user Bep Bo | Hace un año

VeranoSi per dir bajanades donessin premis, tu tindries un parell de Nobel. Ses ximpleries que has escrit em reafirmen totalment en el que és de sentit comú: Vos hem de donar s'enhorabona per tanta coherència a tota aquesta minoria de ciutadellencs (i "progres" d'altres pobles moltes vegades) que tant i tant criticau tots es aspectes de Sant Joan tradicional, però després bé que hi participau des de el carrer, anau a caragols... El que no s'entén, és que si vos estimau més un simple "Jaleo" amb "verbena", teniu un munt de pobles on anar, en tost de sortir per Sant Joan i després quedar a remugar per aquí. I "x002 023" es veu que de tradicions en saps quasi tant com de història estimat, que el 1820 ja s'havien acabat ses dominacions inglesa i francesa i encara que tu no en tenguis ni idea ja feia uns quants anys de "la reintegración de Menorca en España".

user CIUTADELLENC | Hace un año

VeranoEs un mal costum que tens tergiversar lo que deim altres persones i posar en boca nostra coses que dius tu i ningú més que tu i deliris des teus. En sa part en que et penses que respons a coses que no ha dit ningú més que tu, res a dir, ses teues imaginacions i dèries ja t'autoretraten ben prou fidelment. Mira, lo que no mou el mon són incoherencies i hipocresies com ses que tu prediques, per s'estil d'estar contra Sant Joan tradicional però participar-hi. El mon mai el moureu ets qui predicau una cosa i en feu una altra, perquè ningú segueix a fantasmes, hipòcrites i/o incoherents. Que presumeixis de ser incohèrent sí que fa gràcia. Molta!!

user Verano | Hace un año

Que no, que no, que la meva opinió (i la moltíssimes persones) és tan vàlida com la teua. Per molt ciutadellenc en majúscules que escriguis no tens més dret que els altres. De fet és just al revés, qui fa evolucionar el món és aquell al que no li agrada com funciona i fa tot el possible per millorar-lo. Amb el teu argument tu li diries a Rosa Parks que si no li agrada cedir el seu seient als blancs que no vagi en autobús. Que si va en autobús no és coherent perquè participa d'aixecar-se quan un blanc vol seure. Bé, ja es veu que d'allà on no n'hi ha no en raja!!! Quins arguments que teniu JAJAJA

user Antoni Marques | Hace un año

Fa pocs dies hem viscut ses festes, ciutadellens/ques i visitants i sembla que han anat prou be, nomes havent de lamentar un accident greu es mati des dia de Sant Joan as Pla on dues persones van patir lesions i que d'aqui desig que es recuperin prest. Suposo que hi ha hagut mes incidencies, com atencions mediques menors, i segurament algunts gats. En tot sempre hi ha coses a millorar, i sobre tot consider important insistir amb ell control del numero de barcos (totalment limitable si des del Govern Balear hi tinguessin un minim d'interes, que d'interes sembla que en tenen, pero per afavorir la vinguda de mallorquins). Crec que l'Ajuntament de Ciutadella, i tambe el CIM, haguessin pogut fer mes en aquest sentit pero no han mogut fitxa. Penso que Ses festes de Sant Joan representen uns fets i societat d'un temps i el respecte als protocols les fan particulars i uniques, essent un patrimoni des poble de Ciutadella. Aço no lleva que a cada poble s'estimem ses seues festes que per els seus veins son ses millors del mon, perque son uns dies de celebracio col.lectiva i per aço totes mereixen es mateix respecte. Potser a causa de s'estima, enaltiment i promocio (per jo exagerada) de Sant Joan, s'ha traspasat es limit de ser nomes des poble, i sumat a ses noves modes politiques de posar sexisme on no hi pinta res, s'enceten debats que inclos poden afectar a una part de s'esencia de sa festa. Sa globalitzacio i s'exit tenen aço, que hem d'aprendre a compartir lo que es nostro. Tampoc podem es mes d'agost gaudir de ses platges verges com feiem un temps. I mira Andrea, ningu ralla de tu quan ets sa protagonista de sa noticia. Te desig encerts en sa teua tasca i te faig una proposta. Modificau es nom de s'associacio. Perque Sant Joan no s'ha de salvar de res. S'ha d'estimar com es, saber preservar sa seva essencia i adaptar a sa realitat que s'ha guanyat a pols. Ajudau i feis feina per aço, pero no volgueu salvar res. Fa por de lo pretencios que es.

