user Josep Pons | Hace un año

Ara es veu que darrera es disbarat aquest que posaria en perill sa seguretat de tothom també hi ha ganes de recaptar encara més. Es ciutadellencs ja pagam ses Festes amb cents de mils d'euros des nostros impostos, i encara hi ha polítics inútils que ens ferien pagar 3 vegades. Amb impostos primer, cobrant-nos entrades després i tornant a pagar plans d'autoprotecció per no res. Empegueit hauria d'estar per ser tan ximplet com per proposar que sa gent de fora poble no pugui passejar pel carrer quan es tiren avellanes o que s'hagi de treure entrada per passar per ses corregudes de sa plaça. En fí, si vivim disbarats llegirem.

user Antoni Marques | Hace un año

Aquestes idees foradades d'aquest regidor ja les van plantejar ses altres llumbreres del PP i ja es veu com van acabar.... i aço de banda sa mes que probable inconstitucionalitat pel fet de discriminar als de fora a qui nomes volem perque facin gasto, fer negoci pero... que no facin nosa ni ens llevin es puesto as caragols. D'una coherencia de dat de tot señores!!!

user ciutadaciutadella | Hace un año

Hablando claro, este culebrón es obra de un personaje público jactancioso, inútil, ignorante, narcisista e irresponsable, que, para marcarse un tanto en aras a su vanidad, ha copiado sin ruborizarse una idea equivocada de otras personas, descartada por la Direcció General d'Emergencias i Interior del Govern Balear en 2015 por el grave peligro que representaba para la gente en caso de avalancha, necesidad de evacuación masiva y entorpecer considerablemente toda la gestión de emergencias. Por menos hay dimisiones en cualquier país civilizado.

user Blas de Lezo | Hace un año

Copiar o plagiar algo y ni siquiera citar al que tuvo la idea original es una absoluta falta de ética y estética. Además aunque probablemente Anglada lo ignore porque ni lo mencionaba ni se entera de nada, el Ayuntamiento no tiene la última palabra, sino que al modificar esencialmente los planes de autoprotección des Pla y Caragol des Born y el sectorial de los demás actos, aparte de elaborarlos y pagarlos de nuevo el pueblo de Ciutadella después tiene que aprobarlos la dirección general de emergencias del Goven Balear, cuyos técnicos ya desaprobaron esta pésima idea en 2015, por los riesgos que entrañaba para la gente, ya que para controlar que sólo se pudiera acceder con tarjetas, habría que blindar los lugares y espacios donde se celebran estos eventos, con lo cual se aumentarían exponencialmente los peligros en caso de producirse una avalancha, tener que proceder a una evacuación urgente de los asistentes y se entorpecería y retrasaría muy notablemente el acceso de equipos de emergencia y la evacuación de heridos. No se puede jugar de esta manera con la seguridad de las personas incurriendo en un alarde de ignorancia e irresponsabilidad tan tremendo. Lo primero que tiene que hacer Anglada es pagar lo que va a costar al pueblo la elaboración de planes que no podrán aplicarse por ser un peligro para todos los participantes en las fiestas y que ya fueron rechazados en su momento por el organismo competente para su aprobación. La ignorancia es una enfermedad y el atrevimiento otra. Pues nada fenómeno, a seguir haciendo el ridículo, que sarna con gusto no pica!!

