon al PSM fer feina, però d'això no en saben i ho demostren cada dia....

user enmigdelamar | Hace un año

Bars, restaurants i locals d’oci incrustats en zones de habitatges provocaràn SEMPRE molèsties als vesins. Hem de triar. O traslladar-los i agrupar-los a unes zones més aïllades o ens haurem d'aguantar. Amb les fàbriques (que ens donen prou beneficis, també socials) ho hem fet. Estan al Polígon.

Xiprinant Xiprinant | Hace un año

Veurem si es nota res a es Pla. Jo pens que NO. Per començar, cap local hauria de tenir música dalt les terrasses. Just un parell ho respecten, però els altres inclús duen un DJ dalt la terrassa, un insult cap als veïns. Que els segurates hauran de mantenir la porta del carrer tancada? Bé, avam si és cert, que fins ara la majoria açò s’ho passa pel forro. I la porta interior que surt a la terrassa superior? És de sobres conegut cert local de reguetón que té la porta que surt a la terrassa permanentment oberta, deixant fugir la música de l’interior cap a sa Muradeta. Què feim amb aquest? O que els segurates hauran d’escampar els botellóns de fora. Qui s’ho creu açò? Lo únic que faran, com a molt, és trucar a la Policia Local, que actuarà amb la laxitud habitual: o no vindran per falta d’efectius, o bé vindran al cap de 40 minuts (quan la molèstia ja està consumada) i els infractors quan els vegin arribar d’enfora aturaran la música i tancaran el maleter, fent-se els innocents. «Només podem sancionar si els replegam en l’acte». Açò no passa MAI! A més, es Pla és molt llarg (més de 250 metres), i de cap manera crec que un segurata s’implicarà en una concentració de botellón a 30 metres del seu local. En realitat, els locals es concentren al final del port, o sigui que quasi tot es Pla seguirà sent una zona d’impunitat total. Que tanquin l’entrada de vehicles entre les 23:00 i les 6:00 i veuran si s’acaba prest el botellón des Pla. No són valents per aplicar mesures reals, i en lloc d’açò venen amb aquest maquillatge.

Dark Times Dark Times | Hace un año

El bar ruidoso del puerto deportivo de Cala En Bosc sigue causando miseria a los residentes. Clientes borrachos y drogados que gritan y gritan, música a todo volumen en la terraza después de la medianoche y daños a la propiedad son todos infligidos a la población local por los nuevos propietarios. Sólo les importa el dinero.

Ciudadano ejemplar Pecas | Hace un año

DofinetI ara que molts torns ni podem cridar als municipals, perque ni açó te sajuntament ja!!!! Aso si piscina, padel, teatro, teatro a ferrerias, 2 teatros en 3 kilometros pero seguretat 0. Aço es es nivell