user channelzero | Hace un año

Ludovicusclaro que si, a ver quien la tiene mas grande, rambito

user channelzero | Hace un año

Foctu veus massa sa tele, dona un sol exemple ocurregut a menorca que justifiqui aquesta imatge propia del vietnam

Odo Cabrejas García Ludovicus | Hace un año

En la Rambla de parcelona tampoco se esperaban un atentado yihadista. Esto puede pasar en cualquier lugar de España. Más vale andar prevenidos. Si te vienen cuatro energúmenos con metralletas es mejor tener metralletas que pistolas.

Antonio Mercadal Antonio Mercadal | Hace un año

No se Jony... creo que esa arma no es la mas adecuada para una calle abarrotada de gente

Foc Foc | Hace un año

I Joanet! No apostis gaire segons que, que vas a ma de perdrer-ho!!

Foc Foc | Hace un año

Suposat Joan, ets massa quan dius que tots som victimes, i que esteim mal educats... Que feim es guiris quan anam de viatge i fins hi tot arribes a dir que ets es qui has viatjat més que tots... Segons he entes, no has estat molt a Menorca no? Perque si contesis ses vegades que tots hem viatjat i tu ets es qui més.... No te queden dies per ser a s'illa... Be res, que te queixes per queixarte! Entenc que te fa molta nosa aquet Guardia Civil allà on es... Te volia demanar, que tens res a amagar? Així ho entendria que te fa nosa... Pero lo que te dic, si no t'agrada no hi vagis a ses festes i no t'els trobaras.. I si hi vas no gemeguis més!!

user Joan | Hace un año

FocJa havia respost a mes viatjar aquest que us salva tant a tu com a Jules@unmenorquins i @jules l’argument de viatge és fantàstic quan no hi ha argument, una la fantasia absoluta. Justament viatjar he viatjat molt, segur que infinitament més que voltros, a més he viscut moltes experiències amb armes, policia i militars que ni voltros dos junts i el guàrdia armat haurà viscut, m’hi jugaria un ronyó, però com que no es tracta de viatjar , sinó d’educació , us diré que us eduqueu un poc en ves de pensar que viatjau per saber més coses, quan en realitat feis es guiri (aeroport llogar cotxo i nar a fer tapes i beure). Si us educau Us adonareu que Perdeu el nord justificant lo absurd. llegiu colque cosa a més dels comentaris del diari defensant els col·legues civils. A mes a mes, el primer exercici podria ser tenir respecte als menorquins que No han pogut viatjar, O un menorquí major que no ha pogut sortir mai de s’illa. Aquestes persones , us semblen que no tenen prou valors, educació i opinió per creure que tenir una matrelleta a 10 metres d’una plaça on es fan unes festes patronals és un disbarat? (Era el tema) Heu perdut es seny defensant un vestuari, unes idees i no teniu prou capacitat intel·lectual ni cultural (que me sap greu fins i tot que la societat que us ha educat, família i escola, us hagi tractat així de malament). Sou víctimes d’unes idees que no tenen res a veure amb la seguretat que brinda aquest guàrdia civil desubicat. Teniu deficiències clares de sentit comú i valors socials. Us contestaria a tots els que heu escrit, però en resum crec que us podeu donar per contestats.

Ciudadano ejemplar Ciudadano ejemplar | Hace un año

Si Marc Pons cobra 120.000€ y gestiona millones de Euros, el alcalde dice que hay relajación social y a los 2 dias lo vemos en el balcón del ayuntamiento invitando a los súbditos a pegarse el fiestón padre......no nos sorprende ninguna imagen a los mercadalencs, como mucho ver al alcalde volando encima de un unicornio repartiendo dinero con una mano y en la otra un cetme y gritando que todo el mundo pasaporte covid en la boca. Al igual eso nos sorprendería un poco

user channelzero | Hace un año

Colombosuscribo

user sr crack | Hace un año

FocHice el viaje Ciutadella Mercadal dos veces y no los vi. No te confundas no estoy en contra de que me revisen el coche ni de ver a los cuerpos de seguridad armados. Pero ni he visto ni conozco a nadie en Menorca muerto por arma de fuego o atentado terrorista pero por desgracia conozco 'conicia' y he visto muertos por culpa de un conductor borracho o temerario.