user ciutadaciutadella | Hace un año

El que han demanat ses associacions de víctimes del terrorisme es sa derogació de sa mal anomenada llei de memòria hstòrica pactada entre govern i Bildu. El que fot oi és enganyar als electors prometent no pactar amb Bildu. Lo que fot oi és aferrar-se al poder amb el suport de terroristes com Otegui.

user Vamos | Hace un año

ciutadaciutadellaNo hi ha res que foti més oi que intentar aconseguir quatre vots a consta de les víctimes del terrorisme. Aprofitar-se d'aquesta gent per aconseguir vots no té nom. Les pròpies víctimes l'altre dia mateix es van queixar i van demanar, per favor, que les deixeu d'utilitzar. I, com és evident, els terroristes no tenen cap disculpa possible.

user ciutadaciutadella | Hace un año

VamosNomés una cosa, veig que has arribat a parlar en nom de "la gent", idò no ho facis, almenys no parlis en nom meu que em foteu oi el mentider Sanchez i els que vos agrada la mentida i disculpau a terroristes i Bildu.

user Josep Pons | Hace un año

Blas de LezoMe encanta la fenomenal lección de integridad, ética y estética que el señor Bep Bo, usted i otros están dando frente a quien entre evasivas y falacias intenta disculpar las mentiras y desastres de Sánchez y blanquear a los bilduetarras. Los sanchistas y compañía predicaron y prometieron una cosa y han hecho todo lo contrario. La incoherencia y el engaño es lo peor que se puede hacer en política y junto a la complicidad del gobierno de Pedro Sánchez con Bildu pasará a los anales de la infamia. Por mucho que patalee el simpatizante de Bildu no nos dejaremos amordazar.

user Bep Bo | Hace un año

VamosJo no he defensat a Trump, he dit que tu has posat en boca seua coses que no ha dit textualment i així és i per açò ho has tingut que matisar. Mira existeix Bildu (partit hereu de Batasuna i ETA) i ets sanchista-podemites en sou socis!!! No estic afiliat a cap partit, ara bé, per suposat que m'estim més es partit de Jose Antonio Ortega Lara que es partit d'Arnaldo Otegui condemnat per terorrista i etarra. Otegui va ser terrorista d'ETA i coordinador general de Batasuna i actualment es coordinador general de Bildu, es partit d'ets etarres. Otegui es vostro soci, es "responsable de varios atentados como la explosión de una gasolinera, además de multitud de robos de vehículos a mano armada y un secuestro..." A més justificava assassinats com es des periodista Luis Lacalle: "Años más tarde, en una entrevista con Jordi Évole, la posición de Otegi sobre el asesinato de Lacalle no había cambiado. “¿Matar a un periodista es una forma de poner un tema sobre la mesa?”, preguntó Évole. “Desde el punto de vista de ETA sí, desde el punto de vista de ETA sí. Otra cosa es la opinión que tú puedas tener, pero desde el punto de vista de ETA sí”, confesó Otegui. Així que ja ho veus, Otegui i altres delinqüents terroristes etarres i es seu partit Bildu son es vostros socis i es que vos donen suport al govern sanchista-comunista. Així que es que no saps que et dius i vas d'embulls i embolics i no contestes a cap pregunta ets tu. I per cert que encara no has contestat fins quan trobes que heu de seguir pactant amb Bildu per governar? No s'ajunten fins que no es semblen. I haver promès no pactar amb Bildu enganyant a tothom no et fa empegueir? I cada dia que continueu governant amb es suport de Bildu i faltant a sa promesa des gran mentider de no fer-ho, jo ho seguiré denunciant. Tu que saps de que ets importa als espanyols, totes ses enquestes diuen que a sa majoria ets importa acabar amb ses mentides i desgavell des Govern Sánchez.