user CIUTADELLENC | Hace un año

I jo et torn a dir que no t'enfilis ni posis en boca meua coses que no he dit. Lo que no té cap ni peus es participar en lo que no t'agrada, per açò justament i ben al contrari del que dius, als que no ens agraden es toros, com per exemple no m'agraden a jo mateix, no hi anam. Es que et creus millor que ets altres, fins es punt que sembla que et penses que et farem un Sant Joan a mida des teus gustos ets tu. Lo teu ni hi arriba a arguments. No participar en lo que a una persona no li agrada es diu coherència, comprenc que tu no en tenguis, però açò teu no és mé que un exemple d'incoherència. Sant Joan el feim tots es que el respectam i estimam.

user Verano | Hace un año

Això que dius no té ni cap ni peus. Mira si pots trobar qualque argument millor perquè aquest de "si no t'agrada no hi vagis no té cap sentit" (els que defensen els toros empren exactament aquesta animalada, "si no t'agrada que maltractin els animals no hi vagis, com si així els deixessin de maltractar). És com si dius que si no t'agrada com porta s'Ajuntament Ciutadella no hi visquis. Jo no vaig a ses festes de ca meua perquè ja hi som!!! No entenc aquesta superioritat moral de donar lliçons a gent que és tan de Ciutadella com tu mateix. Et torn a demanar si tu et creus millor que els ciutadellencs que no els agrada que Sant Joan sigui així. Recorda que Sant Joan el feim tots, no només els teus.

user CIUTADELLENC | Hace un año

VeranoMira primer no t'enfilis i no posis en boca meua coses que no he dit. Tu també estàs carregat de incoherència i contradiccions. Si a jo no m'agrada com fan ses festes a Alaior per exemple no hi participo ni demano que me les facin a mida i si en canvi m'agraden hi vaig. Voltros renegau i remugau de ses Festes de Sant Joan de Ciutadella però hi participau, idò quan feis açò sou hipòrites i incoherents. Mira hi ha prou festes que són simples jaleos amb "verbena" per poder anar-hi tots aquests que vos agraden tant. De res. I per "lluitar" a Ucraïna hi falta gent.

user Verano | Hace un año

CIUTADELLENCPerò, per què creus que el teu argument és més vàlid que el de manumenorca, per exemple? Perquè creus que és ell qui ha d'anar a un altre poble si no li agrada com estan ara les coses? Et creus superior o què passa? És com si a una persona que no li agrada com funciona un poble li diguis que se'n vagi a un altre enlloc de lluitar perquè, segons ell, millori.

user CIUTADELLENC | Hace un año

manu menorcaEsteis carregats de contradiccions tots ets contraris a sa essència tradicional de sa Festa com tu, que deis no estar d'acord amb com és Sant Joan però què, al final, de una o altra forma hi participau, encara que sigui des de el carrer. Es ver que no hi ha homos reivindicant fer de valentes dones de Soller o de "falleros" a Valencia? Idò a Ciutadella passa lo mateix. Sant Joan és una festa tradicional i una representació, per açò es que hi participen vesteixen com un temps, segueixen uns protocols i participen en uns actes que son es mateixos cada any. Com amb tanta raó vos diuen, si vos estimau més un simple "Jaleo" amb "verbena", teniu un munt de pobles on anar sense haver de donar sa murga a ningú per aquí.

user Josep Pons | Hace un año

Em sent discriminat/discriminada... Som homo i com sa gran majoria de menestrals (que som sa gran majoria des homos de Ciutadella) no podré qualcar mai (més des 99,5 % no ho podrem fer mai). Som dona i no puc penjar sa bandera com sa senyora des caixer casat. No puc ser caixer casat perquè som fadrí. No puc ser caixer fadrí perquè som casat. Som monja i no puc qualcar com sa capellana. Som homo i no puc ser caixer senyor perquè no som noble. Som dona carmelita i no em vindrán a veure com a ses monjes de Santa Clara. Som batlessa/batle però no podè sortir a sa qualcada com a altres pobles. Som monja de Santa Clara i quan venguin sa comitiva no em feran tant de cas com a s'abadessa. Som ciutadellenc/a però no puc seure dalt sa tribuna des de dalt la sala al pla. Som ciutadellenc/a però es be no ve a casa perquè visc fora des casc àntic................................................................. Igualau-ho tot, però després no en digeu Sant Joan, ho podeu batiar com festes de gràcia 2, festetes igualitaries, festes de sa correccció política o guirigay, pero haureu acabat amb Sant Joan.