Antoni Font Gelabert Antoni Font Gelabert | Hace un año

jo tambe voldria saber el nom del restaurant. les afirmacions del periodista son llenegadisses... llegiu poc a poc: no diu que la pesca submarina sigui il·legal, sino que es il·legal tenir a un restaurant peix que vingui d'aquesta activitat. Els pescasubs tenen la pell molt fina i se senten criminalitzats molt aviat... a mi me cabreja que quan enxampen pescasubs en reserves marines carregats de peix, no sol trascendir si tenen o no llicència, i si se lis retira en el acte. Hi ha associacions de pesca responsable que son força mes radicals que jo... demanen que se'ls confisqui la barca! permeteu-me la broma: el periodista escriu aviat i deixa caure coses com que "habría sido capturada de forma furtiva en un restaurante"... quan tots sabem que en un restaurant no es poden capturar peixos

user Elber Galarga | Hace un año

Menudo festín en forma de comilona se van a meter entre pecho y espalda las monjas de Santa Clara😎😎😎🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Menorquín viajero Menorquín viajero | Hace un año

Nom del restaurant? O l'hem de cercar i dir-lo els lectors?

user Joan | Hace un año

Si són o no furtius no ho podem saber tan fàcilment... Hi ha moltes coses a tenir en compte: Pot ser que es pescador tengui llicència per pescar amb fusell (rarament la gent no en té, és un maldecap no tenir-ne) i que "ho hagi pescat legalment" (mides de peix correctes, dins els límits de pesca màxima, a zones de pesca permesa...) però que ho hagi venut il·legalment (perquè no és un professional) a un restaurant. En aquest primer cas, crec no seria "pesca furtiva" sinó simplement venda il·legal. Podria ser, també, que es pescador hagués obtingut el peix de manera il·legal (pescant a àrees marines protegides, peixos massa petits...) i per tant sí que seria "pesca furtiva" i, a més a més, venda il·legal. El que vull dir, en qualsevol cas, és que són dues coses diferents: pots fer pesca legal o il·legal, però en ambdós casos vendre aquell peix serà il·legal, perquè és pesca recreativa. De la mateixa manera, si qualcú de noltros pesca amb canya a la bocana del port de Maó (per exemple), amb llicència, tampoc podrà vendre el peix, perquè no són pescadors professionals.

user Crític | Hace un año

Sí, la pesca submarina no és il·legal, si es té llicència i es fa en àrees no restrigides i el que no es pot, de cap manera, és la comercialització d'aquests peixos. No sé quina és la multa que li posaran a l'establiment, però hauria de ser suficientment elevada perquè no ho tornés a fer. De la mateixa manera, esper que el Seprona obtengui les dades de qui ha venut el peix i també li posin una sanció prou elevada perquè no torni fer activitats il·legítimes que, afecten no només als professionals del sector, sinó també contra la biodiversitat. El peix el pot comprar (l'ha de comprar) en els circuïts legals i als pescadors professionals. Tampoc puc dir que fan amb el peix, però crec que habitualment els peixos decomissats, si estan en bones condicions, les fan arribar a alguna institució que dóna menjar als residents o usuaris.

user David | Hace un año

Totalmente de acuerdo Joan

user David | Hace un año

JoanTotalmente de acuerdo

Vagaya Vagaya | Hace un año

JoanBon comentari carregat de raó. Ses cosses com són i sense carregar opinions distorsionades. Es sentit de distorsió l'hi posaré jo...veix que fan referència a uns peixos "furtius", que te sembla Joan, n'hi han?.

Esparrall @pescador eterno | Hace un año

No vull comemtar,perque si ho fagues amb tancaria es conta i pots+e me multaria,per xerrar masa.........lo d'els "inspectors" es de jutjat de guardia..cada estiu igual una foto a sa prensa i el resta de s'any a geura!!!

user Pitufo Loco | Hace un año

Nostromo: Lo has clavado.