user Blas de Lezo | Hace un año

VamosTe lo han dejado más claro que el agua: "Lo trist i indecent es governar emprant es braç politic d'ETA que existeix i es diu Bildu. I encara més trist enganyar a tothom dient que mai hi pactaria es gran mentider... Lo repugnant es emprar al partit hereu polític d'Herri Batasuna i des assassins". Totalmente de acuerdo. Como lo estamos la gran mayoría de los españoles, menos la exigua y menguante minoría que aun apoya a Sánchez según todas las encuestas. Y mira si existe ETA, que, en el colmo de lo abyecto, Sánchez ha pactado con Bildu, el partido de los etarras, esa ley de propaganda y tergiversación de la historia, sobre un montón de cosas, que esas sí que verdaderamente ya "no existen" desde hace más de 80 años, como la CEDA, el POUM, la FAI, las checas de inspiración soviética... Una ley que va a durar muy poco porque por suerte, la oposición en bloque desde Ciudadanos a Vox se han comprometido a derogarla a petición de todas las asociaciones de víctimas del terrorismo. Y yo también te lo pregunto por mucho que te remueva la conciencia y te moleste ¿hasta cuando os vais a apoyar los sanchista-podemitas en los bilduetarras para gobernar? Lo hacéis a diario a pesar de habernos engañado a todos prometiendo que jamás pactaríais con ellos. Y vete acostumbrando a que os exijamos que cumpláis vuestra palabra y dejéis de blanquear al partido político de los etarras porque es un clamor creciente.

user Vamos | Hace un año

Bep BoQue sí, que sí, que mentre el teu gran argument sigui una banda terrorista que fa 10 anys que va desaparèixer no hi ha res a patir, no fareu res. Voltros teniu el discurs preparat i ben après de memòria (ja s'ha vist) i l'amollau tan si va bé com si no tal i com va passar al debat de l'estat de la nació. El president va fer un discurs i voltros vau amollar el rotllo que teniu après d'ETA, us parlin del que us parlin. Per jo fantàstic perquè a la gent ja no li importa ETA (perquè no existeix) per tant, no li importa açò que dius. Per cert, es veu que deus ser de VOX perquè sou els únics capaços de defensar en Trump. Declaracions literals de Trump: "Podria matar a gente en la Quinta AVenida y no perdería votos" (ja ho veus, també m'ho he inventant? JAJAJA). Ja ho veus, xerres molt, repetint sempre el mateix i sense saber gaire què dius.

user Bep Bo | Hace un año

VamosI ara a falte d'arguments i propostes es veu que ja no et queden més que tics i rietes falses i nervioses. Es que repeteixes una mentida darrera s'altra ets tu i fins i tot poses en boca de Trump coses que t'has inventat tu i ell no ha dit mai. Menteixes quasi tant com ralles i quasi tant com es teu cap Sánchez que ja està passant a sa història com es prototip de polític mentider, que va incomplir sa immensa majoria de promeses electorals des de es primer dia.. Lo que han demanat ses associacions de víctimes des terrorisme es sa derogació de sa llei que acabau d'aprovar amb es bilduetarres. ETA surt al teu darrer comentari també i al d'abans i a un altre de teu... per intentar blanquejarla i provar d'amagar que ets sanchistes heu pactat amb es seu braç polític Bildu en una mentida i vergonya més de ses vostres perque vau dir que no ho faríeu mai. I per mol que et molesti et torn a fer sa gran pregunta que ets incapaç de contestar: Fins quan Sánchez s'ajuntarà amb es braç polític d'ETA per governar? Perquè mentre ho faci jo ho dirè i ho denunciaré perquè és repugnant per molt alèrgics que sigueu es sanchistes a sa veritat. Mai conseguireu blanquejar als assassins, ni als seus encobridors i complices polítics es diguin Herri Batasuna, Bildu o qualsevol altre nom.

user CIUTADELLENC | Hace un año

VamosAçò són paperots, rallaves d'arguments i quin repàs tan gran amb arguments t'ha donat a la seva segona resposta el senyor bep bo, hauries d'estar empegueit, demanes propostes i no en has fet ni una. Es veu que tens dues vares de midar, una per tu i una pels altres. I total i absolutament d'acord amb el senyor bep bo, "Mai conseguireu blanquejar als assassins, ni als seus encobridors i complices polítics es diguin Herri Batasuna, Bildu o qualsevol altre nom". I tampoc si es diuen sanchistes o podemita-comunistes.

John Pons John Pons | Hace un año

Socialismo. El sistema electoral que tenemos sabe bien lo que vale un escaño en baleares , canarias…no vale lo mismo que en madrid, Barcelona, valencia….