Tururu Tururu | Hace un año

Li piqui a qui li piqui, ben clar que sa salsa , com es formatge, son MENORQUINS pero des de ses institucions i poderes factics nomes es difonen MENTIDES i INEXACTITUTS.

user Bep56 | Hace un año

Se llame mahonesa o como se quiera, lo triste es que se permita que salga de la isla ese documento, que es un bien cultural y el Consell hubiera podido adquirirlo. Pocas cosas tenemos originales y todas nos las quitan.

user Ramon | Hace un año

TururuAclarime quina es sa primera i quina es sa segona?? Que pasa a calan Blanes, supers tancats , restaurants etc ... Privilegis quins , segons tu ?? Venga deixa de plura i se mes madu, que ses Festes de Sant Joan ja han acavat , deixa que disfrutem des ses altres Festes que venen ja sa vus a acabat sa Festa !!! Una Illa un Equip !!!

user Alcaufar | Hace un año

@tururu. Resulta que els "puros habanos" no només és fabriquen a La Habana, sinó que es refereixen a tots els fabricats a s'illa de Cuba. Quina injustícia i maltracte!!

Tururu Tururu | Hace un año

@Ramonet: per si encara no t'has entérate, de lo que estic en contra es dels maltractes, privilegis i arbitrariedats en sanidat-educacio-administracio-inversions que beneficien a sa 2a població de s'illa en perjudici de sa primera ( en població, turisme i economía productiva, a mes de altres coses ). I a mes encara, haver de aguantar despilfarros de Consell MaoMenorca en FALSES denominaciones con amb es formatge o sa salsa maionesa, cosa que es mateix Centre de Gastronomía de Menorca no te mes tenéis que reconocer.Jo don arrguments, Ramonet,bi tu no en dones cap, nomes es rallar per rallar, com fas sempre.

user Ramon | Hace un año

TururuEs alucinant , Tururú aquesta Maho fobia que tens no es ni nurmal. Sempre están en contra de lo que posi Maó,Mahón o algún relacionat amb Mao. Una cosa quant mencionan Ciutadella tot son flores, Ho serán per tu i es Ciutadellencs. Com es normal , no?? Pero es problema que tens es que et pensás que nomes lo de dalt de tot es de Ciutadella. Pues no xatu, Menorca no es nomes sa part de Ponent ( afortunadament) Bueno pues lo dit deixa de Fer s'al-lot i no estiguis sempre donant per bul a nes demes!!! T'has entérat Tururet !!!

user Joan | Hace un año

Avam senyors que deis que al manuscrit diu "mahonesa" (amb hac), que em podríeu dir a quina línia és aquesta paraula? Perquè jo me l'he rellegit un parell de vegades i no la trob aumón.

Tururu Tururu | Hace un año

I lo pitjor, es MUSEU, que es suposa que es de tots els menorquins i ha de tenir un mínimo de rigor, fent exposicions i defensant sa salsa com a "maonesa" en etimología i ORIGEN. Ben clar que aquest "Museu Mahon-Menorca" i els seus responsables son com es FALS nom des formatge i nomes representen a una part de s'illa.

user channelzero | Hace un año

Tururuno vos queixeu que teniu sant joan :)

Tururu Tururu | Hace un año

@Gorri: Ses MENTIDES tenen ses patés cuetes. Es mateix Centre de Gastronomía de Menorca, a sa "Genealogía de salsa mayonesa", diu "....va néixer i perviu a Menorca (es podria haver anomenat salsa menorquina, però la importància estratègica i comercial de Port-Mahon tingué els seus efectes etimològics, com passa amb el formatge), es va popularitzar a tot el món per difusió de l’omnipresent cuina francesa des de finals del segle XVIII al XIX fins a l’actualitat" Ni amb "h", ni sense, ben clar que era una SALSA MENORQUINA... Hi ha menorquins que sobretot ho son per posar aquest nom a clubs esportius i cobrar subvencions, res mes. Centro i Ponent existeixen i es mereixen un respecte que no reben quasi mai, res mes.