user Bep Bo | Hace un año

Vol dir que ara s'il·luminat aquest ha copiat una (mala) idea de 2015 que es va haver d'aparcar per es informes tècnics contraris d'emergències i vol que es ple de s'ajuntament li aprovi posant en perill a tots es que participam en ses Festes de Sant Joan. Més irresponsable, pretensiós, pocavergonya i curtet imposible.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Es veu que s’irresponsable aquest encara vol fer tirar més doblers des poble, perquè evidentment que, com diu sa notícia, si fessin cas des disbarat que ha copiat s’haurien de tornar a fer i pagar de nou es plans d’autoprotecció des jocs des Pla, des Caragol des Born i es sectorials de tots i cada un des actes festius on s’mplantés sa tarjeta aquesta, que després sa direcció general d’emergències tombaria per falta de seguretat com ja va fer l'any 2015, perquè tancar l'accès als espais de ses festes i restringir-lo als punts de control d'aquestes tarjetes dificultaría moltíssim i empitjoraria la gestió d'emergéncies, entrades i sortides d'ambulancies, aumentaria exponencialment el risc en cas d'allau de gent amb pànic... Si tingués dos dits de front, després d'aquest paperot Anglada dimitiria, però on aniria després a figurar, posar per ses fotos i cobrar per escalfar cadira i copiar propostes de disbarats?

user Josep Pons | Hace un año

Anglada ja va mostrar es llautó quan va declarar a Es Diari la seva intenció de "Organizar conciertos para los que solo vienen al botellón". El que hi faltava, incentivar als que venen a fer "botellón" amb activitats aposta per ells, segur que així amb aquesta crida encara en hauriem d'aguantar molts més!! I ara s'apropia i copia sense cap vergonya una pèssima idea de fa anys, que empitjoraria moltíssim sa seguretat de ses festes i totalment desaconsellada pels experts. Cs haurien d'estar empegueits de fer paperots com aquests. A ses pròximes eleccions, si encara hi sou i presentau aquest personatge hi treuria es lema "amb Anglada empasta assegurada".

user ciutadaciutadella | Hace un año

Que flac que és aquest regidor de Cs, pitjor encara que un mal xiste de Jaimito, posat a copiar sense cap ètica, copia i plagia ses bones idees, no ses idees foradades desautoritzades pels tècnics d'emergències perquè posarien en perill a sa gent. Dimissió ja per impresentable!!!

user Blas de Lezo | Hace un año

Sí en política existiera el delito de plagio como en literatura, el tal Jaime Anglada estaría condenado sin atenuantes, porque esta "brillante" idea de hacer fichar con tarjetitas ya la tuvieron desde el PP hace más de 7 años y en las hemerotecas hay constancia de que hubo que desecharla, además de por el desacuerdo de todos los grupos de la oposición en el ayuntamiento, muy especialmente por ser total y absolutamente peligroso para la seguridad de las fiestas, por lo cual la Direcció General d'Emergències i Interior del Govern Balear prohibió esta descabellada idea ya que para controlar que sólo se pudiera acceder con tarjetas, habría que blindar los lugares y espacios donde se celebran estos eventos, con lo cual aumentarían muchísimo los peligros en caso de avalancha de gente, necesidad de evacuación urgente y se entorpecería y retrasaría muy notablemente la evacuación de accidentados, heridos y el acceso de equipos de emergencia. Que lo que no es más que una burda copia de una idea tan descabellada que tuvo que ser aparcada por Emergencias, se presente como algo novedoso ya lo dice todo acerca de la mediocridad de quién la ha copiado

user CIUTADELLENC | Hace un año

Un altre sonat paperot d'un dels regidors més inútils de tota sa història de Ciutadella. Després de la idea més foradada, del disbarat del segle que volia fer Anglada i era posar concerts perquè ses Festes de Sant Joan fossin encara més atractives pels qui venen a fer botelló i multiplicar l'efecte cridada entre aquest mal anomenat turisme, tan indesitjable, ara un altre ventall, d'aquest senyor que ningú va elegir i es regidor de rebot. Com es natural en ell, ni s'ha molestat en saber que açò fa temps que es va descartar per sa direcció general d'emergències del Gover Balear, perquè tancar l'accès als espais de ses festes i restringir-lo als punts de control d'aquestes tarjetes dificultaría moltíssim i empitjoraria la gestió d'emergéncies, entrades i sortides d'ambulancies, aumentaria el risc en cas d'allau de gent amb pànic... Ja ho diuen, no hi ha res més atrevit que s'ignorancia. Sort que d'aguantar la seva hi queda menys d'un any.